Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 29 decembrie 2015


Horoscop 29 decembrie 2015, Berbec:

Multe urmează să se schimbe în următoarea perioadă; contează foarte mult să vă faceţi curaj şi să vă asumaţi răspunderea pentru greşelile făcute. Aveţi încredere în voi şi învăţaţi să nu renunţaţi la visele pe care le aveţi.


Horoscop 29 decembrie 2015, Taur:

Ziua de marţi pare să fie una chiar foarte frumoasă pentru voi; primele ore ale dimineţii sunt dedicate relaţiei pe care o aveţi cu persoanele dragi din viaţa voastră. Reuşiţi să petreceţi timp preţios alături de membrii familiei. Spre seară, vă întâlniţi cu prieteni apropiaţi pe care aveţi ocazia să îi vedeţi foarte rar.


Horoscop 29 decembrie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de azi este dedicată vieţii profesionale; sunteţi nevoiţi să vă ajutaţi un membru al echipei într-o problemă destul de complicată. Dacă aveţi răbdare, reuşiţi să îi daţi de cap şi chiar să avansaţi cu proiectul. Spre seară partenerul de cuplu vă poate face o surpriză neplăcută.


Horoscop 29 decembrie 2015, Rac:

Un membru al familiei are nevoie de ajutorul vostru pentru a se descurca în viaţă; voi sunteţi cei care trebuie să îl ghideze şi să îl îndrume atunci când este necesar. Din fericire, sunteţi mulţumiţi pentru faptul că vă cere ajutorul şi nu renunţaţi până când nu îl scoateţi din acest impas complicat.


Horoscop 29 decembrie 2015, Leu:

Ziua de marţi pare să fie una foarte frumoasă şi liniştită pentru voi; în prima parte a zilei vă concentraţi asupra proiectelor profesionale de care vreţi să vă ocupaţi la începutul anului următor. Faceţi planuri şi puneţi la cale căi de atac pentru a vă surprinde negociatorii. Seara se anunţă a fi una foarte relaxantă.


Horoscop 29 decembrie 2015, Fecioară:

Ziua de 29 decembrie va fi una foarte frumoasă pentru voi; astrele vă pregătesc clipe minunate alături de oameni foarte dragi vouă, însă pe care aveţi posibilitatea de a îi vedea doar de câteva ori pe an. Spre seară aveţi parte de o surpriză neaşteptată din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 29 decembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi foarte binedispuşi şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze până la sfârşitul serii. Aveţi puterea de a face schimbările necesare pe plan personal şi de a readuce liniştea şi armonia în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 29 decembrie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi puterea de a pune şi munţii în mişcare atunci când vă propuneţi, iar astăzi este una dintre acele zile. Aveţi şansa de a rezolva problemele dificile cu care vă confruntaţi şi chiar să începeţi proiecte noi cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 29 decembrie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una cu potenţial uriaş pe plan profesional; în funcţie de circumstanţe şi de deciziile pe care le luaţi, foarte multe pot fi realizate în prima parte a zilei. Important este să vă cunoaşteţi limitele şi să vă lăsaţi conduşi de intuiţie şi nu de părerile celor din jurul vostru.


Horoscop 29 decembrie 2015, Capricorn:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi; prima parte se anunţă a fi una destul de frumoasă, cu mici împliniri pe plan sentimental. Este posibil să rezolvaţi conflictele cu partenerul de cuplu; în cazul în care sunteţi încă singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană care vă va lua minţile de la prima vedere.


Horoscop 29 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi este posibil să intraţi într-o dispută neaşteptată cu un coleg de muncă; indicat este să vă păstraţi calmul şi să încercaţi, pe cât posibil, să puneţi capăt acestei situaţii neplăcute. În caz contrar, lucrurile pot lua o întorsătură complet neaşteptată, care vă poate da toate planurile peste cap.


Horoscop 29 decembrie 2015, Peşti:

Astăzi aveţi multe şanse pentru a rezolva probleme sentimentale sau personale mai vechi, care încă vă dau bătăi de cap. Este posibil să dezgropaţi amintiri şi chiar să simţiţi o urmă de durere în suflet, însă este important să faceţi acest pas pentru a merge mai departe în viaţă. Încercaţi să vă lăsaţi purtaţi de ceea ce vă spune sufletul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS