Horoscop Urania zilnic: vineri, 9 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 9 octombrie 2015


Horoscop 9 octombrie 2015, Berbec:

Ziua de astăzi este o perioadă foarte bună pentru a analiza evoluţia voastră profesională. Sunteţi foarte mândri de ceea ce aţi realizat până acum, însă ştiţi că mai aveţi mult de muncă până când veţi ajunge acolo unde vă doriţi. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 9 octombrie 2015, Taur:

Sunteţi implicaţi în tot felul de proiecte şi aveţi o dorinţă incredibilă de a evolua şi de a vedea rezultatele muncii voastre. Totuşi, vă recomand să nu vă neglijaţi sănătatea; încercaţi să mai faceţi şi pauze, este vorba despre viaţa voastră. Activităţile în aer liber vă pot face mult bine.


Horoscop 9 octombrie 2015, Gemeni:

A 5-a zi a săptămânii vă găseşte foarte binedispuşi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte activi pe plan profesional şi vă ocupaţi de problemele cu care vă confruntaţi. Perseverenţa şi maturitatea vă vor ajuta să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 9 octombrie 2015, Rac:

Vineri se anunţă a fi o zi foarte frumoasă pentru voi, în special în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu. Primiţi o surpriză neaşteptată de la persoana iubită, care vă va face să apreciaţi şi mai mult ceea ce aţi construit alături de ea. Dacă sunteţi singuri, astrele vă ajută să cunoaşteţi o persoană interesantă.


Horoscop 9 octombrie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii trebuie să vă ocupaţi de problemele profesionale; superiorii îşi pun toate speranţele în voi şi aşteaptă rezultate bune în ceea ce priveşte viitoarele proiecte. Totuşi, nu vă supraaglomeraţi cu sarcini, ci împărţiţi-le cu colegii de echipă.


Horoscop 9 octombrie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a face schimbări importante pe plan personal; hotărâţi că este timpul să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente şi chiar să vă îndepărtaţi de persoanele pesimiste, care vă ţin în loc. Puteţi lua o decizie destul de dureroasă, însă necesară.


Horoscop 9 octombrie 2015, Balanţă:

Este posibil ca astăzi să veniţi cu o abordare diferită pentru a vă atinge obiectivele profesionale; superiorii sunt foarte impresionaţi de evoluţia voastră şi chiar vă pot răsplăti cu un bonus substanţial, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 9 octombrie 2015, Scorpion:

Trebuie să ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi deoarece vă este tot mai greu să vă învârtiţi în cerc şi să nu vedeţi niciun rezultat al muncii voastre. Acesta este un moment bun pentru a vă analiza situaţia şi a găsi o soluţie pentru problemele voastre.


Horoscop 9 octombrie 2015, Săgetător:

A 9-a zi a lunii octombrie se anunţă a fi una destul de frumoasă pentru voi, în special pe plan sentimental. Relaţia cu partenerul de cuplu este tot mai serioasă, iar asta vă bucură enorm. O discuţie serioasă în doi vă poate ajuta să înţelegeţi dacă sunteţi compatibili.


Horoscop 9 octombrie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei va fi destul de aglomerată, cu sarcini importante de rezolvat şi şedinţe la care trebuie să participaţi. După orele prânzului, sunteţi foarte relaxaţi; profitaţi de aceste momente libere pentru a vă planifica ziua de mâine.


Horoscop 9 octombrie 2015, Vărsător:

Trebuie să aveţi nervi de oţel astăzi deoarece se anunţă a fi o zi destul de complicată pentru voi. Interacţionaţi cu fel şi fel de oameni, mulţi dintre ei având aşteptări mult prea mari de la voi. Gândiţi diferit şi nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu superiorii.


Horoscop 9 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi vă ocupaţi de sarcinile profesionale; după orele prânzului încercaţi să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele din proiectele personale. Vă recomand să fiţi creativi şi să gândiţi şi abordări diferite, însă eficiente, ale situaţiilor cu care vă confruntaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS