Horoscop Urania zilnic: joi, 12 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 12 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Berbec:

Astrele vă ajută să mergeţi mai departe cu visele voastre; contează foarte mult să aveţi încredere în voi şi să vă continuaţi drumul indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi. După orele prânzului primiţi un sfat foarte bun pe care vă recomand să îl puneţi în aplicare.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Taur:

După o perioadă în care aţi muncit foarte mult, aţi făcut planuri şi aţi rezolvat probleme complicate, iată că este timpul ca superiorii să vă răsplătească pentru munca depusă; este posibil să primiţi un bonus substanţial şi chiar să vi se facă o propunere de colaborare foarte interesantă.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de joi trebuie să vă ocupaţi de o problemă dificilă; astrele vă recomandă să vă înzestraţi cu multă răbdare deoarece urmează o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Nu vă lăsaţi influenţaţi în deciziile pe care urmează să le luaţi, ci bazaţi-vă pe intuiţie.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Rac:

Săptămâna a început destul de dificil pentru voi, cu multe proiecte şi probleme de care aţi fost nevoiţi să vă ocupaţi. Joi pare să fie o zi mai liniştită, în care vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite; după orele prânzului aveţi timp suficient pentru a vă odihni.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Leu:

În prima parte a zilei trebuie să faceţi un drum prin oraş pentru a vă ocupa de o problemă legală. Din fericire, vă păstraţi calmul şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. După orele prânzului, partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o situaţie mai complicată.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Fecioară:

Este posibil ca persoanele cu care interacţionaţi astăzi să îşi dorească să vă influenţeze astfel încât să luaţi o decizie nepotrivită pentru drumul pe care vreţi să mergeţi. Astrele vă recomandă să nu vă lăsaţi duşi de nas şi să vă ascultaţi propria intuiţie dacă vreţi să faceţi vreo schimbare în viaţa voastră.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Balanţă:

Trăiţi într-o lume destul de dificilă, unde toţi pe care îi cunoaşteţi aşteaptă câte ceva de la voi; nu mai suportaţi această presiune şi decideţi că este timpul pentru a face câteva schimbări. Acum este timpul să vă gândiţi şi la voi şi să fiţi puţin egoişti; nu este nimic greşit în a vă pune pe primul plan.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Scorpion:

Sunteţi destul de agitaţi şi nu reuşiţi să vă ocupaţi de problemele cu care vă confruntaţi la locul de muncă; o mică neînţelegere cu un coleg de muncă se poate transforma într-o adevărată ceartă dacă nu ştiţi cum să opriţi această situaţie. Superiorii nu vor fi tocmai încântaţi.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este una mai complicată pentru voi; deşi aveţi câteva probleme pe plan personal, nu aveţi timp să vă ocupaţi de ele deoarece superiorii vă cer să fiţi concentraţi asupra sarcinilor pe care le primiţi la locul de muncă. Partenerii de afaceri aşteaptă idei pentru următoarele proiecte.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să aveţi parte de o schimbare neaşteptată pe plan profesional; vă este dificil să vă adaptaţi, însă trebuie să aveţi răbdare. După orele prânzului primiţi o veste foarte frumoasă de la o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Vărsător:

Ziua de joi se anunţă a fi una foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa profesională; sunteţi concentraţi pe problemele pe care le aveţi de rezolvat, oferiţi o atenţie deosebită detaliilor şi aveţi abilitatea de a trece peste orice obstacol. Superiorii sunt foarte încântaţi de evoluţia voastră.


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi este una foarte aglomerată, în care trebuie să vă ocupaţi de foarte multe sarcini importante într-un termen limită destul de scurt. Nu faceţi faţă presiunii şi decideţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă. Din fericire, împreună veniţi cu idei inovatoare pentru problemele cu care vă confruntaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS