Horoscop Urania zilnic: duminică, 29 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 29 noiembrie 2015


Horoscop 29 noiembrie 2015, Berbec:

Nu staţi în casă astăzi. Găsiţi-vă ceva de făcut pe afară pentru că aerul curat vă va face foarte bine. Mai mult, este posibil şi să vă întâlniţi cu oameni care au un efect bun asupra voastră pentru că vă înveselesc şi vă ridică moralul. Este momentul să lăsaţi deoparte drama şi să vă eliberaţi de resentimente.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Taur:

Nu suportaţi ca lumea să nu vă ascute atunci când voi vorbiţi şi faptul că nu puteţi fi pe placul tuturor, dacă nu sunteţi acceptaţi aşa cum sunteţi, mai bine plecaţi. A venit vremea să le arătaţi celor din jur că au nevoie de voi şi doar lăsându-i de capul lor îi veţi face să înţeleagă asta.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Gemeni:

Acceptaţi cu detaşare şi cu maturitate faptul că ce a fost a fost şi asta este. Este timpul să închideţi un capitol care v-a făcut să suferiţi, aşa că rupeţi legăturile care vă mai ţin ancoraţi în acele vremuri. Ieşiţi şi vă plimbaţi azi, urcaţi-vă la volan şi şofaţi o oră, două până daţi de un belvedere ca să vă clătiţi mintea.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Rac:

Azi vă faceţi timp pentru hobby-uri, pentru vizite pe la prieteni sau rude şi mai ales pentru viaţa voastră personală. Partenerul aşteaptă demult să îi faceţi această surpriză. Dacă sunteţi singuri, se anunţă o aventură de vis. Vă veţi face de cap, asumându-vă toate riscurile. Atitudinea voastră este molipsitoare.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Leu:

Este distracţie mare în casa voastră azi. Este posibil să primiţi vizita unor prieteni cu copii şi să se creeze o stare de spirit foarte distractivă sau să vină pe la voi toată gaşca de prieteni şi să organizaţi ad-hoc un party. Veţi risipi şi nişte bani pe care îi puseserăţi deoparte, dar nu vă va părea rău.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Fecioară:

O relaţie sau un parteneriat înfloresc în mediul vostru. Scoateţi cărţile pe masă şi asiguraţi-vă că v-aţi exprimat clar opiniile. Nu aveţi voie să judecaţi, ci doar să ascultaţi. Acţionaţi în direcţia menţinerii unui echilibru şi al unei complementarităţi privind acţiunile individuale şi familiale.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Balanţă:

Dimineaţa s-ar putea să aveţi de rezolvat unele probleme casnice, pot fi unele defecţiuni... Vă ajung la urechi nişte zvonuri lansate de o femeie invidioasă, iar asta vă dă peste cap. Spre seară, vă regăsiţi liniştea alături de partenerul de viaţă.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Scorpion:

Temperaţi-vă azi nervozitatea pentru că nu rezolvaţi nimic dacă vă certaţi cu toată lumea. Este posibil să nu înţelegeţi de ce şi-a schimbat un prieten atitudinea faţă de voi, dar asta nu este motiv să săriţi în sus. Păstraţi-vă optimismul şi găsiţi-vă ceva relaxant de făcut, poate chiar o sesiune la Spa.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Săgetător:

Vreţi să reluaţi relaţia cu un/o prieten/ă mai veche pe care aţi lăsat-o baltă sau cu fratele/sora voastră pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. Destăinuirile se armonizează elegant cu romantismul vostru recunoscut. Învăţaţi să captaţi din jurul vostru orice mic detaliu, aparent neînsemnat şi banal.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Capricorn:

O persoană din anturaj este invidioasă pe norocul vostru, pe succesul pe care îl aveţi atât în carieră, cât şi în plan personal. Nu este recomandat să provocaţi o discuţie, ci să daţi dovadă de multă discreţie. Odihniţi-vă mai mult dacă vreţi să nu aveţi probleme de sănătate.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Vărsător:

Relaţia cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente. După-amiază petreceţi momente plăcute în compania celor dragi. Cine vă are astăzi alături simte din partea voastră o energie aparte, de parcă sunteţi trimişi de undeva de sus în viaţa lor exact când au mai mare nevoie de voi.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Peşti:

Primiţi astăzi un cadou cu valoare sentimentală deosebită. Veţi fi brusc în al nouălea cer pentru că vă daţi seama că sunteţi iubiţi. Evitaţi să ieşiţi azi la cumpărături pentru că riscaţi să cheltuiţi prea mult. Ocupaţi-vă de curăţenia în casă, mai ales că cineva şi-a anunţat vizita pe seară şi trebuie să fie totul în regulă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS