Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 10 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 10 octombrie 2015


Horoscop 10 octombrie 2015, Berbec:

Treceţi printr-o pasă comodă care nu vă este caracteristică şi vă temeţi să porniţi spre ceva nou care v-ar solicita prea mult din punct de vedere fizic şi mental. Nu sunteţi deschişi niciunui compromis în relaţie şi mai degrabă abandonaţi lupta. Este posibil să cheltuiţi peste măsură, excese pe care le veţi regreta curând.


Horoscop 10 octombrie 2015, Taur:

Aţi acumulat cam mult stres şi de aici vine şi tendinţa voastră de a răspunde agresiv la orice afront. Nici voi nu vă simţiţi prea bine că sunteţi nevoiţi să vorbiţi pe acest ton şi veţi întoarce multă lume împotriva voastră. Alocaţi mai mult timp pentru odihnă. Şi atenţie la viruşii şi la bolile de sezon.


Horoscop 10 octombrie 2015, Gemeni:

Vă gândiţi la foştii/le iubiţi/te din trecut şi începeţi să răscoliţi conturile de socializare pentru a vedea ce mai fac şi dacă sunt cuplaţi sau nu. Sau este posibil chiar ca unul dintre ei să vă caute şi să vă ceară să vă vedeţi. Luaţi-vă un răstimp pentru a vă pune în linişte gândurile în ordine şi ascultaţi-vă intuiţia.


Horoscop 10 octombrie 2015, Rac:

Toate merg excelent azi. Vă place activitatea de care vă ocupaţi, dar şi anturajul în care vă aflaţi, ceea ce vă determină să obţineţi rezultate foarte bune. Şi în viaţa sentimentală vă merge nesperat de bine. Partenerul vă oferă toată atenţia de care simţiţi nevoia, este tandru şi drăgăstos, ceea ce vă bucură foarte mult.


Horoscop 10 octombrie 2015, Leu:

Vă simţiţi neînţeleşi. Astăzi sectorul comunicării este mai încurcat că niciodată. Sunteţi blocaţi într-un punct mort şi nimic pare că nu se mai mişcă. Din fericire, daţi exact peste persoanele care vă pot ajuta să depăşiţi hopul. Daţi curs inimii voastre şi puneţi punct certurilor dintre voi şi partener.


Horoscop 10 octombrie 2015, Fecioară:

O serie de regrete vă încearcă azi inima. Vă pare rău că nu aţi intervenit mai repede într-o situaţie, iar acum pare prea târziu şi sunteţi convinşi că şansa a trecut pe lângă voi. Fiţi mai optimişti. Feriţi-vă să semnaţi documente importante sub impulsul de moment.


Horoscop 10 octombrie 2015, Balanţă:

Nu prea sunteţi în apele voastre. Gândiţi-vă mult şi bine înainte de a vorbi. Rezistaţi tentaţiei de a face schimbări majore şi revizuiri generale. Relaţional, nu lăsaţi insecurităţile şi nevoia de stabilitate să vă cenzureze noi experienţe. De animaţie aveţi nevoie, nu de repaus!


Horoscop 10 octombrie 2015, Scorpion:

Vă lăsaţi uşor păcăliţi astăzi, ceea ce vă miră şi pe voi într-un final. Deschideţi bine ochii înaintea oricărui nou început, pentru că există riscul să porniţi într-o direcţie nesigură. Acţiunile rebele nu vă avantajează, iar stârnirea unor rivalităţi din cauza încăpăţânării este de evitat.


Horoscop 10 octombrie 2015, Săgetător:

Nu aţi ştiut niciodată să citiţi oamenii cum trebuie, dar acum parcă naivitatea voastră este şi mai alarmantă. Sunteţi optimişti şi preferaţi să le acordaţi cunoscuţilor prezumpţia de nevinovăţie. Totuşi, nu toţi oamenii sunt aşa buni cum îi credeţi voi. Treceţi uşor de la entuziasm la o apatie neproductivă.


Horoscop 10 octombrie 2015, Capricorn:

Faceţi o pauză şi priviţi lucrurile detaşaţi, fără să mai fiţi stresaţi. Veţi descoperi că viaţa este frumoasă şi că nu trebuie doar să munciţi peste program ca să dovediţi că sunteţi capabili. De pe margine veţi descoperi şi faptul că se dau lupte aprige la serviciu. Totuşi, nu este necesar să agitaţi spiritele inutil.


Horoscop 10 octombrie 2015, Vărsător:

Este posibil să întâlniţi o persoană care vă va face inima să tresalte. Sau poate primiţi o veste care vă emoţionează la maxim ori o declaraţie de dragoste. Încercaţi să nu împărtăşiţi chiar totul cu toată lumea. Este o zi relaxantă, în care vă veţi petrece câteva ore bune bucurându-vă de confortul oferit de cămin.


Horoscop 10 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi este indicat să fiţi precauţi. Dacă nu siguri siguri pe o informaţie, mai bine nu o spuneţi mai departe. Este o zi încărcată la serviciu, dar aveţi energia şi entuziasmul de a finaliza cu brio proiectele în care sunteţi implicaţi. Acceptaţi şi sugestiile venite din partea colegilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS