Horoscop Urania zilnic: luni, 16 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 16 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Berbec:

Sunteţi mai eficienţi ca niciodată şi reuşiţi să atrageţi atenţia celor din jur asupra abilităţilor voastre. Este momentul să vă aşezaţi chiar la masa tratativelor pentru a obţine o finanţare sau cel puţin un plus la salariu. Daţi deoparte toată neîncrederea partenerului de cuplu şi începeţi o viaţă nouă, fericită.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Taur:

Învăţaţi să fiţi mai deschişi faţă de cei din jur pentru că azi aveţi şansa să întâlniţi oameni necunoscuţi faţă de care descoperiţi că aveţi o anumită afinitate. Comunicaţi excelent şi de aici se leagă o prietenie frumoasă şi de viitor. Încasaţi şi nişte bani şi vă faceţi aprovizionarea sau vă cumpăraţi ceva frumos vouă sau copiilor.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Gemeni:

Sunteţi în vervă şi aveţi iniţiative inspirate. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual dacă daţi dovadă de perseverenţă. Indicat ar fi ca modul vostru de lucru să fie mai practic şi să învăţaţi să vă implicaţi şi în activităţi de echipă. Poate rupeţi din fondul de economii o sumă pentru a vă satisface un moft.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Rac:

Vă simţiţi apreciaţi de către şefi şi realizaţi că aţi dus cariera la un nivel de care sunteţi foarte mândri. Este momentul să ţintiţi către o poziţie superioară, o funcţie de răspundere. Aveţi şanse să o obţineţi chiar azi. Seara v-o dedicaţi familiei pentru că vreţi să le îndepliniţi alor voştri toate dorinţele.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Leu:

Energie, entuziasm, poftă de viaţă, de toate aveţi parte azi şi trebuie să profitaţi din plin. Rezultatele pe care le aveţi reflectă efortul pe care l-aţi depus în ultima perioadă. Vi se aprobă nişte acte, iar ascensiunea voastră profesională este în plină desfăşurare. Câştigaţi şi nişte bani şi poate vă faceţi o rezervare pentru weekendul viitor.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Fecioară:

Strângeţi bani ca să vă plătiţi tot soiul de datorii acumulate şi ca să aveţi de cheltuială. În loc să vă risipiţi resursele pe nimicuri mai bine aţi cumpăra nişte bilete de vacanţă pentru sărbătorile de iarnă. La muncă, cineva vă face concurenţă puternică, iar asta vă ambiţionează şi mai tare să dovediţi de ce sunteţi în stare.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Balanţă:

Vorbiţi vrute şi nevrute şi nu discerneţi cum trebuie ceea ce le spuneţi celor din jur, fapt care ar putea să determine unele animozităţi. Aveţi nevoie de mai mult echilibru atât în viaţa profesională, cât şi în cea particulară. Învăţaţi să împărţiţi responsabilităţile şi să vă acordaţi mai mult timp pentru odihnă.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Scorpion:

Aveţi capacitatea de a vă adapta azi la necunoscut, la orice tipologie umană. Brusc, sunteţi prezenţe agreabile, nişte exemple de socializare şi comunicare. Totodată, este momentul să vă gândiţi la o schimbare în viaţa voastră, poate fi vorba despre căsătorie sau despre aducerea unui nou membru în familie.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Săgetător:

Munciţi mult doar ca să vă mulţumiţi şeful, dar deşi faceţi tot ce vă stă în putinţă, tot veţi primi din partea lui unele reproşuri. Important este să vă organizaţi azi cât mai bine şi să vă gândiţi discursul, să nu vorbiţi neîntrebaţi şi pe lângă subiect. Asta vă consumă nervos, dar nu aveţi încotro.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Capricorn:

O femeie mai în vârstă vă propune o afacere din care puteţi câştiga bani frumoşi în scurt timp. Gândiţi-vă bine la toate implicaţiile. O discuţie fulgerătoare cu partenerul de cuplu este menită să vă zdruncine spre seară. Totul are o rezolvare dacă ştiţi să vă adaptaţi situaţiilor neprevăzute.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Vărsător:

Sunteţi cu moralul la pământ. S-au întâmplat în ultima vreme o mulţime de lucruri în viaţa voastră, iar acum sunteţi puşi în situaţia de a alege pe ce cale să o apucaţi şi nu ştiţi care vă este mai potrivită. Respiraţi adânc şi cântăriţi bine. Sfaturile unei persoane mature v-ar putea fi de ajutor.


Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Peşti:

Este posibil să aveţi de încasat nişte bani, nişte datorii ale cuiva şi în felul acesta să aveţi fonduri pentru a vă pune la punct cămara, spre exemplu. Aveţi energie mai multă decât de obicei şi sunteţi foarte receptivi la problemele celorlalţi. Comunicarea este astăzi cheia către succes în tot ceea ce întreprindeţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS