Horoscop Urania zilnic: joi, 8 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 8 octombrie 2015


Horoscop 8 octombrie 2015, Berbec:

Este posibil să vă doriţi să faceţi mai mulţi bani şi, din această cauză, sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri pe plan profesional. Nu vă încărcaţi programul cu prea multe treburi deoarece vă va fi extrem de dificil să vă ocupaţi de toate.


Horoscop 8 octombrie 2015, Taur:

Proiectele voastre evoluează foarte frumos şi de aceea trebuie să ştiţi că este recomandat să urmaţi toţi paşii necesari în evoluţia voastră profesională. Nu vă grăbiţi şi învăţaţi să vă gestionaţi mai bine ideile pe care vreţi să le puneţi în practică.


Horoscop 8 octombrie 2015, Gemeni:

Este posibil să fiţi influenţaţi de câteva persoane de la locul de muncă şi să acceptaţi anumite proiecte foarte importante. Există riscul ca promisiunile pe care le faceţi superiorilor să nu fie puse în aplicare din cauza unor factori ce nu ţin de voi.


Horoscop 8 octombrie 2015, Rac:

Relaţia cu un anumit coleg de muncă este tot mai dificilă pentru voi; hotărâţi ca astăzi să lămuriţi situaţia pentru a putea merge mai departe. Din păcate pentru voi, această persoană nu este dispusă să facă compromisuri. Spre seară vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 8 octombrie 2015, Leu:

Astăzi se anunţă a fi o zi de foc pentru voi; vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante la locul de muncă. Vă asumaţi responsabilităţi imense şi este posibil ca partenerii de afaceri să vă facă o propunere extrem de importantă pentru un proiect cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 8 octombrie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei de 8 octombrie va fi una obişnuită; sunteţi implicaţi în mai multe proiecte profesionale şi faceţi tot posibilul să le acordaţi fiecăruia atenţia de care are nevoie. Spre seară aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu; reuşiţi să rezolvaţi o situaţie dificilă.


Horoscop 8 octombrie 2015, Balanţă:

Astăzi aveţi foarte multe idei bune pentru viitoarele proiecte, însă astrele vă pun piedici la tot drumul. Acum nu este un moment tocmai bun pentru noi oferte profesionale, trebuie să mai aveţi puţină răbdare. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 8 octombrie 2015, Scorpion:

Aveţi parte de o zi foarte încărcată şi trebuie să fiţi pregătiţi pentru toate schimbările care vor avea loc. Determinarea şi profesionalismul sunt ingredientele cheie pentru a reuşi în proiectele de care vă ocupaţi. Partenerii vor fi mulţumiţi de evoluţia voastră.


Horoscop 8 octombrie 2015, Săgetător:

Astăzi superiorii vă oferă mână liberă pentru a vă ocupa de proiectele profesionale; acum este momentul să dovediţi tuturor că sunteţi o piesă cheie în cadrul companiei. Deciziile pe care le luaţi sunt importante pentru evoluţia voastră.


Horoscop 8 octombrie 2015, Capricorn:

A 8-a zi a lunii octombrie va fi una mai complicată pentru voi; vrei să faceţi anumite schimbări, însă la fiecare pas întâlniţi obstacole foarte greu de trecut. Încercaţi să aveţi răbdare şi să vă concentraţi mai mult asupra strategiilor pe care vreţi să le puneţi în aplicare.


Horoscop 8 octombrie 2015, Vărsător:

Ziua de joi pare să fie una frumoasă pentru voi; pe plan profesional reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, o situaţie neaşteptată vă va ajuta să vă apropiaţi şi mai mult.


Horoscop 8 octombrie 2015, Peşti:

Din cauza tuturor problemelor din ultima perioadă simţiţi nevoia să luaţi o pauză, să plecaţi departe şi să nu mai ştiţi de nimeni. Din păcate, mai aveţi mult de tras până când veţi ajunge acolo unde vă doriţi. Nu daţi înapoi, sunteţi pe drumul cel bun, trebuie doar să aveţi încredere în voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS