Horoscop Urania zilnic: marţi, 8 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 8 decembrie 2015


Horoscop 8 decembrie 2015, Berbec:

Ziua de marţi pare a fi una chiar obişnuită pe plan profesional; vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi fără nicio problemă. Spre seară, discutaţi cu un om drag despre relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 8 decembrie 2015, Taur:

Astăzi primiţi câteva sfaturi importante care vă fac să simţiţi nevoia unor schimbări pe plan profesional. Din fericire, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă puneţi în aplicare planurile.


Horoscop 8 decembrie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi foarte sensibili şi sentimentele vă pot fi rănite destul de uşor de oamenii cu care interacţionaţi. Spre seară sunteţi liniştiţi şi vă puteţi ocupa de problemele interioare.


Horoscop 8 decembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a susţine examene sau teste sau pentru a vă ocupa de negocieri importante cu partenerii de afaceri; astrele sunt de partea voastră.


Horoscop 8 decembrie 2015, Leu:

A 2-a zi a săptămânii începe cu zâmbetul pe buze pentru voi; primiţi o veste frumoasă, veste pe care o aşteptaţi de foarte mult timp. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă face o surpriză plăcută.


Horoscop 8 decembrie 2015, Fecioară:

În această perioadă trebuie să vă dedicaţi mai tot timpul vieţii profesionale; aveţi multe proiecte de care trebuie să vă ocupaţi şi sunteţi hotărâţi să le demonstraţi tuturor abilităţile voastre. Din păcate nu mai aveţi timp şi de oamenii din jurul vostru.


Horoscop 8 decembrie 2015, Balanţă:

Este posibil ca ziua de astăzi să nu decurgă atât de frumos pe cât vă aşteptaţi. Pe plan profesional, apare o problemă destul de complicată pe care trebuie să o rezolvaţi de unii singuri. Sunteţi nevoiţi să faceţi un compromis major.


Horoscop 8 decembrie 2015, Scorpion:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa profesională; sunteţi concentraţi asupra discuţiilor pe care le aveţi cu partenerii de afaceri. Dacă vă păstraţi calmul, aveţi şansa să obţineţi tot ce vă doriţi.


Horoscop 8 decembrie 2015, Săgetător:

Astăzi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi, însă pentru asta trebuie să vă păstraţi calmul şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri. Pe plan sentimental, primiţi susţinere din partea persoanei iubite.


Horoscop 8 decembrie 2015, Capricorn:

Dacă nu sunteţi atenţi, puteţi face greşeli majore astăzi pe plan profesional. Recomandat este să aveţi multă răbdare şi să învăţaţi să comunicaţi deschis cu oamenii din echipa voastră astfel încât să ajungeţi la un consens. Seara se anunţă a fi foarte liniştită.


Horoscop 8 decembrie 2015, Vărsător:

Săptămâna aceasta este una mai dificilă, iar ziua de marţi nu pare să facă excepţie de la regulă. Pe lângă problemele cu care vă confruntaţi, se pare că nici trecutul nu vrea să vă dea pace. O persoană cu care aţi avut o relaţie foarte apropiată intră din nou în viaţa voastră.


Horoscop 8 decembrie 2015, Peşti:

A 8-a zi a lunii pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; din fericire, aveţi multă energie şi nu vă daţi bătuţi indiferent de cât de mult aveţi de muncit pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Şefii vă apreciază perseverenţa şi vă pot surprinde cu un bonus.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS