Horoscop Urania zilnic: duminică, 11 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 11 octombrie 2015


Horoscop 11 octombrie 2015, Berbec:

Microbul dragostei v-a molipsit azi, aşa că vă dedicaţi întreaga zi persoanei iubite sau porniţi în căutarea uneia dacă nu o aveţi deja. Organizaţi-vă bine bugetul pentru a achita toate dările acestei perioade. Poate faceţi cumpărături şi vă apucaţi şi de pus nişte murături sau provizii pentru iarnă.


Horoscop 11 octombrie 2015, Taur:

Credeţi în voi şi multe persoane vă sunt alături datorită optimismului de care daţi dovadă. Convingerile vă pot împinge spre fapte măreţe, însă trebuie să fiţi foarte atenţi deoarece unele se vor dovedi a fi înşelătoare.


Horoscop 11 octombrie 2015, Gemeni:

Inspiraţia vă dă târcoale şi vă face să tânjiţi după toate lucrurile creative. Vă puneţi imaginaţia la contribuţie şi vă apucaţi de făcut obiecte artizanale pentru casă, astfel încât să vă faceţi din locuinţă un adevărat rai. Spre seară, mergeţi la o întâlnire cu prietenii, căci vă vor face să vă simţiţi excelent.


Horoscop 11 octombrie 2015, Rac:

Acţionaţi cu calm în tot ceea ce faceţi şi aveţi şanse de reuşită. Nu vă permiteţi să faceţi niciun fel de greşeală, aşa că cel mai bine este să staţi în casă şi să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti. Puteţi să vă regândiţi spaţiul de lucru sau să adăugaţi un aer personal casei voastre.


Horoscop 11 octombrie 2015, Leu:

Vă merge gura într-una, vorbiţi mult şi fără rost. Aveţi grijă ce spuneţi, fiindcă riscaţi să jigniţi sau să stârniţi animozităţi. Incisivitatea voastră îi determină pe oameni să fie defensivi. Fiţi mai diplomaţi. Nu toate ies ca la carte, mai există şi momente critice pe parcurs, dar din toate aveţi ceva de învăţat.


Horoscop 11 octombrie 2015, Fecioară:

Astrele vă îndeamnă să vă daţi viaţa sentimentală pe o viteză mai mare. Dacă nu sunteţi măritate/însuraţi, azi este foarte posibil să luaţi o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei. Dacă, în schimb, sunteţi deja căsătoriţi, spuneţi clar ceea ce simţiţi. La final de zi este loc şi de puţină distracţie.


Horoscop 11 octombrie 2015, Balanţă:

Vă încolţeşte în minte ideea unei afaceri şi vă faceţi deja planuri pentru demararea ei. Vedeţi asta ca pe o şansă pentru un parteneriat cu o persoană de care sunteţi interesaţi. S-ar putea să daţi piept azi şi cu o surpriză neplăcută. Din fericire, vă ambiţionaţi şi treceţi peste ea până să apuce să producă efecte nefaste.


Horoscop 11 octombrie 2015, Scorpion:

Faptul că interveniţi şi sunteţi dispuşi să salvaţi situaţii vă face să vă simţiţi ca nişte supereroi. Răbdarea de care daţi dovadă acum va fi răsplătită cândva cu rezultate importante. Încercaţi să ascultaţi cu atenţie argumentele invocate de partenerul de viaţă. Are nevoie de atenţia voastră.


Horoscop 11 octombrie 2015, Săgetător:

Vă doriţi o casă nouă, un alt partener, un alt serviciu, o viaţă nouă şi chiar o lume nouă dacă se poate. Visaţi cu ochii deschişi, sunteţi idealişti şi nimeni şi nimic nu vă poate aduce cu picioarele pe pământ. Nu trebuie să păstraţi secretul asupra visurilor voastre, ci să le împărtăşiţi cu cei dragi.


Horoscop 11 octombrie 2015, Capricorn:

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte după ce vă intră nişte bani frumoşi în buzunar azi în urma unei tranzacţii importante. Vă cumpăraţi câteva obiecte utile, poate profitaţi de nişte reduceri de weekend. Împărţiţi-vă ziua în aşa fel încât să vă împăcaţi şi familia, şi prietenii.


Horoscop 11 octombrie 2015, Vărsător:

Adunaţi pe lângă voi o mulţime de prieteni, oameni în aparenţă diferiţi, dar care au măcar un punct comun: pe voi. Întâlnirea va fi una cu adevărat spectaculoasă, în urma căreia se vor naşte idei interesante şi chiar unele relaţii nesperate. Cu alte cuvinte, vă transformaţi fără să vreţi în Cupidoni.


Horoscop 11 octombrie 2015, Peşti:

O persoană atractivă, care la prima vedere vă intrigă, vă va ieşi în cale azi. După ce reuşiţi să depăşiţi prima impresie veţi descoperi un om foarte interesant de care veţi deveni rapid dispuşi să vă legaţi viaţa. Sunteţi foarte bucuroşi şi transmiteţi această stare şi familiei voastre. Aveţi nevoie de recreere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS