Horoscop Urania zilnic: vineri, 20 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 20 noiembrie 2015


Horoscop 20 noiembrie 2015, Berbec:

Vineri pare să fie o zi foarte bună pentru viaţa sentimentală; o discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă oferă posibilitatea de a întâlni o persoană nouă.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Taur:

În prima parte a zilei mergeţi la un eveniment important pe plan profesional; profitaţi de această întâlnire pentru a discuta despre o posibilă colaborare cu mai mulţi oameni influenţi în domeniul în care activaţi. Spre seară primiţi un cadou din partea unui membru al familiei.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Gemeni:

Vineri pare să fie o zi foarte relaxantă pentru voi; primele ore ale zilei vor fi petrecute la locul de muncă, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. După orele prânzului, petreceţi momente speciale alături de o persoană foarte dragă.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Rac:

Dimineaţa va fi una complicată pentru voi; participaţi la o întâlnire importantă şi trebuie să luaţi o decizie majoră cu privire la viaţa profesională. După orele prânzului, o persoană foarte dragă vă invită la o petrecere; aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Leu:

Astrele vă oferă mână liberă în ceea ce priveşte deciziile pe care vrei să le luaţi; acum este un moment foarte bun pentru a face o schimbare pe plan profesional, care vă poate aduce numeroase beneficii financiare. Seara va fi una cu adevărat specială deoarece sărbătoriţi alături de cei dragi.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Fecioară:

Astăzi, mai mult ca oricând, astrele vă oferă posibilitatea de a experimenta; vă gândiţi serios să faceţi o schimbare pe plan personal, însă vă este teamă să nu îi dezamăgiţi pe cei din jurul vostru. Spre seară întâlniţi un om nou care vă ajută să luaţi o decizie bună pentru viitorul vostru.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Balanţă:

Vă doriţi foarte mult să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi; partenerul de cuplu se poate simţi neglijat în această perioadă şi pot apărea probleme în relaţia sentimentală. Flirturile sunt acceptate, însă atâta timp cât rămân în acest stadiu.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Scorpion:

În această perioadă trebuie să faceţi compromisuri în ceea ce priveşte viaţa financiară; nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite şi, cel mai important, încercaţi să nu vă îndatoraţi. Pe plan personal astrele vă pregătesc o surpriză frumoasă.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Săgetător:

Trebuie să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă. După orele prânzului este posibil să vă confruntaţi cu mici probleme de comunicare cu partenerul de cuplu.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de complicată pentru voi; este posibil să nu vă puteţi concentra şi să faceţi greşeli majore în relaţia cu persoanele din jurul vostru. Cel mai bine este să evitaţi întâlnirile importante sau negocierile profesionale.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Vărsător:

Un coleg de la locul de muncă vă propune o colaborare destul de interesantă; din păcate, acesta nu este un moment foarte bun pentru a vă implica în afaceri şi nici pentru investiţii majore în ceea ce priveşte viaţa financiară. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi multe de rezolvat şi nu vreţi să rămâneţi în urmă cu sarcinile primite. Încercaţi, totuşi, să nu vă neglijaţi partenerul de cuplu. Spre seară aveţi ocazia de a vă revanşa în faţa lui pentru această săptămână dificilă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS