Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 decembrie 2015


Horoscop 12 decembrie 2015, Berbec:

Vă sporesc astăzi responsabilităţile şi simţiţi că nu sunteţi în stare să le îndepliniţi. Dacă nu sunteţi atenţi, cineva v-ar putea prinde pe picior greşit şi să vă pună astfel într-o situaţie jenantă. Veţi face rost de nişte bani cu care veţi reuşi să vă achitaţi vacanţa de sărbători. Vi se suplimentează sarcinile, dar şi salariul.


Horoscop 12 decembrie 2015, Taur:

Dragostea vă cam lipseşte astăzi şi sunteţi tentaţi să cădeţi în depresie. Sunteţi complet absenţi de la tot ce se întâmplă în jurul vostru şi, ca să vă distrageţi atenţia, nu ar fi rău să ieşiţi cu prietenii în oraş, măcar spre seară. Aţi putea să vă gândiţi de pe acum la un program pentru zilele libere de sărbători.


Horoscop 12 decembrie 2015, Gemeni:

Starea voastră de spirit este foarte schimbătoare astăzi şi nimeni nu reuşeşte să vă intre în voie. Este posibil ca oboseala să îşi spună cuvântul. Totuşi, imaginaţia voastră şi abilitatea de a vă descurca în orice situaţie vă scot din dificultate. Viaţa sentimentală merge perfect şi este posibil să vă avântaţi spre o logodnă sau căsătorie.


Horoscop 12 decembrie 2015, Rac:

Întâlniţi pe cineva care vă cucereşte de la primul cuvânt spus. Fie că este vorba de o întâlnire la nivel profesional sau una personală, cert este că omul pe care îl cunoaşteţi astăzi vă atrage atenţia în mod deosebit. Din păcate, o problemă de sănătate, o durere căreia nu îi daţi de cap, vă strică buna dispoziţie.


Horoscop 12 decembrie 2015, Leu:

Vă arătaţi ambiţia şi nu vă lăsaţi până când nu obţineţi ceea ce vă doriţi. Nimeni nu vă ajută, ci voi vă adunaţi toate puterile şi reuşiţi să ajungeţi acolo unde v-aţi propus chiar azi. O să întâlniţi pe cineva de care o să fiţi nedespărţiţi de-aici înainte şi o să fiţi mai fericiţi ca niciodată.


Horoscop 12 decembrie 2015, Fecioară:

Este o zi veselă, plină de energie şi de distracţii. Se simte aerul de weekend şi aveţi chef de voie bună şi de distracţie. Aţi putea să organizaţi o ieşire cu prietenii măcar o zi, să vizitaţi un obiectiv la care nu aţi mai ajuns până acum. Partenerul nu încetează din a vă impresiona cu surprize care mai de care mai interesante.


Horoscop 12 decembrie 2015, Balanţă:

Este o zi norocoasă pentru voi. Chiar dacă este destul de frig afară, voi nu aveţi nicio problemă şi petreceţi mai mult timp în natură, iar aerul curat vă va înviora şi binedispune. Vă veţi descurca în orice situaţie neaşteptată se iveşte la locul de muncă, mai ales pentru că reuşiţi să vă sincronizaţi cu colegii.


Horoscop 12 decembrie 2015, Scorpion:

Aţi muncit mult în ultimele zile şi a sosit - în sfârşit - şi ziua în care să nu vă mai gândiţi la carieră şi să vă mai şi distraţi. Profitaţi de această zi şi de tot ce vă oferă ea şi nu veţi regreta. Primiţi invitaţii la petreceri şi evenimente importante, pe care nu le refuzaţi, ci dimpotrivă, le onoraţi cu mare plăcere.


Horoscop 12 decembrie 2015, Săgetător:

Simţiţi nevoia să interacţionaţi tot mai mult cu ceilalţi şi asta vă îndeamnă să intraţi în discuţii inclusiv cu persoane necunoscute. Stilul vostru vesel şi plăcut vă va ajuta să vă faceţi rapid relaţii foarte utile pe viitor, pentru că veţi deschide, cu ajutorul lor, nu doar nişte uşi, ci să câştigaţi şi nişte bani.


Horoscop 12 decembrie 2015, Capricorn:

Cineva luptă azi ca să vă cucerească, însă sunteţi nişte redute greu de câştigat. Ascultaţi-vă inima şi veţi şti ce aveţi de făcut. Oboseala îşi spune cuvântul şi nu veţi reuşi să faceţi prea multe lucruri astăzi. Odihniţi-vă şi veţi vedea cât de bine o să vă simţiţi după.


Horoscop 12 decembrie 2015, Vărsător:

Păstraţi-vă atitudinea pozitivă cu care vă treziţi de dimineaţă. Uitaţi de probleme şi bucuraţi-vă de această zi. Relaxaţi-vă şi profitaţi de tot ce vi se întâmplă, de toţi oamenii pe care îi întâlniţi. Acordaţi o atenţie deosebită propriilor dorinţe şi plăceri şi răsfăţaţi-vă cât puteţi mai bine.


Horoscop 12 decembrie 2015, Peşti:

Luaţi bani de pe urma unei munci prestate mai demult. Nici nu mai speraţi să vedeţi răsplata aceasta şi, iată că ea vine exact când aveaţi mai mare nevoie de ea. Întreaga după-amiază o dedicaţi partenerului, care v-a atras atenţia că l-aţi cam neglijat. Încercaţi activităţi pe care nu le-aţi mai făcut niciodată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS