Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 28 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 28 noiembrie 2015


Horoscop 28 noiembrie 2015, Berbec:

Sâmbăta pare să fie o zi destul de complicată pentru voi; primele ore sunt pentru a vă ocupa de problemele cu care vă confruntaţi pe plan profesional. După orele prânzului, lucrurile par să scape de sub control; trebuie să rămâneţi calmi pentru a vă ocupa de tot ce vă propuneţi.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Taur:

A 6-a zi a săptămânii pare să fie cu adevărat optimistă pentru voi; sarcinile profesionale sunt numeroase, însă reuşiţi să vă ocupaţi de ele cu multă uşurinţă. Aveţi idei creative pentru proiectele de care vreţi să vă ocupaţi pe viitor şi chiar aveţi timp să discutaţi cu un posibil partener despre asta.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Gemeni:

Nu sunteţi deloc în apele voastre şi asta doar din cauza unei probleme sentimentale care nu vă dă pace; mai multe persoane reuşesc sa vă convingă să faceţi compromisuri majore pentru ca relaţia cu partenerul de cuplu să funcţioneze aşa cum vă doriţi.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Rac:

A 28-a zi a lunii este foarte bună pentru schimbările personale; aveţi încredere în voi şi nu vă este teamă să duceţi o luptă aprigă cu toţi din jurul vostru doar pentru a găsi ceea ce vă doriţi în viaţă. Spre seară, vă întâlniţi cu un om foarte drag.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Leu:

Aceasta este o zi foarte bună pentru discuţii de tot felul; subiectele dureroase, dificil de discutat în mod deschis, pot fi aduse în conversaţie cu răbdare şi mult calm din partea voastră. Este posibil să reluaţi legătura cu câteva persoane din trecutul vostru.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Fecioară:

Azi pare să fie ziua perfectă pentru schimbările profesionale; în cazul în care aveţi o idee foarte bună, încercaţi să o prezentaţi într-o şedinţă cu oamenii potriviţi. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi anumite compromisuri, însă vă puteţi ocupa de un proiect foarte bun.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei pare să fie un moment bun pentru discuţii de orice fel; vă este uşor să vă faceţi înţeleşi şi reuşiţi să comunicaţi până şi cu cele mai dificile persoane. După orele prânzului, primiţi o invitaţie la un eveniment frumos.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Scorpion:

Conjunctura astrală favorizează viaţa financiară; bugetul se poate îmbunătăţi considerabil astăzi datorită unui cadou sau a unei sume de bani oferite de o rudă apropiată. După orele prânzului, există posibilitatea de argumente dificile şi conflicte dureroase cu oameni dragi.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Săgetător:

Ziua de 28 noiembrie pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; aveţi multe de rezolvat şi puţin timp pentru a termina tot ce vă propuneţi. În cazul în care nu vă descurcaţi, încercaţi să cereţi ajutorul unui coleg de încredere. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Capricorn:

Astrele nu vă recomandă să vă pierdeţi toată energia pe sarcinile şi treburile minore; riscaţi să obosiţi foarte repede şi să pierdeţi câteva colaborări interesante şi foarte profitabile din punct de vedere financiar. De asemenea, aveţi mare grijă la deciziile pe care urmează să le luaţi.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Vărsător:

Astăzi trebuie să daţi dovadă de profesionalism dacă vreţi să vă rezolvaţi problemele cu partenerii de afaceri. Pentru a menţine o imagine serioasă, încercaţi să nu intraţi prea mult în detalii la şedinţele la care participaţi. Spre seară primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o problemă de familie; daţi dovadă de profesionalism şi aveţi multă răbdare astfel încât să fiţi mulţumiţi de rezultatul muncii voastre. Seara va fi una mai liniştită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS