Horoscop Urania zilnic: luni, 7 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 7 decembrie 2015


Horoscop 7 decembrie 2015, Berbec:

Ar putea apărea cheltuieli neaşteptate, aşa că staţi cu ochii pe bani. În rest, autodisciplina şi o strategie bine gândită vă vor ajuta să vă îndepliniţi obiectivele profesionale. Asumaţi-vă riscuri şi lăsaţi-vă conduşi de intuiţie atunci când simţiţi că nu găsiţi rezolvare. Seara, încercaţi să vă mai şi relaxaţi.


Horoscop 7 decembrie 2015, Taur:

Comunicarea este foarte importantă pentru voi astăzi şi vă ajută să vă duceţi la îndeplinire multe dintre sarcinile pe care le primiţi. Nu o să dureze mult până o să vă mai faceţi nişte prieteni noi, fascinanţi. Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să întâmpinaţi unele probleme de sănătate.


Horoscop 7 decembrie 2015, Gemeni:

Nu mai aveţi răbdare să vină din nou weekendul şi sunteţi în stare să vă luaţi liber chiar de azi. Totuşi, nu ignoraţi acele sarcini pe care ar trebui să le terminaţi pentru că riscaţi să fiţi luaţi în vizor de superiori. Şi nu vă supraestimaţi puterile fiindcă nu faceţi decât să forţaţi lucrurile. Apar tensiuni în familie, iar responsabilitatea vă aparţine.


Horoscop 7 decembrie 2015, Rac:

Primiţi o sumă de bani şi vă faceţi planuri îndrăzneţe. Poate chiar vă răsfăţaţi. Viaţa profesională pare că se derulează într-un mod foarte lin şi fără prea multe evenimente imprevizibile. Adoptaţi o gândire pozitivă şi abordaţi lucrurile cu mai mult optimism şi vă va merge bine.


Horoscop 7 decembrie 2015, Leu:

Dimineaţa sunteţi uşor apatici şi nu vă puteţi concentra. Nu vă asumaţi niciun risc pentru că este posibil să nu fi calculat suficient de bine consecinţele. Comunicaţi, în schimb, destul de bine, fapt care vă apropie foarte mult de persoanele dragi. Este o zi în care simţiţi nevoia să vă cumpăraţi cărţi sau lucruri care vă fac plăcere.


Horoscop 7 decembrie 2015, Fecioară:

Dacă vreţi ca această persoană să vă respecte opiniile în viitor, adoptaţi o abordare de sprijin şi suport. De cele mai multe ori reacţionaţi impulsiv şi vă daţi seama că nu este atitudinea potrivită mai ales atunci când este vorba de viaţa voastră profesională.


Horoscop 7 decembrie 2015, Balanţă:

Ţineţi cu dinţii de bani şi alegeţi variante mai puţin costisitoare pentru orice vreţi să cumpăraţi. Chiar dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, nu luaţi azi decizia. În schimb, relaţiile cu persoana iubită sunt bune şi aveţi toate şansele să petreceţi o seară romantică.


Horoscop 7 decembrie 2015, Scorpion:

Nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Sunteţi uşor confuzi, ceea ce vă indispune. Recomandabil ar fi să evitaţi întâlnirile de orice fel, pentru că riscaţi să stricaţi relaţiile. Vă gândiţi să vă schimbaţi jobul deoarece atmosfera de la birou a devenit una foarte încordată.


Horoscop 7 decembrie 2015, Săgetător:

Priviţi lucrurile care vi se întâmplă azi cu multă maturitate, reuşind să depăşiţi rapid starea de confuzie care v-a cuprins dimineaţa. Totuşi, veţi avea momente în care veţi oscila între teamă, singurătate şi blocaj emoţional. Prietenii sunt alături de voi şi vă susţin în aceste momente de cumpănă prin care treceţi.


Horoscop 7 decembrie 2015, Capricorn:

Începeţi să resimţiţi faptul că în ultima perioadă aţi fost cam risipitori cu banii şi că aţi cumpărat lucruri de care cu siguranţă aţi fi putut să vă lipsiţi. Veţi trece începând de azi printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Deşi vă simţiţi speriaţi, ştiţi că partenerul vă va susţine în toate deciziile pe care le veţi lua.


Horoscop 7 decembrie 2015, Vărsător:

Intuiţia nu vă ajută foarte mult azi, motiv pentru care ar fi bine dacă aţi accepta ajutorul prietenilor sau al familiei în acţiunile pe care urmează să le întreprindeţi. Feriţi-vă de o persoană foarte încăpăţânată. Ar fi indicat să începeţi un program de sport intens deoarece vă va ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 7 decembrie 2015, Peşti:

Toate încercările voastre de a-i convinge pe alţii de punctul vostru de vedere eşuează azi şi de aici vă alegeţi cu frustrări. Nu vă lăsaţi şi măcar persoanei iubite vreţi să îi spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Vă ticluiţi bine o declaraţie de dragoste, iar rezultatul va fi o seară romantică de neuitat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS