Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 decembrie 2015


Horoscop 30 decembrie 2015, Berbec:

Întâmplările de miercuri vă pot da toate planurile peste cap; ideile şi proiectele voastre pot fi amânate dintr-un motiv la care nici măcar nu vă gândiţi. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să încercaţi să fiţi pregătiţi pentru orice.


Horoscop 30 decembrie 2015, Taur:

O problemă de familie vă poate da planurile peste cap; sunteţi nevoiţi să luaţi o decizie neaşteptată şi chiar să faceţi câteva compromisuri majore. Orice ar fi, indicat este să rămâneţi calmi şi să analizaţi foarte bine situaţia înainte de a face o alegere finală. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 30 decembrie 2015, Gemeni:

Câteva probleme neaşteptate vă pot convinge să vă schimbaţi radical planurile de astăzi; trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice şi să faceţi pe cât posibil să nu vă pierdeţi cumpătul. De asemenea, un ajutor din partea persoanelor în care aveţi încredere este binevenit în această situaţie dificilă.


Horoscop 30 decembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele şi colaborările profesionale; astrele vă recomandă să oferiţi atenţia cuvenită tuturor problemelor. Ştiţi să interacţionaţi foarte bine cu oamenii şi chiar reuşiţi să îi convingeţi să vi se alăture în planurile voastre. Seara va fi una destul de liniştită.


Horoscop 30 decembrie 2015, Leu:

Ziua de 30 decembrie pare să fie una de foc pentru voi, aşa că cel mai important lucru pe care îl puteţi face în aceste momente este să rămâneţi liniştiţi. Doar aşa veţi reuşi să vă ocupaţi de toate proiectele şi chiar să faceţi planurile necesare rezolvării problemelor viitoare. Partenerii de afaceri sunt alături de voi.


Horoscop 30 decembrie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei pare să fie una destul de obositoare, însă plină de satisfacţii în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi care vă vor ajuta foarte mult în carieră şi datorită lor viitorul vostru financiar se va schimba considerabil în bine în următoarea perioadă.


Horoscop 30 decembrie 2015, Balanţă:

Astăzi pare să fie o zi frumoasă şi chiar foarte relaxantă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. Spre seară participaţi la un eveniment foarte important nu doar pentru voi, ci şi pentru partenerul de cuplu sau membrii familiei. Reuşiţi să vă bucuraţi de compania celor dragi.


Horoscop 30 decembrie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei încercaţi să vă ocupaţi de problemele profesionale; nu este o perioadă tocmai bună pentru a discuta despre compromisuri cu partenerii de afaceri, însă situaţia devine şi mai dificilă dacă nu vă ocupaţi de ea la timp. Încercaţi să rămâneţi pe drumul vostru indiferent de cât de mari sunt obstacolele pe care le întâlniţi.


Horoscop 30 decembrie 2015, Săgetător:

În drumul către succes daţi peste tot felul de obstacole; cu cât sunteţi mai liniştiţi, cu atât vă va fi mai uşor să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi. Astăzi trebuie să încercaţi să rămâneţi calmi şi să nu renunţaţi până când nu găsiţi o soluţie de care să fiţi pe deplin mulţumiţi.


Horoscop 30 decembrie 2015, Capricorn:

A 3-a zi a săptămânii pare să fie una foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa personală; sunteţi foarte liniştiţi şi chiar vă este uşor să spuneţi ce aveţi pe suflet. Reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu partenerul de cuplu sau cu persoanele dragi din jurul vostru. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 30 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi trebuie să reparaţi o greşeală pe care aţi făcut-o în urmă cu puţin timp în faţa unei persoane foarte dragi pentru voi; va fi destul de ciudat însă trebuie să vă ocupaţi de această situaţie. Spre seară, un om mai în vârstă vă poate da un sfat foarte bun pe care vă recomand să îl puneţi în practică.


Horoscop 30 decembrie 2015, Peşti:

Astăzi este posibil să întâmpinaţi mai multe dificultăţi în relaţia cu persoana iubită sau cu membrii familiei. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să discutaţi sincer despre această situaţie. Nu lăsaţi ca timpul să treacă deoarece lucrurile se vor răci şi mai mult între voi; important este să învăţaţi amândoi să faceţi compromisuri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS