Horoscop Urania zilnic: miercuri, 9 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 9 decembrie 2015


Horoscop 9 decembrie 2015, Berbec:

Sunteţi încăpăţânaţi şi colaboraţi greu cu colegii. Încercaţi să fiţi mai flexibili şi mai relaxaţi, iar dacă este cazul, acceptaţi şi ajutorul celor care vi-l oferă. Faceţi-vă timp, căutaţi o destinaţie pentru sărbători şi grăbiţi-vă să rezervaţi o cameră până nu este prea târziu. O dorinţă veche vi se va îndeplini azi.


Horoscop 9 decembrie 2015, Taur:

Fiţi mai precauţi în afirmaţii! Atitudinea unui coleg vă nemulţumeşte şi vă determină să deveniţi impulsivi. Vă revendicaţi anumite drepturi, poate fi vorba despre nişte bani restanţi. Rezolvaţi-vă acea problemă de sănătate care vă macină de ceva vreme şi în felul acesta vă veţi asigura sărbători tihnite.


Horoscop 9 decembrie 2015, Gemeni:

Vă stresaţi inutil, deşi nu aveţi niciun motiv să vă chinuiţi atâta de unii singuri. Relaxaţi-vă şi mai luaţi viaţa uneori şi în glumă. Veţi interacţiona cu nişte oameni care îşi doresc să lucreze împreună cu voi. Din păcate, un coleg în care aţi avut mare încredere vă dezamăgeşte profund.


Horoscop 9 decembrie 2015, Rac:

Sunteţi săritori şi vă ajutaţi colegii la nevoie, fapt care vă aduce multă simpatie în rândul acestora. Veţi încasa astăzi nişte bani, poate vin de la cineva care nu ştie cum să se recompenseze altfel. I-aţi putea învesti într-un set de analize ca să vă asiguraţi că nu mai aveţi niciun fel de probleme de sănătate.


Horoscop 9 decembrie 2015, Leu:

O problemă de natură sentimentală va bulversează la propriu. Recomandat ar fi să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Un demers care ţine de o activitate profesională vă va reuşi astăzi, dacă vă urmaţi relaxaţi strategia.


Horoscop 9 decembrie 2015, Fecioară:

Trăiţi azi o deziluzie în dragoste. Partenerul în care aţi investit toată încrederea vă înşală aşteptările. Sunteţi mai emotivi decât de obicei şi vă este greu să vă exprimaţi în mod deschis. Ar fi bine să vă temperaţi orgoliul. Vi s-ar putea propune azi un job nou, care să presupună mutarea într-o altă localitate.


Horoscop 9 decembrie 2015, Balanţă:

Vă preocupă situaţia financiară şi aveţi tendinţa să vă neglijaţi partenerul de viaţă, de unde şi reproşurile care vi se aduc. Chiar dacă nu staţi prea bine cu banii, bine ar fi să găsiţi resursele şi să îi faceţi o surpriză, poate cumpăraţi bilete la un concert, la un spectacol, aşa încât să petreceţi câteva ore împreună.


Horoscop 9 decembrie 2015, Scorpion:

Primiţi sfaturi bune din partea unei persoane mai în vârstă, care vă învaţă cum să aplanaţi un conflict. Nu încercaţi să rezolvaţi de unii singuri problemele. Nu vă puteţi concentra prea bine. Aţi putea recupera nişte datorii restante şi în acest fel să vă puteţi calcula un buget pe care să vă bazaţi de sărbători.


Horoscop 9 decembrie 2015, Săgetător:

Primiţi un răspuns favorabil după ce aţi depus un CV sau după ce v-a recomandat cineva pentru un post. Spre seară s-ar putea să fiţi invitaţi la o petrecere şi să aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţa voastră. Puneţi la cale un parteneriat profitabil.


Horoscop 9 decembrie 2015, Capricorn:

Aveţi încredere că puteţi realiza lucrurile pe care vi le-aţi propus, indiferent cât de greu este drumul până la ele. Vă veţi elibera de nişte greutăţi pe care le aveţi pe suflet şi veţi sta de vorbă cu cei care muncesc cot la cot cu voi, ca să faceţi lucrurile să meargă bine. Vă caută cineva care îşi doreşte să formaţi un cuplu.


Horoscop 9 decembrie 2015, Vărsător:

S-ar putea să vi se ofere un nou loc de muncă sau să fiţi promovaţi chiar acum înainte de Crăciun. Odată cu responsabilităţile sporite vin şi veniturile mai mari. Intraţi de azi într-o nouă etapă, care presupune un alt ritm, mai alert şi alte obiective, mai serioase. Vin şi veşti bune din partea jumătăţii voastre de suflet.


Horoscop 9 decembrie 2015, Peşti:

Nu este cazul să vă lăsaţi demoralizaţi de problemele financiare inerente la urma urmei lunii decembrie. Trebuie să vă fie clar că în această perioadă cheltuielile sunt oricum mai mari. Spre seară, luaţi parte la o reuniune cu prietenii sau poate cu foşti colegi de serviciu cărora le-aţi dus dorul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS