Horoscop Urania zilnic: miercuri, 2 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 2 decembrie 2015


Horoscop 2 decembrie 2015, Berbec:

Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, iar asta vă irită peste măsură. Nu este cazul să vă enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective. Şi nu mai puneţi la suflet dificultăţile familiale pentru că ele sunt inerente. Este posibil să câştigaţi nişte bani.


Horoscop 2 decembrie 2015, Taur:

Vă intră o sumă frumuşică în cont şi nu ar fi rău dacă aţi investi-o în nişte analize medicale amănunţite. Nu este indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact, pentru că sunteţi destul de nervoşi. Vi se impun noi obligaţii, iar asta vă scoate din sărite.


Horoscop 2 decembrie 2015, Gemeni:

Aveţi de gând să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă. Munciţi mult şi nu îndrăzniţi să faceţi nici măcar pauze mici. De preferat ar fi să renunţaţi la acele colaborări care nu sunt suficient plătite. Poate organizaţi un eveniment în care să vă implicaţi şi prietenii.


Horoscop 2 decembrie 2015, Rac:

Vă faceţi curaj să vă cereţi drepturile, să puteţi urca pe scara ierarhică şi să aveţi un salariu mai bun, poate chiar să primiţi o funcţie. Vă stabiliţi priorităţi, pentru că activitatea voastră este destul de complicată. Însă pe cât de organizaţi sunteţi la serviciu, pe atât de dezorganizaţi sunteţi acasă, iar membrii familiei vă reproşează asta.


Horoscop 2 decembrie 2015, Leu:

Voi vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, chiar şi cu riscul de a vă îndepărta de prieteni. Este posibil să vă înscrieţi într-o competiţie şi să vă puneţi toate aptitudinile la bătaie. Sunteţi în aşteptarea sufletului pereche şi nu este exclus ca el să apară chiar azi.


Horoscop 2 decembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi atraşi într-o aventură sentimentală, însă se pare că vă surâde ideea. Fiţi totuşi atenţi la consecinţele pe care le pot avea faptele voastre. Reuşiţi să îi uimiţi pe cei din jur cu entuziasmul vostru şi cu elanul creator de care daţi dovadă. Faceţi un efort financiar şi vă achiziţionaţi un bun pe care vi-l doreaţi de mult.


Horoscop 2 decembrie 2015, Balanţă:

Mici probleme de sănătate vă creează o stare de indispoziţie. Cu toate astea daţi dovadă de multă originalitate, care vă împinge să acceptaţi chiar şi o activitate prost plătită. Cineva ţine morţiş să vă revadă şi nu este exclus să reînnodaţi o relaţie. Ţineţi însă cont de ce anume v-aţi despărţit la momentul cu pricina.


Horoscop 2 decembrie 2015, Scorpion:

Aţi cheltuit mulţi bani în ultima perioadă, bugetul este gol şi şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici. Asta nu vă împiedică să vă relaxaţi şi să vă ocupaţi mai mult de familie. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă îi acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.


Horoscop 2 decembrie 2015, Săgetător:

Pierdeţi nişte bani ca urmare a eşecului unui proiect sau în urma unei colaborări defectuoase. De aceea şi relaţiile cu partenerii devin tensionate, cu atât mai mult cu cât nici nu îşi respectă înţelegerile. Spre seară, vă întâlniţi cu persoana iubită şi puneţi ţara la cale.


Horoscop 2 decembrie 2015, Capricorn:

Vă implicaţi începând de azi într-un eveniment care se poate dovedi rampa voastră de lansare în carieră. Problemele financiare vă dau totuşi bătăi de cap. Aţi acumulat nişte datorii şi banii pe care trebuia să îi primiţi întârzie să apară. Sunteţi destul de trişti şi poate fi şi din cauză că vă este dor de persoana iubită.


Horoscop 2 decembrie 2015, Vărsător:

Suportaţi cu greu constrângerile programului cotidian, iar rutina vă scoate din sărite. Plus de asta, întâmpinaţi mai multe obstacole şi aveţi impresia că vă irosiţi energia, fapt care vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înţeleg şi încearcă să vă ajute, însă nici măcar cu asta nu sunteţi de acord.


Horoscop 2 decembrie 2015, Peşti:

Reacţionaţi impulsiv şi riscaţi să vă îndepărtaţi nu doar colegii, dar şi prietenii. Nu ar fi rău dacă aţi dovedi ceva mai multă diplomaţie. Spre seară, este posibil să primiţi o invitaţie la un spectacol sau să ieşiţi la masă cu un grup de prieteni şi să vă reveniţi la starea de spirit obişnuită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS