Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 decembrie 2015


Horoscop 16 decembrie 2015, Berbec:

Miercuri sunteţi într-o dispoziţie perfectă, plină de inspiraţie. Dacă credeţi că iniţiativele voastre sunt rezonabile şi pot fi traduse în fapte, atunci apucaţi-vă de treabă cât mai curând. Dimineaţa aveţi cel mai mult spor, dar totuşi, încercaţi să nu vă asumaţi niciun fel de risc, întrucât sunteţi predispuşi la accidente.


Horoscop 16 decembrie 2015, Taur:

Vă certaţi cu unul dintre colegii de serviciu, întrucât aveţi de rezolvat multe sarcini şi pare că vă depăşesc, fapt care vă deteriorează vizibil starea. Acordaţi prioritate problemelor importante! În partea a doua a zilei, s-ar putea să primiţi musafiri. Partenerul sau o persoană care vă curtează de ceva vreme vă face o surpriză.


Horoscop 16 decembrie 2015, Gemeni:

Sunteţi plini de energie şi reuşiţi să îi înveseliţi şi pe cei din jurul vostru, aşa că a 3-a zi a săptămânii se află sub semnul veseliei şi al surprizelor plăcute din partea unor persoane la care nu vă aşteptaţi. Ţineţi minte că acţiunile voastre ar putea întoarce lucrurile cu susul în jos chiar în ultimul minut.


Horoscop 16 decembrie 2015, Rac:

În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful vostru, care vă va indispune pentru tot restul zilei. Încercaţi să vă calmaţi şi să ascultaţi de sfaturile unui coleg de serviciu. După-amiază porniţi în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi şi profitaţi de câteva oferte avantajoase.


Horoscop 16 decembrie 2015, Leu:

La serviciu, vă străduiţi să vă terminaţi treaba repede, pentru că după-amiază şi-a anunţat vizita un prieten pe care nu l-aţi văzut de multă vreme şi v-aţi propus să vă petreceţi mai multe ore în compania lui. Partenerul de viaţă devine uşor invidios pe timpul pe care îl acordaţi acelei persoane.


Horoscop 16 decembrie 2015, Fecioară:

Programul zilei vi se dă peste cap din cauza şefului care şi-a pus în cap să schimbe strategii pentru proiecte în care sunteţi implicaţi. Vreţi, nu vreţi, asta vă obligă să rămâneţi la muncă peste program. În partea a doua a zilei de miercuri sunteţi predispuşi la accidente.


Horoscop 16 decembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi lipsiţi de energie şi nu prea aveţi chef de muncă astăzi, aşa că încercaţi să evitaţi discuţiile importante şi să vă reveniţi cât mai repede pentru a nu rămâne în urmă cu sarcinile de la serviciu. Spre seară, petreceţi timp în compania prietenilor sau a unor rude mai tinere, cărora le daţi sfaturi bazate pe experienţă.


Horoscop 16 decembrie 2015, Scorpion:

Primiţi o ofertă de job tentantă, dar staţi în cumpănă pentru că nu ştiţi dacă să o acceptaţi sau să o refuzaţi. Nu ar fi rău să cereţi sfatul cuiva în temă. Partenerul de viaţă este nemulţumit pentru că sunteţi nevoiţi să vă împrumutaţi, deşi mai aveţi şi alte datorii. Dacă încă mai aveţi sarcini pe care nu le-aţi dus la capăt, nu le amânaţi.


Horoscop 16 decembrie 2015, Săgetător:

Veţi avea parte de o zi cu stres încă de dimineaţă. Aveţi mare grijă pentru că dacă nu reuşiţi să vă controlaţi starea, riscaţi să aveţi conflicte cu toată lumea. Sunteţi predispuşi la accidente casnice care pot căpăta forme grave. Partenerul de viaţă va reuşi să facă rost de banii de care aveţi nevoie.


Horoscop 16 decembrie 2015, Capricorn:

Aveţi parte de o zi foarte agitată, în care nimic nu vă iese aşa cum v-aţi dorit şi de aceea vă enervaţi foarte repede, iar cei din jurul vostru observă această anxietate a voastră. Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate.


Horoscop 16 decembrie 2015, Vărsător:

Vă treziţi indispuşi şi sunteţi irascibili toată dimineaţa. Trebuie neapărat să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că altfel s-ar putea să declanşaţi un conflict la serviciu. O rudă de departe îşi anunţă vizita, iar asta nu este nicidecum pe placul vostru. Veţi face însă tot posibilul să o primiţi cum se cuvine.


Horoscop 16 decembrie 2015, Peşti:

Azi vă surâde norocul pe toate planurile. Este posibil să întâlniţi o persoană şi să descoperiţi în curând că este marea voastră dragoste. La serviciu aţi putea fi surprinşi de către superiori, care vă vor face o propunere de promovare odată cu care va veni şi o recompensă financiară. Cu alte cuvinte, numai motive de bucurie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS