Horoscop Urania zilnic: luni, 2 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 2 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Berbec:

Sunteţi destul de indecişi astăzi şi aveţi toate şansele să îi înnebuniţi pe cei din jur, întrucât nu reuşiţi să vă concentraţi şi să vorbiţi coerent. Încercaţi să nu faceţi lucrurile pe dos, dezamăgind astfel persoane dragi. Nici intuiţia nu vă ajută prea mult, aşa că acceptaţi sfaturile unei persoane apropiate.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Taur:

Este posibil să fiţi irascibili pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Ar fi bine să nu vă mai chinuiţi azi pentru că vă lipseşte simţul practic. Oboseala acumulată vă afectează capacitatea de concentrare. Ar fi bine să vă relaxaţi şi orele libere pe care le aveţi să le petreceţi alături de persoana iubită.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Gemeni:

Cu greu vă abţineţi să nu răspundeţi provocărilor. Cu greu reuşiţi să nu daţi naştere unui război. Problemele familiale se acutizează şi voi trebuie să le faceţi faţă, ceea ce vă lasă fără prea multă energie. Simţiţi nevoia să faceţi o investiţie importantă, este posibil să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casa voastră.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Rac:

O zi în care nu puteţi ascunde cu uşurinţă ceea ce simţiţi. Alegeţi să nu împărtăşiţi cu toată lumea ceea ce se află în sufletul vostru. Prietenii încearcă să vă coopteze în activităţi relaxante, însă voi sunteţi cu gândul în altă parte. Limitaţi-vă la activităţi de rutină, care nu necesită multă concentrare.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Leu:

Vă intră nişte bani pe mână, motiv pentru care simţiţi nevoia să faceţi o serie de investiţii, unele chiar exagerate. Nevoia de a vă fi recunoscute meritele este foarte accentuată astăzi. Conceptele şi ideile pe care le lansaţi sunt bine primite, fapt care vă ridică stima se sine la un nivel şi mai mare.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Fecioară:

Azi este bine să nu faceţi exces de zel şi să munciţi mai mult decât vi se cere. Este de ajuns să faceţi doar ceea ce trebuie să faceţi, însă daţi tot ceea ce aveţi voi mai bun pentru a duce totul la bun sfârşit. Tot ce câştigaţi începând de azi ar fi bine să puneţi deoparte. Bani albi pentru zile negre.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Balanţă:

Nu vă asumaţi astăzi niciun risc. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă, nici fizică şi nici intelectuală. Încercaţi să evitaţi discuţiile cu o persoană mai în vârstă, care încearcă să îşi impună punctul de vedere. Nu veţi reuşi să îi fiţi pe plac, aşa că nu insistaţi că nu ajungeţi la niciun rezultat.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Scorpion:

Dimineaţa s-ar putea să intervină ceva neprevăzut şi să fiţi nevoiţi să vă schimbaţi programul. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, gata să vă ajute să porniţi în afaceri. Nu mai căutaţi să deţineţi controlul cu orice preţ, mai ales şi pentru că puterea voastră începe să scadă în intensitate.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Săgetător:

Se pare că aveţi probleme de sănătate din cauza surmenajului. Bine ar fi să munciţi mai puţin şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Spre seară, s-ar putea ca un prieten să vă invite la o petrecere. Profitaţi de ocazie, dar aveţi grijă la excesele alimentare pentru că vor începe să îşi spună cuvântul.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Capricorn:

Vă preocupă astăzi cheltuielile şi investiţiile, mai ales după ce vedeţi că banii încep să sporească în cont şi simţiţi că aveţi, în sfârşit, parte de puţină stabilitate financiară. S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu prietenii. Încercaţi să vă temperaţi agresivitatea şi să înţelegeţi că nu toată lumea poate fi meticuloasă ca voi.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Vărsător:

Nu prea aveţi spor la nimic şi vă lipseşte azi simţul practic. Nu forţaţi lucrurile şi încercaţi să vă destindeţi. Nu mai fiţi atât de pretenţioşi cu persoana iubită. Este o zi în care trebuie să fiţi precauţi şi dedicaţi propriilor planuri de viitor. Nu priviţi în urmă sub nicio formă.


Horoscop zilnic 2 noiembrie 2015, Peşti:

Aveţi planuri mari şi intenţionaţi să finalizaţi o activitate importantă începută mai demult. Un telefon de la o rudă vă schimbă programul şi brusc vă treziţi ca trebuie să plecaţi într-o călătorie. Verificaţi-vă bagajele de două ori pentru că sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să uitaţi acasă documente importante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS