Horoscop Urania zilnic: vineri, 4 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 4 decembrie 2015


Horoscop 4 decembrie 2015, Berbec:

Aveţi tendinţa de a alege cuvinte puternice şi a face anunţuri clare astăzi; această stare de atac asupra celor din jurul vostru nu promovează înţelegerea reciprocă, ci din contră. Este posibil să intraţi în conflicte mai des decât vă aşteptaţi. Evitaţi întâlnirile profesionale deoarece nu vă vor face prea mult bine.


Horoscop 4 decembrie 2015, Taur:

Comunicarea liberă rămâne cheia simplă care vă poate rezolva toate problemele cu care vă confruntaţi în această zi. Sursele neoficiale de informaţii vor fi mult mai interesante decât cele oficiale, iar opiniile voastre vor fi puternic influenţate de ideile colective sau de planurile de familie.


Horoscop 4 decembrie 2015, Gemeni:

Toate planurile viitorului pot fi date peste cap din cauza unei greşeli făcute de o persoană apropiată; sunteţi nevoiţi să renunţaţi la ideile voastre şi să încercaţi să rezolvaţi această situaţie neplăcută. Este posibil să purtaţi o discuţie serioasă cu membrii familiei după acest eveniment.


Horoscop 4 decembrie 2015, Rac:

Întreaga zi veţi avea o stare senină, care vă va ajuta să treceţi prin situaţiile cu care vă confruntaţi cu multă uşurinţă; până şi problemele vor fi mai uşor de rezolvat cu această atitudine pozitivă. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu prietenii în oraş.


Horoscop 4 decembrie 2015, Leu:

Astăzi vă confruntaţi cu o problemă profesională destul de complicată; important este să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de maturitate în discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi partenerii de afaceri. Din fericire, oamenii dragi din jurul vostru vă oferă sprijinul necesar.


Horoscop 4 decembrie 2015, Fecioară:

Astăzi gândiţi şi acţionaţi involuntar deoarece sunteţi foarte influenţaţi de colegi, prieteni şi membrii familiei. Acesta nu este un moment tocmai bun pentru a vă ocupa de problemele personale deoarece este posibil ca în scurt timp să regretaţi deciziile luate; aveţi răbdare să treacă această perioadă.


Horoscop 4 decembrie 2015, Balanţă:

Vineri pare a fi o zi destul de aglomerată şi dificilă pentru voi; deşi nu este un moment tocmai bun pentru a face schimbări pe plan profesional, la insistenţele şefilor ajungeţi să luaţi decizii destul de importante. Cu toate acestea, spre sfârşitul zilei ajungeţi să acţionaţi din nou din proprie iniţiativă.


Horoscop 4 decembrie 2015, Scorpion:

Aceasta este ziua în care reputaţia voastră, precum şi acţiunile şi personalitatea au o mare importanţă în faţa oamenilor cu care interacţionaţi. Este un moment bun pentru a discuta despre negocieri sau chiar a gândi parteneriate cu colegii de la locul de muncă.


Horoscop 4 decembrie 2015, Săgetător:

Astăzi reveniţi la rutina profesională; vă îndreptaţi atenţia asupra problemelor dificile, care la prima vedere par imposibil de rezolvat. Astrele vă recomandă să discutaţi cu partenerii de afaceri înainte de a lua o decizie finală; asiguraţi-vă că aflaţi şi părerea lor.


Horoscop 4 decembrie 2015, Capricorn:

Ziua de 4 decembrie pare să fie una foarte bună pentru viaţa personală; aveţi posibilitatea de a vă împărtăşi cunoştinţele şi experienţa nu doar de pe plan profesional, ci şi sentimental, cu cei cu care ajungeţi să interacţionaţi. Seara va fi una specială şi foarte frumoasă.


Horoscop 4 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi aveţi timp să vă ocupaţi de problemele din trecut care nu vă dau pace; reuşiţi să vă puneţi ordine în sentimente şi să vă limpeziţi mintea astfel încât să ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi în viaţa personală. Este posibil să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie dificilă mai repede decât vă aşteptaţi.


Horoscop 4 decembrie 2015, Peşti:

Primele ore ale zilei vor fi foarte liniştite, iar acest lucru vă va ajuta să vă ocupaţi în linişte de sarcinile primite de la superiori. După orele prânzului este posibil să faceţi planuri de weekend sau chiar de vacanţa cu persoana iubită şi câţiva prieteni apropiaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS