Horoscop Urania zilnic: marţi, 8 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 8 septembrie 2015


Horoscop 8 septembrie 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi atenţi la viaţa profesională; pregătiţi strategii şi faceţi planuri pentru viitoarele proiecte. Vă bucură mult modul în care evoluează cariera voastră şi sunteţi foarte fericiţi că faceţi ceea ce vă place.


Horoscop 8 septembrie 2015, Taur:

Astăzi aveţi parte de un mic conflict cu un coleg de muncă; din fericire, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi rezolvaţi această situaţie fără prea multă bătaie de cap. Spre seară, partenerul de cuplu sau o persoană foarte apropiată vă poate face o surpriză.


Horoscop 8 septembrie 2015, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi puşi pe treabă; reveniţi cu forţe proaspete la locul de muncă. Superiorii sunt impresionaţi de evoluţia voastră şi vă pot oferi un bonus substanţial, care vă poate ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 8 septembrie 2015, Rac:

Prima parte a zilei de marţi va fi una mai aglomerată pentru voi, cu planuri şi proiecte de care trebuie să vă ocupaţi în următoarea perioadă. Superiorii au mare încredere în voi, iar asta vă ajută să nu renunţaţi şi să mergeţi mai departe. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 8 septembrie 2015, Leu:

Ziua de marţi nu pare a fi cea mai bună zi a săptămânii pentru voi; sunteţi destul de obosiţi şi vă este greu să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Vă recomand să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu necesită prea multă atenţie.


Horoscop 8 septembrie 2015, Fecioară:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional; nu sunteţi mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile la locul de muncă şi nu mai aveţi răbdare. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să luaţi cea mai bună decizie.


Horoscop 8 septembrie 2015, Balanţă:

Proiectele sunt tot mai numeroase pentru voi; deşi vă este greu să vă ocupaţi de toate, nu vreţi să renunţaţi la acestea deoarece vă aduc numeroase beneficii financiare. Partenerul de cuplu se poate simţi neglijat în această perioadă, încercaţi să vă faceţi timp şi pentru el.


Horoscop 8 septembrie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile profesionale; o persoană foarte dragă vine la voi cu o problemă destul de delicată. Încercaţi să îi oferiţi sprijin şi să o ascultaţi fără a o mustra cu privire la greşelile făcute. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 8 septembrie 2015, Săgetător:

Ziua de marţi pare să fie ziua norocoasă pentru voi; din fericire, apar câteva oportunităţi de afaceri care vă pot schimba radical cariera. Trebuie să fiţi foarte atenţi şi să luaţi cele mai bune decizii; încercaţi să vă păstraţi calmul şi să gândiţi fiecare situaţie la rece.


Horoscop 8 septembrie 2015, Capricorn:

Deciziile pe care le luaţi astăzi trebuie să vă aparţină în totalitate; aveţi încredere în voi şi nu vă lăsaţi influenţaţi de părerea celor din jurul vostru. Intuiţia vă ajută foarte mult; voi ştiţi cel mai bine ce vă doriţi de la viaţă şi ce este de făcut pentru a vă vedea visele împlinite.


Horoscop 8 septembrie 2015, Vărsător:

O problemă neaşteptată la locul de muncă vă poate da peste cap toate planurile de astăzi; încercaţi să rămâneţi calmi şi să daţi dovadă de profesionalism în discuţiile pe care urmează să le aveţi cu superiorii şi partenerii de afaceri.


Horoscop 8 septembrie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de un proiect foarte important, care vă va deschide numeroase uşi pe plan profesional. După orele prânzului este posibil să primiţi o sumă de bani; poate fi vorba despre un împrumut mai vechi sau o moştenire uitată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS