Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 11 decembrie 2015


Horoscop 11 decembrie 2015, Berbec:

Vă simţiţi foarte bine şi aşa cum vă începeţi ziua, aşa o şi încheiaţi, mai exact cu zâmbetul pe buze. Nimeni şi nimic nu vă pot distrage atenţia de la ideile inovative pe care le aveţi. Sunteţi încrezători în forţele proprii şi sunteţi gata să vă schimbaţi şi stilul vestimentar doar pentru a fi în centrul atenţiei.


Horoscop 11 decembrie 2015, Taur:

Primiţi banii pentru nişte ore suplimentare sau vă intră în cont o sumă rezultată din vânzarea unui bun şi vă apucaţi să faceţi planuri de vacanţă. Acest venit neaşteptat vă bucură şi nu prea mai reuşiţi să fiţi eficienţi la muncă. Nu vă găsiţi timp şi pentru partener, motiv pentru care s-ar putea isca nişte discuţii.


Horoscop 11 decembrie 2015, Gemeni:

Renunţaţi să vă mai gândiţi la momentele nefericite din viaţa voastră şi la oamenii care nu v-au vrut tocmai binele. În schimb, azi vă concentraţi strict asupra voastră. Vă corectaţi limbajul trupului şi vă cuceriţi auditoriul cu replici spontane. Profitaţi de această zi pentru a vă satisface propriile plăceri nevinovate.


Horoscop 11 decembrie 2015, Rac:

Aţi intrat în febra cumpărăturilor de sărbători şi sunteţi tentaţi să cheltuiţi o mulţime de bani dacă nu staţi departe de magazine. Atenţie şi la relaţia cu membrii familiei. Aţi încercat o mulţime de metode pentru a vă împăca rudele între ele, dar încă nu aţi găsit-o pe cea potrivită. La mijloc sunt probabil banii.


Horoscop 11 decembrie 2015, Leu:

Aveţi un program foarte încărcat astăzi, dar cu toate acestea nu veţi renunţa la niciuna dintre sarcinile pe care le aveţi şi nici nu veţi apela la nimeni pentru ajutor. Încercaţi să vă abţineţi de la comentarii inutile şi să comunicaţi cu cei din jur doar în momentul în care trebuie.


Horoscop 11 decembrie 2015, Fecioară:

Se poate să primiţi un ajutor substanţial din partea părinţilor, a unor rude sau a unei fundaţii. Cineva o să vă facă viaţa mai uşoară. Astrele vă ajută astăzi şi să vă vindecaţi după o experienţă dureroasă, cel mai probabil după metoda „cui pe cui se scoate”. Fericirea este chiar după colţ.


Horoscop 11 decembrie 2015, Balanţă:

Înregistraţi un mare succes astăzi, poate că veţi fi aplaudaţi la scena deschisă, fapt care vă va face să vă simţiţi cu adevărat apreciaţi, să înţelegeţi că nu sunteţi doar nişte piese în marea maşinărie a companiei pentru care lucraţi. Vi se va cere să luaţi o decizie cu privire la viitor. Nimeni nu vă poate influenţa.


Horoscop 11 decembrie 2015, Scorpion:

Nu staţi tocmai bine cu banii azi, dar din fericire situaţia se va remedia până la sfârşitul săptămânii. Pentru asta trebuie însă să atrageţi privirile unui finanţator puternic. Veţi fi solicitaţi să faceţi mai multe drumuri legate de noi activităţi. Azi aveţi grijă să vă consolidaţi relaţiile cu prietenii.


Horoscop 11 decembrie 2015, Săgetător:

Superiorii au gânduri mari cu voi şi este posibil ca astăzi să primiţi confirmarea că aţi fost admişi la nişte cursuri şi că trebuie să plecaţi în curând din ţară. Este visul vostru să îmbinaţi serviciul cu plimbarea. Aveţi nevoie de chipuri noi şi de locuri noi. Dacă v-aţi îndepărtat de prieteni, astăzi este momentul ideal pentru a relua relaţiile.


Horoscop 11 decembrie 2015, Capricorn:

Vă iese în cale o persoană pe care o iubiţi şi are loc o împăcare, astfel că veţi avea partener de sărbători. Este o zi extrem de benefică, în care vi se întâmplă lucruri minunate, neaşteptate. Aveţi încredere că toate proiectele pe care le iniţiaţi astăzi vor avea cât de curând rezultate complet neaşteptate.


Horoscop 11 decembrie 2015, Vărsător:

Trupul, mintea şi sufletul au nevoie de relaxare, astfel încât luaţi decizia să evadaţi din viaţa cotidiană şi să vă retrageţi într-un loc de vis, unde să vă reîncarcaţi bateriile, alături de partenerul vostru. Veţi lua o decizie legată de viaţă de familie, poate vă mutaţi împreună sau stabiliţi azi data nunţii.


Horoscop 11 decembrie 2015, Peşti:

Nu ţineţi cont că aţi cheltuit foarte mult în ultima vreme şi că sunteţi cu fondurile pe terminate şi faceţi în continuare mici cadouri celor pe care îi îndrăgiţi. Atenţie la ceea ce spuneţi astăzi, pentru că v-ar putea costa orice cuvânt aruncat aiurea. Ţineţi-vă mintea limpede, fiţi foarte atenţi la detalii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS