Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 octombrie 2015


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Berbec:

Pentru ziua de astăzi astrele v-au pregătit multe surprize frumoase, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi. Este posibil să existe câteva schimbări majore pe toate planurile. În viaţa personală, lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră; relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Taur:

După o perioadă destul de obositoare şi foarte aglomerată pentru voi, reuşiţi să vă bucuraţi de beneficiile obţinute pe plan financiar. Banii vor fi din belşug, iar superiorii par să fie tot mai mulţumiţi de munca pe care o faceţi la birou. Seara vine cu veşti minunate în relaţia de cuplu.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Gemeni:

Astrele vă aleg pe voi pentru a avea parte de o zi cu adevărat specială. Astăzi aveţi posibilitatea de a pune în aplicare toate planurile voastre. Sunteţi concentraţi asupra ideilor cu care veniţi, oferiţi o atenţie deosebită detaliilor şi reuşiţi să obţineţi proiecte importante, cu multe şanse de reuşită.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Rac:

În prima parte a zilei de miercuri sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; trebuie să rezolvaţi câteva probleme importante şi faceţi tot posibilul să scăpaţi de acestea cât mai repede cu putinţă. După orele prânzului, vă faceţi timp pentru a petrece clipe frumoase în compania persoanelor dragi.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Leu:

După o zi de marţi foarte aglomerată şi dificilă, miercuri pare să fie relaxantă şi chiar destul de liniştită. Aveţi timp pentru a vă bucura de compania unei persoane foarte dragi. Spre seară este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu un cadou minunat.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi reuşiţi să vă apropiaţi şi mai mult de persoanele din jurul vostru şi chiar să legaţi câteva prietenii importante cu unele dintre acestea. Sunteţi împliniţi pe plan personal, iar acest lucru vă aduce numai mulţumiri şi linişte. În sfârşit, aţi ajuns în locul la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Balanţă:

Astăzi vă surprindeţi colegii de muncă într-un mod neaşteptat; sunteţi dispuşi să renunţaţi la planurile voastre pentru a vă ajuta colaboratorii la un proiect dificil. Daţi dovadă de generozitate şi de altruism. Toată lumea vă va aprecia acest gest măreţ şi vă va felicita pentru iniţiativa frumoasă.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să întâlniţi o persoană din trecut, care va încerca să vă tragă înapoi. Încercaţi să ţineţi capul sus, să vă îngropaţi amintirile dureroase şi, cel mai important, să alegeţi să mergeţi înainte. Viitorul şi fericirea voastră depind de alegerile pe care le faceţi chiar voi.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Săgetător:

Aveţi multe probleme de care trebuie să vă ocupaţi pe plan profesional; din fericire, sunteţi foarte calmi şi reuşiţi să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să nu intraţi în panică pentru că nu reuşiţi să rezolvaţi totul. Superiorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră în cadrul companiei.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Capricorn:

După o perioadă mai complicată, acum aveţi posibilitatea de a analiza toate problemele şi situaţiile prin care aţi trecut. Ştiţi ce vreţi de la viaţă, însă vă este greu să faceţi primul pas pentru a vă vedea visele împlinite. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Vărsător:

Problemele de la locul de muncă par să se agraveze; poate că acestea semnifică faptul că este timpul pentru o schimbare pe care voi trebuie să o faceţi. Aveţi încredere în voi şi nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru; alegeţi ceea ce vă face fericiţi.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Peşti:

A treia zi a săptămânii pare să fie una destul de aglomerată pentru voi, în special pe plan personal. Astăzi aveţi posibilitatea de a face câteva schimbări importante în relaţia cu persoanele apropiate. De asemenea, în viaţa profesională profitaţi de oportunităţile pe care astrele vi le pun în cale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS