Horoscop Urania zilnic: joi, 29 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 29 octombrie 2015


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de joi va fi una destul de liniştită pentru Berbeci; este un moment bun pentru a socializa cu persoanele din jurul vostru şi de a participa la întâlniri cu partenerii de afaceri. Este recomandat să vă ocupaţi de problemele profesionale în prima parte a zilei, după orele prânzului veţi fi destul de stresaţi.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Taur:

Oamenii nu prezintă încă un interes în subiectele şi proiectele care par inovatoare pentru voi. Însă nu trebuie să vă daţi bătuţi. Aveţi răbdare şi continuaţi să mergeţi mai departe deoarece în scurt timp totul se va schimba radical în favoarea voastră. Se anunţă veşti frumoase pe plan profesional.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Gemeni:

Vă este foarte dificil să rămâneţi concentraţi pe sarcinile de care trebuie să vă ocupaţi; gândul vostru zboară departe, la problemele personale. Din fericire, un coleg de muncă îşi ia din timpul lui şi vă oferă ajutor pentru a scăpa dintr-o încurcătură profesională.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Rac:

A patra zi a săptămânii pare să fie una destul de aglomerată pentru Raci; deşi vă planificaţi foarte bine timpul de muncă, este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program pentru a termina tot ce aveţi de rezolvat. De asemenea, un conflict cu un coleg de muncă vă poate face să vă pierdeţi răbdarea.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Leu:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă sprijină moral în activităţile profesionale; decideţi să ieşiţi din zona de confort şi să vă asumaţi riscuri pentru a începe un nou proiect important. Sunteţi mai îndrăzneţi decât de obicei, iar această atitudine vă poate ajuta să luaţi măsuri majore şi în viaţa personală.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Fecioară:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă oferă o zi liniştită, fără prea multe probleme pe plan profesional. În ceea ce priveşte viaţa personală, spre seară este posibil să primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane din trecut, cu care aţi avut o legătură specială.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Balanţă:

A 29-a zi a lunii octombrie este una foarte bună pentru a experimenta în viitoarele proiecte. Aveţi răbdare şi veniţi cu abordări destul de interesante în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri. Uneori chiar şi cei mai mici paşi se vor dovedi a fi paşi importanţi făcuţi la momentul potrivit.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una destul de complicată şi aglomerată pentru voi. Din păcate, nu aveţi timp de pierdut şi sunteţi nevoiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale. Proiectele pe care le primiţi sunt foarte importante şi vă vor asigura numeroase beneficii pe plan financiar.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat, iar timpul nu este tocmai de partea voastră. După orele prânzului primiţi o veste foarte frumoasă, care vă ajută să vă recăpătaţi energia.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Capricorn:

Este de datoria voastră să rămâneţi concentraţi pe ceea ce faceţi; mai aveţi foarte puţin din acest drum, luminiţa de la capătul tunelului începe să fie din ce în ce mai puternică pentru voi. Din fericire, primiţi susţinere şi din partea familiei, iar asta vă ajută să vă continuaţi proiectele.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Vărsător:

Astăzi este posibil să alergaţi după doi iepuri şi să nu prindeţi niciunul. De aceea, astrele vă recomandă să vă concentraţi doar asupra proiectelor care contează cu adevărat pentru voi. Un coleg de muncă vă poate oferi un sfat important, care vă va ajuta nu doar acum, ci şi pe viitor.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Peşti:

Din cauza unor dificultăţi pe care le întâmpinaţi în rezolvarea sarcinilor, nu puteţi avea răbdare cu persoanele cu care lucraţi; această situaţie neplăcută poate cauza apariţia unor conflicte destul de dificile. Încercaţi să comunicaţi deschis şi să vă păstraţi calmul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS