Horoscop Urania zilnic: luni, 12 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 12 octombrie 2015


Horoscop 12 octombrie 2015, Berbec:

Se ivesc o serie de dificultăţi, dar le veţi depăşi cu brio doar dacă aveţi o viaţă ordonată şi un program bine stabilit. După-amiaza ar fi bine să o dedicaţi unui mod activ de relaxare, găsind modalităţi noi de a vă exprima ideile.


Horoscop 12 octombrie 2015, Taur:

Vă implicaţi în mod activ atât în relaţiile de cuplu, cât şi în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor legate de propriile cămine. Veţi face faţă tuturor provocărilor. Evitaţi conflictele cu prietenii mai ales dacă vă întâlniţi în spaţii publice.


Horoscop 12 octombrie 2015, Gemeni:

Tot ceea ce vă propuneţi azi are sorţi de izbândă. Nu doar astrele vă sar în ajutor, ci şi prietenii şi colegii. Sunteţi ambiţioşi în tot ce ţine de felul în care vă prezentaţi la locul de muncă.


Horoscop 12 octombrie 2015, Rac:

Energia voastră debordantă vă împiedică să vă aplecaţi cu atenţie asupra unor activităţi minuţioase. Aveţi totuşi de finalizat o problemă urgentă. Cel mai bine ar fi să acceptaţi ajutorul unei persoane. Ca să vă mai liniştiţi puţin ar trebui să vă apucaţi de un sport, eventual în aer liber.


Horoscop 12 octombrie 2015, Leu:

Deşi poate veţi avea îndoieli privind capacitatea voastră de a gestiona într-un mod eficient responsabilităţile legate de familie, nu este cazul să vă tensionaţi suplimentar sau să vă cramponaţi de anumite puncte de vedere. Organizaţi-vă cât mai eficient.


Horoscop 12 octombrie 2015, Fecioară:

Puteţi avea o zi excelentă. La serviciu păreţi a avea mai mult randament în acţiunile voastre spre sfârşitul zilei, dar nu vă propuneţi să începeţi ceva nou. Aveţi noroc în dragoste, stabilitate, iar aceşti factori contribuie la liniştea sufletească.


Horoscop 12 octombrie 2015, Balanţă:

La serviciu pot apărea unele neînţelegeri care vor tensiona atmosfera. Nu este însă o zi potrivită pentru a lua hotărâri, aşa că încercaţi să alocaţi mai mult timp familiei şi treburilor organizatorice, cel puţin în partea a doua a zilei.


Horoscop 12 octombrie 2015, Scorpion:

Aveţi azi o ambiţie ieşită din comun. Vreţi nu doar să vă ridicaţi la înălţimea aşteptărilor celorlalţi, ci să le şi depăşiţi. Încercaţi totuşi să fiţi mai relaxaţi. Veţi avea de rezolvat multe treburi la locul de muncă şi pot apărea şi unele dezamăgiri.


Horoscop 12 octombrie 2015, Săgetător:

Aveţi convingerea că veţi face faţă problemelor personale, însă este foarte important să le rezolvaţi la timp. Nu lăsaţi nicio urmă de îndoială să vă întunece mintea. Ar fi indicat să nu vă lăsaţi intimidaţi în exprimarea cu convingere a viziunii personale.


Horoscop 12 octombrie 2015, Capricorn:

S-ar putea să atrageţi de partea voastră unele conflicte. Aceste mici divergenţe pot apărea din cauza unei situaţii neplăcute din trecut şi care a fost iar adusă la suprafaţă. Cu încredere în voi veţi depăşi neplăcerile. Concentraţi-vă mai mult pe domeniile care au legătură cu poziţia voastră în societate.


Horoscop 12 octombrie 2015, Vărsător:

Vă este teamă de erorile care ar pune în pericol parteneriatele sau care v-ar putea afecta statutul. Tocmai acest scepticism vă este însă de folos pentru a nu lua decizii pripite. Spre sfârşitul zilei vă simţiţi lipsiţi de energie, aşa că ar fi bine să lăsaţi totul baltă şi să vă odihniţi.


Horoscop 12 octombrie 2015, Peşti:

Vă doriţi ca munca voastră să fie vizibilă şi apreciată şi deşi voi aveţi formată deja o anumită părere, este nevoie să acceptaţi şi felul în care vă percep ceilalţi. Azi, fiind prima zi de muncă din săptămână, trebuie să vă duceţi la bun sfârşit unele sarcini pe care le-aţi început joi, vineri şi sâmbătă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS