Horoscop Urania zilnic: luni, 28 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 28 decembrie 2015


Horoscop 28 decembrie 2015, Berbec:

Chiar dacă sunteţi primii la coadă la reduceri, cheltuiţi o mulţime de bani astăzi şi reuşiţi să vă dezechilibraţi total bugetul. Din păcate, persoana iubită nu îşi va ascunde dezamăgirea. După-amiază simţiţi că rămâneţi fără energie, sunteţi somnoroşi şi aţi vrea să vă închideţi singuri în casă.


Horoscop 28 decembrie 2015, Taur:

Vă certaţi cu toată lumea astăzi pentru că sunteţi foarte încăpăţânaţi. Dar sunteţi şi foarte ambiţioşi - şi când este vorba de o sarcină de serviciu, sunteţi cu un pas înaintea tuturor. Uimiţi pe toată lumea cu un discurs mai mult decât corect şi logic. După-amiază aveţi ceva de sărbătorit şi vă întâlniţi cu prietenii.


Horoscop 28 decembrie 2015, Gemeni:

Dorinţa, optimismul şi nevoia de a cunoaşte persoane noi şi de a vizita locuri noi vă vor motiva să vă schimbaţi programul de azi. Faceţi planuri, stabiliţi întâlniri, itinerarii, pentru că v-aţi propus să scoateţi gaşca la plimbare. Vă motivaţi cu succes, dar şi cu agresivitate, cheltuielile exagerate.


Horoscop 28 decembrie 2015, Rac:

Profitaţi de aceste momente libere pentru a vă relaxa şi a vă face ordine în gânduri şi în relaţia pe care o aveţi cu persoanele dragi; este timpul să faceţi câteva schimbări neaşteptate pentru cei din jurul vostru, însă necesare pentru un viitor frumos. Mulţi nu vă vor susţine pe această cale pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 28 decembrie 2015, Leu:

Răbdarea voastră a ajuns la sfârşit. V-aţi săturat să tot ţineţi în voi toate nemulţumirile, iar acum răbufniţi. Vai de cei care se vor afla în calea voastră. Ar fi bine să nu vă războiţi şi cu cei care nu au nicio vină. Cu siguranţă veţi avea de câştigat dacă veţi adopta această atitudine!


Horoscop 28 decembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi cu ochii pe reduceri, iar astrele vă ajută să fiţi foarte selectivi şi atenţi la bugetul de care dispuneţi. Nu ar strica azi să faceţi şi un pic de mişcare. Nu vă prieşte viaţa sedentară şi începeţi să vă resimţiţi. Orele multe petrecute la birou, pe scaun, şi-au pus amprenta asupra corpului vostru, iar acum trebuie să luaţi măsuri.


Horoscop 28 decembrie 2015, Balanţă:

A sosit vremea să petreceţi ceva mai mult timp cu familia sau cu persoana iubită. I-aţi neglijat o perioadă destul de lungă şi este cazul să vă luaţi revanşa. Încercaţi să le faceţi o surpriză plăcută, să îi scoateţi la masă sau la film. Daţi o fugă pe la cumpărături şi profitaţi de reduceri pentru a achiziţiona de pe acum cadouri.


Horoscop 28 decembrie 2015, Scorpion:

Sunteţi puşi în faţa unei situaţii în care vă daţi seama că uneori detaliile chiar fac diferenţa dintre voi şi ceilalţi colegi de la birou. Asta vă pune şi mai tare ambiţia la încercare şi faceţi tot posibilul să dovediţi de ce sunteţi în stare. Aveţi grijă la sfaturile persoanelor care nu vă vor binele.


Horoscop 28 decembrie 2015, Săgetător:

Deşi nu vă simţiţi foarte bine, faceţi tot posibilul să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu. Toţi vă spun să vă luaţi mai bine o zi liberă, dar voi vă încăpăţânaţi să rămâneţi pe baricade. Vă place să credeţi despre voi că sunteţi nişte adevăraţi profesionişti.


Horoscop 28 decembrie 2015, Capricorn:

Vă doriţi să deţineţi controlul total, atât în afaceri, cât şi asupra celor din anturaj. Aşa se face că reorganizaţi toate activităţile care ţin de voi cu o plăcere nebănuită. Sunteţi de părere că experienţele negative pe care le aveţi pot fi transformate în adevărate lecţii de viaţă. Firea voastră optimistă este pur şi simplu molipsitoare!


Horoscop 28 decembrie 2015, Vărsător:

Vă implicaţi foarte mult din punct de vedere emoţional în jobul pe care îl aveţi şi acest lucru vă aduce doar dezamăgiri. Totuşi, reuşiţi să vă impuneţi deciziile şi să vă recăpătaţi măcar puţin din autoritatea pierdută. Totuşi, cineva vă critică pe la spate din pricina tonului uşor cam agresiv pe care îl folosiţi.


Horoscop 28 decembrie 2015, Peşti:

Ziua de luni începe foarte frumos pentru voi, cu un cadou neaşteptat din partea unei persoane de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi cu o stare foarte melancolică întreaga zi. Spre seară aveţi ocazia să demonstraţi partenerului de cuplu cât de mult înseamnă pentru voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS