Horoscop Urania zilnic: luni, 7 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 7 septembrie 2015


Horoscop 7 septembrie 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga zi. Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun, iar asta vă bucură enorm deoarece aţi făcut multe sacrificii pentru ca totul să fie bine între voi.


Horoscop 7 septembrie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de luni vă ocupaţi de câteva probleme profesionale, care au nevoie de rezolvare imediată; vă păstraţi calmul şi găsiţi soluţii eficiente pentru aceste situaţii. Spre seară vă faceţi planuri pentru dezvoltarea proiectelor personale. Aveţi multă încredere în voi.


Horoscop 7 septembrie 2015, Gemeni:

Un prieten de încredere vă trădează, iar acest lucru vă afectează enorm. Poate că este timpul să renunţaţi la acele relaţii care nu vă fac deloc bine. În plus, astăzi atenţia trebuie să vă fie îndreptată către carieră. Este posibil să primiţi câteva veşti bune, în urma cărora veţi avea şanse să faceţi progrese semnificative.


Horoscop 7 septembrie 2015, Rac:

Prima parte a zilei de luni va fi una aglomerată deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale care nu pot fi amânate. După orele prânzului, primiţi o invitaţie de la un prieten sau membru al familiei pentru un eveniment important.


Horoscop 7 septembrie 2015, Leu:

Este posibil să aveţi parte de mici conflicte cu partenerul de cuplu sau cu o persoană dragă în cursul acestei zile; vă recomand să vă păstraţi calmul deoarece altfel pot apărea probleme majore. Un om în vârstă vă oferă un sfat important pe care vă recomand să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 7 septembrie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi mai mult pe drumuri. Trebuie să mergeţi să vedeţi o persoană dragă, iar după orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să rezolvaţi câteva probleme personale neaşteptate. Dacă rămâneţi calmi, găsiţi soluţii eficiente pentru aceste situaţii.


Horoscop 7 septembrie 2015, Balanţă:

Accentul cade pe acţiunile legale. Trebuie să fiţi foarte atenţi atunci când umblaţi cu documente sau cu acte importante şi să nu vă grăbiţi să luaţi o decizie. Cu banii nu staţi rău, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă grăbiţi să faceţi unele cheltuieli. Totodată, aveţi mare grijă ce vorbiţi cu o persoană de s#x opus.


Horoscop 7 septembrie 2015, Scorpion:

Vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional, însă acesta nu este cel mai bun moment. În schimb, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să faceţi planuri şi să gândiţi strategii pe care să le folosiţi când este timpul potrivit.


Horoscop 7 septembrie 2015, Săgetător:

Nu este exclus să aveţi parte de unele neplăceri acasă sau la birou, dar nu este cazul să vă enervaţi. Deşi nu se anunţă o zi foarte bună pentru voi, veţi reuşi totuşi să rezolvaţi câteva probleme mai vechi sau să recuperaţi nişte bani. Spre finalul serii accentul va cădea pe relaţii.


Horoscop 7 septembrie 2015, Capricorn:

Evenimentele par să devină tot mai complicate, iar voi nu aveţi răbdarea necesară pentru a rezolva toate problemele ce apar în viaţa voastră. Deşi se spune că socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă, se pare că spre seară veţi avea puţin noroc şi veţi reuşi să rezolvaţi o problemă aşa cum aţi plănuit.


Horoscop 7 septembrie 2015, Vărsător:

Nu toate planurile pe care le aveţi sunt corecte, dar nu este loc de îngrijorare. Este o zi bună pentru a face ceva nou, pentru a vă schimba locul de muncă, pentru a pleca într-o călătorie sau pentru a face o ieşire cu prietenii. Accentul trebuie să cadă pe relaxare şi pe voie bună.


Horoscop 7 septembrie 2015, Peşti:

Problemele din viaţa de familie nu încetează să vă uimească; sunteţi dezamăgiţi de persoanele dragi deoarece vă aşteptaţi ca acestea să vă ofere sprijin şi să vă ajute în aceste momente complicate pentru voi. Din fericire, partenerul de cuplu vă este alături şi vă ajută necondiţionat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS