Horoscop Urania zilnic: joi, 19 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 19 noiembrie 2015


Horoscop 19 noiembrie 2015, Berbec:

A patra zi a săptămânii este foarte bună pentru proiectele profesionale; aveţi multă răbdare cu persoanele cu care interacţionaţi şi luaţi decizii foarte bune pe termen lung. Spre seară, primiţi o veste bună cu privire la o colaborare cu un coleg de muncă.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Taur:

Ziua de joi este despre viaţa profesională; astrele vă ajută să luaţi deciziile potrivite pentru un viitor minunat, cu multe reuşite în carieră. După orele prânzului, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană care vă va ajuta foarte mult într-un proiect important.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Gemeni:

A 19-a zi a lunii noiembrie pare să fie o zi destul de frumoasă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe proiectele profesionale şi reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi de la superiori. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Rac:

Ziua de joi începe cu dreptul pentru voi; aveţi şansa de a încheia o colaborare extrem de profitabilă cu un partener de afaceri important. După orele prânzului, vă ocupaţi de o problemă dintre doi colegi care nu reuşesc să găsească o soluţie pentru proiectul lor.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Leu:

Joi pare să fie începutul unui nou drum pentru voi; astăzi faceţi o schimbare majoră, care vă va aduce multe beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Persoanele dragi sunt alături de voi şi vă felicită pentru curajul de care daţi dovadă.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Fecioară:

Astăzi nu pare a fi o zi tocmai bună pentru viaţa profesională; nu reuşiţi să vă concentraţi şi puteţi face greşeli majore pe care nu le mai puteţi repara. Cel mai bine este să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Balanţă:

După o discuţie cu o persoană nouă, decideţi că este timpul să faceţi câteva schimbări pe plan personal. Mulţi oameni nu vor fi de acord cu modul în care vreţi să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi, însă voi ştiţi cel mai bine ce este de făcut. Seara va fi una mai dificilă deoarece aveţi parte de un conflict cu partenerul de cuplu.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Scorpion:

Joi pare să fie ziua voastră norocoasă; astăzi aveţi şansa de a întâlni persoane importante, care vă pot deschide numeroase uşi pe plan profesional. Trebuie doar să fiţi în locul potrivit la momentul potrivit; astrele vă ajută să impresionaţi oamenii cu ideile pe care le aveţi.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Săgetător:

Ziua de 19/11/2015 pare să fie una foarte bună pentru viaţa sentimentală; după o discuţie sinceră, reuşiţi să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi în relaţia cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi oportunitatea să întâlniţi o persoană nouă şi interesantă.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Capricorn:

Sunt multe lucruri pe care vreţi să le schimbaţi, însă trebuie să faceţi asta treptat; aveţi răbdare cu planurile voastre şi încercaţi să vă analizaţi cu mare atenţie fiecare mişcare înainte de a o pune în aplicare. După orele prânzului, o persoană în vârstă vă dă un sfat important.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; această stare de spirit vă ajută să rezolvaţi mai uşor problemele cu care vă confruntaţi la locul de muncă. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou foarte frumos.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Peşti:

Schimbările care apar în viaţa profesională vă fac să fiţi destul de agitaţi; nu aveţi răbdare în rezolvarea sarcinilor şi puteţi face greşeli majore. Cel mai bine este să vă liniştiţi şi să cereţi ajutorul colegilor de muncă în cazul în care nu reuşiţi să vă descurcaţi cu sarcinile primite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS