Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 1 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Berbec:

Cel mai bun sfat pentru astăzi este să lăsaţi totul baltă şi să vă faceţi o programare la Spa. Este duminică şi meritaţi un pic de răsfăţ. Dacă nu, măcar o baie cu săruri aromate şi tot vă va ajuta să vă relaxaţi. În timpul siestei puteţi face bilanţul evenimentelor din ultima perioadă şi să stabiliţi astfel cum veţi acţiona de acum încolo.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Taur:

Nu prea reuşiţi azi să lăsaţi munca deoparte. Vă implicaţi într-un proiect legat de gospodărie, însă indicat ar fi să vă apucaţi doar de acele lucruri pe care le puteţi şi termina. Doza sporită de creativitate se va regăsi şi în ceea ce gătiţi azi. Spre seară deveniţi confidenţi unei persoane dragi.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Gemeni:

Dimineaţa, spiritul vostru independent atinge cote maxime şi aveţi poftă de a explora noi teritorii. Faceţi-i o surpriză partenerului şi ieşiţi împreună undeva la munte, unde să profitaţi de soare şi de aer curat. Este un moment bun în care să faceţi planuri de viitor.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Rac:

Plăcerile simple dau savoare activităţilor proprii, aşa că profitaţi de această duminică. Chiar dacă vă începeţi prima zi a lunii noiembrie destul de împovăraţi de griji, nu pierdeţi timpul încercând să aflaţi care este cauza angoaselor voastre. Ieşiţi la un film, întâlniţi-vă cu prietenii şi veţi reuşi astfel să scăpaţi de acei factori stresanţi din viaţa voastră.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Leu:

Aveţi chef de vorbă azi şi nu prea puteţi sta locului. Dacă mergeţi singuri la o cafenea intraţi în vorbă cu persoane străine, la sala de fitness, la fel. Iar telefonul abia dacă îl mai dezlipiţi de la ureche. Şi, până la urmă, ce altceva să faceţi dacă şi aşa aţi cam rămas fără bani şi nu prea vă puteţi răsfăţa altfel.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Fecioară:

Aveţi atât de multe pe cap azi că nu prea ştiţi cu ce să începeţi. Din fericire, vă mobilizaţi şi vă faceţi un plan de bătaie care se dovedeşte eficient. Seara o rezervaţi sectorului relaţiei. Fie că aţi pus ochii pe un bărbat/femeie sexy, fie că aveţi unul/a deja alături, este o zi potrivită pentru flirt şi seducţie.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Balanţă:

Evitaţi să fiţi singuri astăzi şi staţi cât mai aproape de prieteni şi de familie. Sunteţi într-o stare emoţională nu tocmai potrivită, de aceea aţi putea să le faceţi o vizită părinţilor sau bunicilor, dacă este cazul, ori să vă întâlniţi cu o prietenă apropiată. Descărcaţi-vă sufletul şi vă veţi simţi mult mai bine.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Scorpion:

Astrele vă ajută să duceţi relaţia voastră la un alt nivel. Treceţi dincolo de conversaţiile mărunte şi intraţi într-un dialog mai profund cu ceilalţi. Atenţie însă la ceea ce spuneţi, să nu fiţi înţeleşi greşit. Gândiţi-vă înainte de a vorbi şi de a dezvălui secretele pe care le cunoaşteţi. Aveţi azi şi preocupări estetico-spirituale.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Săgetător:

Voi şi prietenii voştri sunteţi pregătiţi pentru distracţie şi aveţi gânduri mari pentru această seară. Bucuraţi-vă de toate clipele frumoase şi distraţi-vă cum ştiţi voi mai bine. Pentru că ziua de azi este despre şi pentru voi. Faceţi confidenţe unei persoane pe care o admiraţi şi în care aveţi încredere.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Capricorn:

Duminica asta o începeţi fiind încă setaţi pe muncă, dar doar până la jumătatea zilei. Apoi o lăsaţi mai moale pentru că simţiţi şi voi nevoia să socializaţi. Cunoaşteţi oameni noi, dar reîntâlniţi şi cunoştinţe vechi. Faceţi ce vă taie capul şi nu trebuie să vă justificaţi acţiunile, indiferent de ceea ce spun ceilalţi.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Vărsător:

Simţiţi nevoia unei schimbări de ritm. Aveţi multă energie şi nu prea ştiţi ce să faceţi cu ea. Începeţi lucruri şi le abandonaţi pentru că tot altele vi se par mai interesante. Optimismul vostru vă face să nu auziţi şi să nu puneţi nimic la inimă din ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Invitaţi-vă prietenii la o cafea. Va fi distracţie!


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Peşti:

Dacă v-aţi propus să faceţi ceva ieşit din comun, azi este momentul. Aveţi curaj cât cuprinde şi sunteţi gata să faceţi o nebunie. În familie se conturează o atmosferă pitorească, magică. Cineva apelează la un moment dat la abilităţile voastre de buni ascultători, aşa că aşteptaţi-vă să vi se facă nişte confidenţe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS