Horoscop Urania zilnic: miercuri, 7 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 7 octombrie 2015


Horoscop 7 octombrie 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; vă confruntaţi cu mici probleme şi vreţi să vă ocupaţi de acestea înainte ca situaţia să vă scape de sub control. Superiorii vă felicită şi chiar vă pot oferi un bonus substanţial.


Horoscop 7 octombrie 2015, Taur:

Primele ore ale dimineţii vor fi foarte frumoase pentru voi; întâlniţi o persoană nouă, care vă va ajuta enorm în proiectele personale de care vă ocupaţi. După orele prânzului vă simţiţi foarte obosiţi şi vreţi să luaţi o pauză de la toate sarcinile profesionale.


Horoscop 7 octombrie 2015, Gemeni:

În relaţia cu colegii de muncă se poate crea o tensiune exagerată din cauza unor neînţelegeri în proiectele de care vă ocupaţi. Vă recomand să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu sau chiar conflictele; de asemenea, nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere.


Horoscop 7 octombrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de liniştită pentru voi; faceţi tot posibilul pentru a obţine o colaborare cu un partener important şi sunteţi dispuşi să mergeţi până în pânzele albe pentru a face propunerea. Spre seară, astrele vă pregătesc o surpriză.


Horoscop 7 octombrie 2015, Leu:

Sunteţi grăbiţi şi este posibil să faceţi câteva greşeli în proiectele de care trebuie să vă ocupaţi; partenerii vă vor atrage atenţia cu privire la această situaţie. Încercaţi să vă planificaţi mai bine timpul astfel încât să nu mai aveţi parte de astfel de momente neplăcute.


Horoscop 7 octombrie 2015, Fecioară:

Sunteţi pe drumul cel bun în relaţiile cu persoanele din jurul vostru; astăzi aveţi posibilitatea de a lăsa trecutul în urmă şi de a vă rezolva problemele şi conflictele pe care le aveţi cu oamenii dragi. Spre seară primiţi o veste foarte frumoasă de la un membru al familiei.


Horoscop 7 octombrie 2015, Balanţă:

Sunteţi foarte ocupaţi cu viaţa profesională; proiectele în care v-aţi implicat vă ocupă mai mult timp decât credeaţi şi este posibil ca partenerul de cuplu să nu fie mulţumit de această situaţie. De asemenea, vă recomand să nu vă neglijaţi sănătatea.


Horoscop 7 octombrie 2015, Scorpion:

Conjunctura astrală favorizează relaţia sentimentală; astăzi este un moment foarte bun pentru a rezolva problemele pe care le aveţi cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi posibilitatea de a merge la un eveniment, unde întâlniţi o persoană specială.


Horoscop 7 octombrie 2015, Săgetător:

Lucrurile încep să se aranjeze în favoarea voastră pe plan profesional, însă drumul pe care l-aţi ales este unul destul de anevoios, aşa că trebuie să încercaţi să aveţi răbdare. Între timp, vă recomand să vă îndreptaţi atenţia şi asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 7 octombrie 2015, Capricorn:

Un coleg de muncă vă ajută să rezolvaţi o problemă destul de delicată la locul de muncă. Amândoi vă daţi seama că lucraţi foarte bine în echipă; este posibil ca împreună să puneţi bazele unei afaceri profitabile. Discutaţi despre această posibilitate de colaborare.


Horoscop 7 octombrie 2015, Vărsător:

În cursul zilei de astăzi se vor întâmpla destul de multe la locul de muncă; de aceea este recomandat să fiţi tot timpul în alertă, pregătiţi să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi şi să vă liniştiţi superiorii. Spre seară, aveţi parte de o discuţie mai dificilă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 7 octombrie 2015, Peşti:

Prima parte a zilei va fi una agitată pentru voi; aveţi posibilitatea de a primi un proiect important la locul de muncă şi de aceea faceţi tot posibilul pentru a le demonstra superiorilor că voi sunteţi persoanele potrivite. Sunteţi foarte atenţi la detalii în sarcinile de care vă ocupaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS