Horoscop Urania zilnic: joi, 3 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 3 decembrie 2015


Horoscop 3 decembrie 2015, Berbec:

Din cauza programului foarte strict şi a sarcinilor dificile, este posibil să vă simţiţi încătuşaţi la locul de muncă. Aspiraţia pentru libertate devine mai puternică decât de obicei însă, în acelaşi timp, nu vreţi să aveţi parte de probleme cu şefii, aşa că încercaţi să faceţi un compromis.


Horoscop 3 decembrie 2015, Taur:

Ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru ideile ambiţioase şi planurile de viitor. Puteţi alege să ignoraţi sarcinile minore şi problemele mici şi să acordaţi mai multă atenţie proiectelor de succes.


Horoscop 3 decembrie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi mai interesaţi decât de obicei de filosofie şi de credinţă, precum şi de ideile şi conceptele care pot uni, inspira şi aduce oamenii împreună. După orele prânzului se prea poate să luaţi o decizie importantă cu privire la relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 3 decembrie 2015, Rac:

Când vine vorba de viaţa profesională, astrele vă recomandă să încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra viitorului şi să lăsaţi în urmă trecutul. Dacă intenţionaţi să creşteţi în carieră, nu vă limitaţi în gândire, ci încercaţi întotdeauna să ieşiţi din zona de confort. Fiţi deschişi la tendinţe şi idei noi.


Horoscop 3 decembrie 2015, Leu:

Ziua de joi pare să fie un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii apropiaţi din viaţa voastră. De asemenea, timpul petrecut în natură vă ajută să vă faceţi ordine în viaţa sentimentală; este posibil să simţiţi nevoia unei schimbări.


Horoscop 3 decembrie 2015, Fecioară:

În cazul în care sunteţi într-o situaţie dificilă sau într-un mediu nefamiliar, cereţi ajutorul celor din jurul vostru; puteţi conta pe oamenii ospitalieri, prietenoşi şi dispuşi să vă ajute. Seara va fi una mai specială pentru voi deoarece veţi participa la un eveniment frumos.


Horoscop 3 decembrie 2015, Balanţă:

A doua parte a acestei zile creează condiţii favorabile pentru tranzacţiile bancare. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă face ordine în viaţa financiară; orice risc asumat poate părea intimidant pentru voi, însă vă va ajuta să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 3 decembrie 2015, Scorpion:

A 3-a zi a lunii decembrie se anunţă a fi ziua voastră norocoasă din această săptămână; puteţi obţine profituri majore investind sume de bani modeste în proiecte caritabile, experimente simple sau într-un proiect cu mari şanse de reuşită. Totuşi, discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a face această investiţie.


Horoscop 3 decembrie 2015, Săgetător:

Farmecul vostru natural poate fi singura voastră armă unică în această zi frumoasă; aveţi mare încredere în voi, iar această atitudine poate atrage persoanele de s#x opus ca un magnet. Spre seară aveţi şansa de a cunoaşte pe cineva interesant, de care vă va plăcea de la primele secunde.


Horoscop 3 decembrie 2015, Capricorn:

A 4-a zi a săptămânii poate fi una destul de aglomerată pentru voi; din fericire, aveţi multă răbdare şi reuşiţi să rezolvaţi ceea ce vă propuneţi, în ciuda piedicilor puse de colegii de la locul de muncă. Şefii sunt mulţumiţi de evoluţia voastră şi vă pot oferi un bonus substanţial.


Horoscop 3 decembrie 2015, Vărsător:

Este posibil ca astăzi să vi se ivească o oportunitate la care visaţi de foarte mult timp; cel mai probabil este vorba despre a face ceea ce vă place. În acest caz, nu staţi pe gânduri pentru a analiza situaţia, ci lăsaţi-vă conduşi de intuiţie şi alegeţi după ceea ce vă spune inima.


Horoscop 3 decembrie 2015, Peşti:

Ziua de 3 decembrie pare a fi una mai dificilă pentru voi deoarece sunteţi puşi în faţa unor situaţii destul de complicate; puterea morală şi superioritatea vor fi de partea adversarilor voştri. De aceea, voi trebuie să daţi dovadă de perseverenţă şi maturitate şi să vă folosiţi de cunoştinţele pe care le aveţi în rezolvarea problemelor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS