Horoscop Urania zilnic: luni, 23 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 23 noiembrie 2015


Horoscop 23 noiembrie 2015, Berbec:

Aţi prins curaj să spuneţi ce aveţi în minte. Dacă vreţi să vă asiguraţi că mesajul vostru a fost transmis corect, fiţi diplomaţi. Este o zi benefică pentru investiţii, astfel că ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în privinţa viitorului vostru. Luptaţi din răsputeri cu un soi de răceală persistentă.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Taur:

Vă simţiţi foarte bine şi sunteţi tentaţi să faceţi excese total contraindicate. Încercaţi să vă menajaţi puţin. Ar fi distractiv să faceţi lucruri diferite şi aventuroase astăzi. Numai voi puteţi decide care vor fi acestea. Vă impuneţi punctul de vedere în faţa partenerului, dar nu este deloc indicat să vă amestecaţi în bugetul acestuia.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Gemeni:

Reînnoiţi legăturile cu cei dragi, ascultaţi-vă inima şi nu mintea. Încercaţi să nu mai fiţi suspicioşi şi geloşi. Exprimaţi-vă adevăratele sentimente şi lucraţi împreună pentru a găsi soluţii la probleme, în special la cele de ordin financiar. Faceţi-vă puţină ordine în priorităţi şi vedeţi ce mai puteţi rezolva în următoarele zile.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Rac:

Trebuie să vă schimbaţi atitudinea dacă vreţi ca viaţa voastră să fie mai echilibrată. Ocupaţi-vă de lucrurile rămase nerezolvate, iar după-amiază daţi-vă întâlnire cu prietenii sau faceţi o vizită unei rude mai în vârstă. Vă veţi simţi bine să fiţi de ajutor cu o vorbă bună. Banii nu dau pe dinafară, dar nici nu vă lipsesc.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Leu:

Fiţi direcţi, dar aveţi grijă la reacţiile celor din jur. Este uşor să spuneţi ce aveţi pe suflet, cu atât mai mult cu cât vor exista consecinţe. Nu vreţi să vă refuzaţi nicio plăcere, aşa că nu refuzaţi niciun plan sentimental. Cu sănătatea staţi relativ bine, însă ar trebui să aveţi grijă la dulciuri, întrucât aţi cam abuzat de ele în ultima vreme.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Fecioară:

Vă întâlniţi cu un prieten cu care nu v-aţi mai întâlnit de ceva vreme şi depanaţi amintiri care vă fac să vă simţiţi foarte bine. Aveţi grijă la ceea ce scoateţi pe gură, este destul de uşor să plantaţi sămânţa îndoielii în mintea celor din jur. Sectorul financiar este încărcat de pagube şi trebuie să luaţi rapid măsuri.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Balanţă:

Astăzi vă confruntaţi cu nişte decizii financiare foarte importante. Nu ar fi o idee rea să vă mai gândiţi la deciziile pe care le luaţi. Petreceţi o seară romantică alături de partenerul de viaţă, iar dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, astrele sunt de partea voastră şi există posibilitatea să întâlniţi pe cineva, totul este să ieşiţi din casă.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Scorpion:

Nici nu a venit decembrie şi voi sunteţi deja cu gândul la vacanţă. Vă faceţi planuri astăzi pentru sărbătorile de iarnă, căutaţi pe Internet oferte, faceţi rezervări, iar toată această preocupare vă afectează activitatea de la serviciu. Sunteţi îndrăgostiţi şi aveţi impresia că plutiţi pe valurile iubirii.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Săgetător:

Trăiţi clipa! Acest motto vă guvernează ziua. Azi veţi fi acele persoane care îi înveselesc pe cei din jur şi nu vă veţi plânge de nimic. Veţi fi apreciaţi de cei din jur, dar ar trebui să petreceţi timp şi cu familia. Din cauza faptului că vă concentraţi mai mult pe proiectele de la serviciu, relaţia cu partenerul a început să scârţâie.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Capricorn:

Cine zice că trebuie să fiţi lideri în toate situaţiile? Lăsaţi locul acesta altcuiva şi relaxaţi-vă. Meditaţi, răsfăţaţi-vă, odihniţi-vă. Prelungiţi-vă weekendul cu încă o zi, pentru că vă aşteaptă zile solicitante. În dragoste, v-aţi cam săturat de tandreţe şi vă doriţi şi voi o iubire sălbatică, fără limite.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Vărsător:

Cariera voastră este pe drumul cel bun, însă nu trebuie să vă culcaţi pe o ureche. Nu vă panicaţi, respiraţi adânc şi mergeţi mai departe. Sunteţi pe drumul cel bun, dar aveţi grijă să vă scoateţi la iveală toate calităţile astăzi. Veţi fi încântaţi de propunerile senzuale ale persoanei iubite.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Peşti:

Nu este o zi favorabilă pentru decizii importante, aşa că nu vă grăbiţi să vă hotărâţi viitorul. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă sau cu un prieten bun şi încercaţi să găsiţi acea mână de ajutor de care aveţi atâta nevoie. Şi dacă trebuie să semnaţi un document ar fi bine să citiţi cu atenţie tot ce scrie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS