Horoscop Urania zilnic: joi, 10 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 10 decembrie 2015


Horoscop 10 decembrie 2015, Berbec:

Discutaţi în contradictoriu şi renunţaţi la sarcini care vi se par injuste, iar asta v-ar putea pune în cap toţi superiorii. Ştiţi însă cum să vă justificaţi astfel încât să aplanaţi conflictele care apar. Petreceţi timp singuri şi gândiţi-vă la ceea ce trebuie să faceţi în relaţiile personale. Mare atenţie la persoanele cu care acceptaţi să ieşiţi în oraş.


Horoscop 10 decembrie 2015, Taur:

Vă faceţi planuri cu persoana iubită şi vă pregătiţi deja de vacanţă. Apelaţi la economiile pe care le-aţi făcut pentru a putea achiziţiona bilete. Nu trebuie să vă pară rău, pentru că vă ies în cale oportunităţi financiare neaşteptate. Este posibil să primiţi o promovare care vă va oferi bani în plus.


Horoscop 10 decembrie 2015, Gemeni:

Chiar dacă vă place la nebunie să trăiţi clipa, nu v-ar strica să vă mai gândiţi puţin şi la viitor, chiar dacă asta vă conferă o stare de stres. Staţi departe de certurile familiale şi de problemele profesionale. În caz contrar, nu veţi face decât să resimţiţi furie şi dezamăgire, iar reacţiile nu vor fi uşor de controlat.


Horoscop 10 decembrie 2015, Rac:

Sentimentele negative iau loc bunei dispoziţii astăzi şi vă enervează până şi entuziasmul colegilor. Alegeţi mai degrabă să vă retrageţi într-un colţ şi să munciţi fără să priviţi în jur. Totuşi, nu refuzaţi socializarea, fiindcă riscaţi să picaţi în depresie. Dacă aţi făcut cuiva o promisiune pentru azi, nu uitaţi de ea.


Horoscop 10 decembrie 2015, Leu:

Vă asumaţi astăzi mai multe sarcini decât puteţi duce. Abia pe după-amiază, când va fi târziu să mai renunţaţi la câte ceva vă veţi da seama că efectiv nu aveţi timp să le faceţi pe toate. Când vă eliberaţi, meditaţi puţin la atitudinea aceasta. Vă veţi da seama că altădată va trebui să vă dovediţi mai ordonaţi.


Horoscop 10 decembrie 2015, Fecioară:

Munca voastră este recompensată şi vă daţi seama că efortul nu a fost în zadar. Sunteţi în sfârşit mai liberi şi vă puteţi ajuta prietenii care vă solicită ajutorul. Săgeata lui Cupidon vă nimereşte şi nu vă puteţi lua gândul de la persoana pe care aţi pus ochii. Nu ar fi nimic rău să vă lăsaţi şi voi odată în voia sorţii.


Horoscop 10 decembrie 2015, Balanţă:

Nu v-ar strica să obţineţi o zi sau două libere, pe care să le petreceţi în confortul casei voastre. Aveţi nevoie de puţină relaxare, de clipe de meditaţie, de introspecţie. Spre seară, vă faceţi utili unei persoane dragi, care vă solicită ajutorul. Partenerul vă face o propunere interesantă.


Horoscop 10 decembrie 2015, Scorpion:

Posedaţi o putere de atracţie foarte mare şi reuşiţi să cuceriţi pe oricine vă iese în cale. Totuşi, aveţi grijă să nu vi se urce succesul la cap. Vă exteriorizaţi foarte bine şi nu vă pasă de ceea ce cred ceilalţi despre voi. Pe după-amiază începeţi să vă simţiţi copleşiţi de probleme şi vă daţi seama că nu puteţi face totul singuri.


Horoscop 10 decembrie 2015, Săgetător:

V-aţi obişnuit să munciţi mult peste program şi ar fi bine că azi să o lăsaţi mai moale şi să acordaţi mai multă atenţie persoanelor dragi. Oricum nu prea daţi azi randament, pentru că sunteţi cu capul în nori. Se prea poate ca o nouă relaţie de dragoste să înceapă astăzi. Exprimaţi-vă sentimentele fără teamă.


Horoscop 10 decembrie 2015, Capricorn:

Nu reuşiţi să vă concentraţi foarte bine astăzi şi de vină ar fi cineva cu o influenţă negativă. Cel mai bine ar fi să vă uitaţi de jur împrejur şi, imediat ce identificaţi acea persoană, să vă îndepărtaţi de ea. Evitaţi certurile, pentru că instabilitatea voastră emoţională vă poate face să reacţionaţi puternic în detrimentul propriu.


Horoscop 10 decembrie 2015, Vărsător:

Aţi muncit din greu pentru a obţine o situaţie financiară bună. Iar astăzi roadele voastre se vor vedea şi veţi realiza că eforturile voastre au fost răsplătite. Sărbătoriţi această reuşită cu familia şi prietenii. Aţi putea organiza o petrecere chiar la voi acasă, unde să îi adunaţi pe apropiaţi şi să vă distraţi împreună.


Horoscop 10 decembrie 2015, Peşti:

Vă daţi peste cap astăzi ca să fiţi remarcaţi, însă nu este nevoie să depuneţi atâtea eforturi, pentru că a observat cine trebuie şi răsplata va veni, chiar dacă nu azi. Nu v-ar strica mai multă implicare în viaţa personală, pentru că aţi cam ţinut-o din petrecere în petrecere şi v-aţi cam neglijat familia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS