Horoscop Urania zilnic: miercuri, 9 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 9 septembrie 2015


Horoscop 9 septembrie 2015, Berbec:

Astăzi nu pare a fi a zi tocmai bună pentru proiecte profesionale sau întâlniri şi negocieri cu superiorii. Întâmpinaţi câteva obstacole pe care nu veţi reuşi să le depăşiţi indiferent de cât de mult încercaţi. Spre seară revedeţi o persoană foarte dragă.


Horoscop 9 septembrie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de miercuri sunteţi ocupaţi cu problemele profesionale; lucraţi la un proiect amplu şi trebuie să fiţi foarte atenţi la strategia după care lucraţi. După orele prânzului o persoană dragă, membru al familiei sau prieten apropiat, vine la voi să vă ceară un sfat important.


Horoscop 9 septembrie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi vă găseşte calmi şi cu zâmbetul pe buze; la locul de muncă aveţi posibilitatea de a rezolva o problemă mai veche pe care aţi avut-o cu un coleg de muncă sau chiar superior. Spre sfârşitul zilei puteţi primi o veste foarte frumoasă.


Horoscop 9 septembrie 2015, Rac:

Sunteţi prinşi în treburile profesionale, iar partenerul de cuplu se poate simţi neglijat în această perioadă. Vă recomand să încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să reuşiţi să vă ocupaţi şi de relaţia de cuplu. Seara vă aduce o veste foarte frumoasă de departe.


Horoscop 9 septembrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi nu este una tocmai bună pentru viaţa profesională; vă este foarte greu să vă coordonaţi planurile cu cele ale colegilor de muncă şi nu reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Vă recomand să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite.


Horoscop 9 septembrie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi este una destul de complicată pentru voi; în prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale. Vă confruntaţi cu obstacole serioase şi sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri dificile. Spre seară primiţi susţinere de la cei dragi.


Horoscop 9 septembrie 2015, Balanţă:

Superiorii au sarcinile stabilite pentru voi, aşa că vă recomand să nu pierdeţi timpul planificându-vă această zi. Cel mai bine este să îi lăsaţi pe ei să vă facă programul deoarece vă pot oferi oportunitatea de a începe un proiect major.


Horoscop 9 septembrie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte agitaţi; aveţi câteva probleme destul de serioase de care trebuie să vă ocupaţi, însă nu reuşiţi să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Nu vă bazaţi pe intuiţie deoarece nu vă ajută astăzi, ci mai degrabă pe logică.


Horoscop 9 septembrie 2015, Săgetător:

Problemele pe care le aveţi la locul de muncă se pot agrava astăzi dacă nu găsiţi soluţii eficiente. Încercaţi să vă bazaţi pe intuiţie şi, de asemenea, în cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul colegilor. Împreună puteţi veni cu planuri foarte bune.


Horoscop 9 septembrie 2015, Capricorn:

Pot exista câteva confuzii în proiectele de care vă ocupaţi alături de alţi colegi de la locul de muncă, însă totul va fi rezolvat dacă ştiţi cum să discutaţi în timpul şedinţelor. Seara va fi una foarte frumoasă pentru voi deoarece o petreceţi în compania unei persoane speciale.


Horoscop 9 septembrie 2015, Vărsător:

Deciziile profesionale din ultima perioadă au avut o influenţă destul de mare asupra voastră; deşi aţi reuşit să vă adaptaţi cu brio schimbărilor, acestea au lăsat o urmă destul de adâncă în inima voastră. Vă recomand să nu vă neglijaţi sănătatea.


Horoscop 9 septembrie 2015, Peşti:

Indiferent de cât de mult evoluaţi şi de câte proiecte aduceţi companiei, superiorii nu vor fi niciodată mulţumiţi de voi. O discuţie cu aceştia cu privire la viitorul vostru profesional vă va dezamăgi total. Din fericire, aveţi posibilitatea de a merge pe un alt drum, trebuie doar să îndrăzniţi să faceţi această schimbare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS