Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 14 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 14 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Berbec:

Cu dragostea staţi bine azi, nimic de reproşat. Însă bine ar fi să nu vă fure peisajul şi să reuşiţi să vă concentraţi şi pe problemele pe care le întâmpinaţi la serviciu şi care nu sunt deloc uşoare. Atmosfera tensionată de la birou vă deprimă, însă reuşiţi să nu picaţi în apatie.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Taur:

Vă regăsiţi echilibrul de care aveaţi nevoie în relaţiile cu cei din familie. Chiar dacă lucrurile se liniştesc este bine să vă spuneţi punctul de vedere. Cu calm şi cu răbdare. Viaţa voastră sentimentală pare din ce în ce mai complicată şi nu reuşiţi să vă daţi seama dacă sentimentele pe care le trăiţi sunt reale.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Gemeni:

Nu reuşiţi să vă organizaţi suficient de bine încât să duceţi la finalizare toate sarcinile pe care le aveţi. Sunteţi agitaţi, suspicioşi, vi se pare că toţi cei din jurul vostru complotează împotriva voastră. Nu ar fi rău dacă aţi merge la un Spa, la un masaj, să vă deconectaţi, să vă mai relaxaţi.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Rac:

Aţi cam ajuns la fundul sacului şi vă vedeţi nevoiţi să strângeţi cureaua începând de azi, fiindcă banii nu vă mai ajung. Relaţia sentimentală tinde să devină plictisitoare sau cel puţin aşa vi se pare în această perioadă. Orice idee nouă aveţi azi puneţi-o în practică. Veţi avea susţinerea prietenilor, a superiorilor.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Leu:

Aflaţi că o persoană căreia i-aţi acordat toată încrederea voastră v-a înşelat aşteptările. Cel mai bine ar fi să vă relaxaţi azi, fiindcă urmează o perioadă stresantă. Aveţi grijă de cei dragi şi găsiţi un echilibru între serviciu şi familie.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Fecioară:

Vă iese în cale o oportunitate de dezvoltare profesională pe care pur şi simplu nu puteţi să o refuzaţi. În plan sentimental vă cam luptaţi cu lacrimile în ultimele zile şi nu ar fi rău dacă aţi începe să vă vindecaţi de rănile provocate în trecut de oameni care nu v-au meritat.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Balanţă:

Azi simţi nevoia să faceţi puţină ordine printre persoanele care vă ţin companie. Alegeţi între cei care vă inspiră şi cei care doar umplu nişte goluri. Din cauza unor evenimente imprevizibile, azi o să treceţi prin diverse stări negative care vă vor consuma energia. Spre seară vă veţi simţi complet epuizaţi.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Scorpion:

Ideea de iubire primeşte o conotaţie idealistă azi şi vă daţi seama că vă va fi foarte greu să găsiţi un partener cu care să puteţi avea o relaţie de durată. Tendinţa voastră de a nu evalua în mod corect valoarea unor colegi sau subalterni este periculoasă. Vă exprimaţi cu agresivitate chiar şi faţă de cei mai buni prieteni.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Săgetător:

Azi, prietenii vă fac o serie de surprize plăcute. Sunteţi bucuroşi şi cei din jurul vostru se hrănesc cu energia pe care o emanaţi. Implicaţi-vă doar în acţiunile absolut necesare. Adoptaţi o atitudine pozitivă şi veţi reuşi să treceţi peste tot ceea ce vă propuneţi.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Capricorn:

Astăzi vă intră nişte bani în cont sau vi se pune în faţă un contract avantajos, cert este că în plan financiar sunteţi invidiaţi de toată lumea. Sunteţi foarte energici, entuziaşti şi dispuşi să învăţaţi lucruri noi şi să vă implicaţi în cât mai multe activităţi. Puteţi apela la ajutorul unui prieten, ca să nu vă încărcaţi prea mult.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Vărsător:

Azi vă puneţi inima pe tavă pentru că nu mai suportaţi singurătatea. Dacă sunteţi într-o relaţie, este o zi echilibrată. În viaţa profesională sunteţi conduşi de ambiţie. Datorită modului vostru de a fi reuşiţi cu uşurinţă să vă atingeţi obiectivele, să faceţi faţă sarcinilor complexe şi dificile.


Horoscop zilnic 14 noiembrie 2015, Peşti:

Nu vă simţiţi în formă, sunteţi epuizaţi fizic, motiv pentru care corpul vostru are nevoie de o pauză. Primiţi un ajutor nesperat din partea şefilor în acest sens. Fie vă lasă să plecaţi mai devreme de la lucru, fie vă trimit într-o scurtă vacanţă. În plan emoţional aveţi parte de schimbări, însă în sensul bun.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS