Horoscop Urania zilnic: vineri, 18 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 18 decembrie 2015


Horoscop 18 decembrie 2015, Berbec:

Sunteţi înconjuraţi de oameni veseli şi optimişti, iar asta vă relaxează. Încercaţi să profitaţi din plin de oportunităţile care vă ies azi în cale şi lăsaţi-vă conduşi de ceea ce simţiţi atunci când vine vorba despre serviciul vostru. Voi deţineţi controlul şi faceţi lucrurile să meargă ca un motor bine uns.


Horoscop 18 decembrie 2015, Taur:

Apare la orizont o persoană atrăgătoare, care vă suceşte brusc minţile. Trebuie să încercaţi să gândiţi la rece, mai ales dacă sunteţi deja implicaţi într-o relaţie. Locul de muncă nu vă mai motivează şi de aceea vă gândiţi să vă reorientaţi. Este posibil ca începând de azi să vă implicaţi într-o activitate care să ia amploare anul viitor.


Horoscop 18 decembrie 2015, Gemeni:

Azi, cu greu vi se poate intra în voie. Aveţi o dispoziţie schimbătoare şi sunteţi foarte emotivi. Nu aveţi nicio şansă să controlaţi situaţiile în care vă aflaţi, aşa că mai bine aţi încerca să staţi cât mai departe de oameni. Spre seară, treceţi pe la cineva care vă dă o veste bună şi reuşeşte să vă scoată din starea de incertitudine.


Horoscop 18 decembrie 2015, Rac:

Azi lăsaţi prudenţa la o parte şi daţi frâu liber dorinţelor şi poftelor de orice fel. Decideţi că este cazul să mai ieşiţi şi voi din casă şi să vă bucuraţi împreună cu colegii voştri. Sunteţi fericiţi şi la serviciu şi vă pare că lucrurile sunt exact aşa cum trebuie să fie. Veţi începe să faceţi economii.


Horoscop 18 decembrie 2015, Leu:

Este un moment bun să reglaţi o situaţie contractuală, pentru că vineri vă puteţi susţine bine atuurile. Vă bate gândul să îi faceţi o surpriză fiinţei iubite, cu atât mai mult cu cât sunteţi într-o dispoziţie perfectă pentru a găzdui o petrecere înainte de sărbători. Iar lista de invitaţi este lungă.


Horoscop 18 decembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi nişte firi carismatice, sociabile şi de aceea reuşiţi azi să vă faceţi foarte uşor plăcuţi celor din jur. O să luaţi parte la pregătirile unei petreceri mari, poate fi cea de Revelion şi o să cheltuiţi timp şi bani. Nu uitaţi totuşi că aveţi nişte sarcini de îndeplinit, aşa că aveţi grijă să nu vă fure valul.


Horoscop 18 decembrie 2015, Balanţă:

Deşi sunteţi încântaţi să lansaţi proiecte mari, vă lipseşte entuziasmul pentru a le duce la bun sfârşit. În plus, va creşte şi numărul responsabilităţilor pe care le aveţi de îndeplinit şi lucrurile scapă puţin de sub control. După program, daţi fuga la cumpărături cu banii pe care o să îi încasaţi azi.


Horoscop 18 decembrie 2015, Scorpion:

În a 5-a zi a săptămânii vă acordaţi un timp doar pentru voi. Viaţa voastră se va aglomera în următoarele două zile, aşa că profitaţi cât mai puteţi. Asta înseamnă să o lăsaţi mai moale cu petrecerile de dinaintea sărbătorilor. Partenerul sau potenţiala voastră cucerire vor fi sub lupă azi şi, din fericire, priorităţile voastre vor fi similare.


Horoscop 18 decembrie 2015, Săgetător:

Aveţi ocazia să intraţi într-o combinaţie de afaceri din care să câştigaţi bani frumoşi de-acum încolo şi să luaţi diverse lucruri utile pentru familie. Nu v-ar prinde rău şi puţină siestă, pentru că prea aţi participat la toate petrecerile de sezon. Atmosfera de la muncă şi de acasă este una foarte plăcută.


Horoscop 18 decembrie 2015, Capricorn:

Brusc, se trezeşte azi la viaţă aventurierul din voi şi vreţi experienţe în afara zonei voastre de confort şi de ceea ce face toată lumea. Vreţi să aveţi ce să povestiţi. Este o zi potrivită să încheiaţi noi contracte de colaborare deoarece obiectivele pe care le aveţi sunt foarte clare şi bine definite.


Horoscop 18 decembrie 2015, Vărsător:

Se precipită nişte evenimente astăzi şi veţi fi nevoiţi să încheiaţi înainte de termen un proiect. Tot acest efort vă sleieşte de puteri. Este posibil să reapară o problemă de sănătate pe care aţi ignorat-o. Vă gândiţi să vă rezervaţi mai mult timp pentru relaxare şi de aceea în această seară veţi ieşi împreună cu prietenii în oraş.


Horoscop 18 decembrie 2015, Peşti:

Reuşiţi să vă atingeţi obiectivele pe care le aveţi în plan profesional, cu condiţia să vă lăsaţi ghidaţi de intuiţie. Onestitatea este singura politică astăzi. Persoanele apropiate din viaţa voastră sunt foarte importante pentru voi şi de aceea vă decideţi să petreceţi această seară împreună cu familia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS