Horoscop Urania zilnic: duminică, 6 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 6 decembrie 2015


Horoscop 6 decembrie 2015, Berbec:

Vă aşteaptă cu braţele deschise nişte oameni dragi şi este posibil să bateţi cale lungă ca să îi întâlniţi. Pregătiţi terenul pentru un parteneriat, vă uniţi forţele cu cineva care vă va ajuta să obţineţi avantaje materiale. Emoţiile trăite în ultima perioadă se accentuează şi vă puteţi trezi cu atacuri de panică.


Horoscop 6 decembrie 2015, Taur:

Veţi primi recunoaşterea celorlalţi pentru toate acele eforturi pe care le-aţi făcut în ultima jumătate de an. Chiar dacă este weekend, este posibil să vi se ofere promovarea pe care v-o doreaţi. Veţi acorda şi un timp pentru relaxare, poate veţi petrece o după-amiază tihnită în familie.


Horoscop 6 decembrie 2015, Gemeni:

Vi se oferă foarte multă atenţie din partea celor din anturaj. Încercaţi să fiţi neutri şi să nu vă mai implicaţi atât de mult în viaţa şi în problemele celor din jur. Aveţi programul foarte încărcat şi nu faceţi faţă evenimentelor la care sunteţi invitaţi. Vă curtează o persoană care vrea să formaţi un cuplu.


Horoscop 6 decembrie 2015, Rac:

Puneţi mare preţ pe intimitate şi nu vă place ca cineva să vă dea sfaturi şi indicaţii cu privire la relaţia pe care o aveţi. Sunteţi convinşi că voi puteţi decide ce este mai bine pentru voi. Luaţi parte la o reuniune de familie şi vă implicaţi în organizarea unui eveniment festiv, poate fi ziua cuiva drag.


Horoscop 6 decembrie 2015, Leu:

Vă bucuraţi împreună cu gaşca voastră de o victorie binemeritată. Sau poate o alianţă recent formată este suficient de amplă pentru a revitaliza lucrurile. Veţi petrece mare parte din zi într-o zonă de agrement unde o să vă descărcaţi tot stresul acumulat în ultima vreme.


Horoscop 6 decembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi înconjuraţi de persoane influente, care vă fac să vă simţiţi importanţi. Acum este momentul potrivit pentru a încasa nişte favoruri financiare. Poate le întindeţi o mână de ajutor părinţilor, să îşi aranjeze câte ceva pe acasă ori pe lângă casă, le aduceţi provizii sau îi duceţi acolo unde ei nu au cu ce să ajungă.


Horoscop 6 decembrie 2015, Balanţă:

Se cere o doză dublă de adevăr. Nu puteţi să vă abţineţi, aşa că sunteţi sinceri, spuneţi lucrurile aşa cum le vedeţi. Însă amintiţi-vă că odată ce cuvintele v-au ieşit pe gură, ele pot răni foarte mult şi nu prea mai există cale de întoarcere. Pentru cei mici, veţi face un efort financiar pentru a le oferi tot ce este mai bun de Moş Nicolae.


Horoscop 6 decembrie 2015, Scorpion:

Vă mişcaţi foarte rapid şi recuperaţi toate activităţile care au rămas de izbelişte de câteva zile încoace. Practic, vă reconfiguraţi întreaga activitate. S-ar putea să faceţi o cheltuială mai mare, poate daţi o petrecere sau le luaţi unor prieteni un cadou de casă nouă. Sau sărbătoriţi Sfântul Nicolae.


Horoscop 6 decembrie 2015, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de viaţă evoluează într-un mod destul de ciudat. Astăzi nu mai sunteţi convinşi că vă apucă sărbătorile împreună. Vă luaţi un timp de reflecţie şi propuneţi chiar o discuţie cu cărţile pe masă. Financiar, sunteţi mult mai norocoşi. Este posibil să obţineţi un câştig nesperat.


Horoscop 6 decembrie 2015, Capricorn:

Cineva vă provoacă la o discuţie căreia crede că nu puteţi să îi faceţi faţă, însă voi îi dovediţi că aveţi o cultură enciclopedică şi că îl puteţi surclasa cu succes în orice domeniu. Se adună şi câteva evenimente pe care nu aţi vrea să le rataţi, fiindcă aveţi nevoie de prezenţa prietenilor şi ei de voi.


Horoscop 6 decembrie 2015, Vărsător:

Cupidon are o săgeată cu numele vostru pe ea. Se aprinde pasiunea voastră, aşa că este imposibil să vă ţineţi dorinţa în frâu. Apare ca din neant un admirator secret, însă nu ştiţi dacă să îi acceptaţi sau nu avansurile. Primiţi veşti bune de la o persoană dragă, care revine în viaţa voastră după o lungă absenţă.


Horoscop 6 decembrie 2015, Peşti:

Faceţi tot posibilul să ajungeţi la cei care v-au invitat la ei şi o să vă bucuraţi de noutăţile pe care le veţi afla de la prietenii cu care vă veţi întâlni. Vă preocupă şi lucrurile domestice şi probabil vă veţi înhăma la nişte reparaţii care nu mai suportă amânare. Este momentul să vă împăcaţi cu o persoană cu care v-aţi certat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS