Horoscop Urania zilnic: vineri, 13 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 13 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Berbec:

Astăzi lăsaţi deoparte problemele şi sarcinile profesionale şi vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale; este posibil să vă gândiţi la un proiect pe care vreţi să îl transformaţi într-o afacere profitabilă. Partenerul de cuplu vă dă o mână de ajutor la planificare.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Taur:

Lucrurile par să se aranjeze chiar aşa cum vă doriţi; săptămâna aceasta este una dintre cele mai profitabile săptămâni ale anului. Pe toate planurile reuşiţi ceea ce vă propuneţi, iar atunci când este dificil vă înzestraţi cu răbdare şi mergeţi mai departe. Nu vă este teamă de eşec, iar asta vă ajută foarte mult să evoluaţi.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale; este posibil ca partenerul de cuplu să vă ceară să aveţi o discuţie serioasă cu privire la viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să găsiţi o persoană de care vă veţi îndrăgosti încă de la prima vedere.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Rac:

Vă este foarte uşor să comunicaţi cu persoanele din jurul vostru; aveţi multă răbdare să ascultaţi şi vă faceţi înţeleşi în orice conversaţie. După orele prânzului, purtaţi o discuţie foarte interesantă cu o persoană dragă, de la care primiţi un sfat frumos legat de viitor.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de aglomerată; din fericire, încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi aveţi o stare de bine. Reuşiţi să vă planificaţi foarte bine ziua astfel încât să nu rămâneţi peste program. Spre seară, revedeţi o persoană dragă.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Fecioară:

Ziua de vineri este ziua schimbărilor pentru voi; din fericire aveţi multă răbdare cu persoanele din jurul vostru şi faceţi tot posibilul să vă adaptaţi acestor modificări. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă cere ajutorul cu privire la o problemă delicată.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Balanţă:

O persoană foarte dragă vine la voi pentru a îl ajuta cu privire la rezolvarea unei situaţii delicate; trebuie să îi ascultaţi ce are de spus şi să nu încercaţi să îl judecaţi. Mare atenţie la sfatul pe care urmează să îl daţi deoarece acest om are mare încredere în voi.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; participaţi la o întâlnire importantă, unde aveţi şansa să obţineţi un proiect interesant, care vă va aduce multe beneficii. După orele prânzului, aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de compania oamenilor dragi.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Săgetător:

În această săptămână sunteţi nevoiţi să faceţi eforturi majore pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi pe plan profesional; termenele limită se apropie şi trebuie să faceţi progrese în proiectele de care vă ocupaţi. Totuşi, încercaţi să aveţi mai multă grijă de voi şi să nu vă neglijaţi sănătatea.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Capricorn:

Astăzi vă confruntaţi cu o problemă majoră la locul de muncă; trebuie să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de profesionalism în discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi partenerii de afaceri. Din fericire, astrele vă vin în ajutor şi vă arată drumul pe care trebuie să mergeţi.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Vărsător:

Ziua de vineri se anunţă a fi una destul de aglomerată pentru voi; aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. Nu sunteţi în cea mai bună formă a voastră şi este posibil ca superiorii să nu fie tocmai mulţumiţi de evoluţia pe plan profesional. Nu vă mai puteţi concentra şi visaţi cu ochii deschişi la weekend.


Horoscop zilnic 13 noiembrie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale; un coleg de muncă vă cere ajutorul cu privire la un proiect important. După orele prânzului este posibil să aveţi parte de un mic conflict cu partenerul de cuplu. Dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să treceţi peste această situaţie dificilă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS