Horoscop Urania zilnic: duminică, 6 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 6 septembrie 2015


Horoscop 6 septembrie 2015, Berbec:

Este momentul să luaţi atitudine şi să faceţi unele schimbări în viaţa voastră. Renunţaţi la obligaţii sau la activităţi care nu duc nicăieri. Încercaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare în anumite momente şi nu mai încercaţi să impresionaţi pe toată lumea.


Horoscop 6 septembrie 2015, Taur:

Este posibil ca obligaţiile zilnice să devină o corvoadă, lucru care vă va afecta. Poate că este momentul să luaţi o pauză de la orice fel de ocupaţie şi să vă relaxaţi. V-ar prinde bine compania unei persoane de s#x opus. Nu ezitaţi să discutaţi deschis despre tot ce vă deranjează şi încercaţi să faceţi unele schimbări în viaţa voastră.


Horoscop 6 septembrie 2015, Gemeni:

Este necesar să daţi dovadă de mai multă răbdare în anumite situaţii, altfel este posibil să aveţi parte de unele neplăceri. Odată cu trecerea zilei veţi observa că relaţia cu o persoană din anturaj nu este chiar atât de roz, poate că ar fi cazul să faceţi ceva în acest sens. Încercaţi să vă asumaţi greşelile şi nu vă fie teamă să vorbiţi deschis despre problemele care au apărut între voi.


Horoscop 6 septembrie 2015, Rac:

Astăzi se anunţă schimbări bune pe toate planurile. Veţi avea totuşi tendinţa să cheltuiţi mai mulţi bani, lucru care vă va afecta bugetul. Nu ezitaţi să acceptaţi o nouă ofertă de muncă. Chiar dacă salariul nu va fi foarte mare la început, veţi avea posibilitatea să evoluaţi şi să acumulaţi mai multă experienţă.


Horoscop 6 septembrie 2015, Leu:

Ar trebui să daţi mai multă libertate imaginaţiei şi să vă bucuraţi la maximum de această zi. Este timpul să faceţi unele schimbări în viaţa voastră şi să renunţaţi la acele lucruri care vă afectează. Persoanele din anturaj vă pot ajuta să uitaţi de probleme. Nu refuzaţi invitaţiile în oraş sau drumeţiile, vă vor prinde bine!


Horoscop 6 septembrie 2015, Fecioară:

Renunţaţi la aşa-zişii prieteni care pretind că vă vor binele. Relaţiile false nu duc nicăieri. Vă simţiţi bine atunci când visaţi cu ochii deschişi, încercaţi să nu uitaţi acest lucru. Nu renunţaţi la idealurile voastre şi încercaţi să faceţi puţină ordine în viaţa voastră. Poate că este momentul să deveniţi alte persoane.


Horoscop 6 septembrie 2015, Balanţă:

Aveţi nevoie de momente de respiro, iar astăzi veţi simţi nevoia să luaţi o pauză de la orice fel de activitate şi să vă relaxaţi în compania persoanei iubite. Aveţi grijă, nu ar trebui să abordaţi unele subiecte, pentru că este posibil să iasă la suprafaţă câteva detalii neplăcute. Spre seară primiţi o veste care nu vă va încânta.


Horoscop 6 septembrie 2015, Scorpion:

Ziua anunţă multă agitaţie, iar voi nu veţi avea starea psihică necesară să vă ocupaţi de toate problemele care apar. Totuşi, posibilitatea de a duce lucrurile la bun sfârşit este mare, iar în acelaşi timp vă bucuraţi şi de susţinerea unor persoane importante. Învăţaţi să profitaţi de beneficiile pe care le aveţi!


Horoscop 6 septembrie 2015, Săgetător:

Deşi perspectivele lasă de dorit, finalul este întotdeauna bun. Astăzi veţi avea posibilitatea să faceţi câteva schimbări importante în viaţa voastră! Cât despre planul sentimental, veţi acorda mai multă atenţie atracţiei fizice, lucru care ar putea dăuna relaţiei. Spre finalul zilei sunt şanse să primiţi câteva veşti bune.


Horoscop 6 septembrie 2015, Capricorn:

Evenimentele zilei de azi vă vor pune în legătură cu foarte multe persoane influente, iar voi trebuie să profitaţi de fiecare oportunitate pe care o aveţi. Există posibilitatea să vă implicaţi în afaceri care vă vor ajuta să vă măriţi considerabil veniturile.


Horoscop 6 septembrie 2015, Vărsător:

Astăzi ar putea apărea îndoiala în ce priveşte corectitudinea propriilor idei sau decizii. Deşi nu este o zi prea bună pentru nativii zodiei Vărsător, nu este cazul să vă faceţi griji. O persoană de încredere vă va oferi câteva sfaturi, încercaţi să ţineţi cont de ele şi nu vă grăbiţi să faceţi unele alegeri.


Horoscop 6 septembrie 2015, Peşti:

Este posibil să fiţi influenţaţi de alţii, lucru care vă va afecta. Deşi nu se anunţă o zi foarte bună pentru voi, nu este cazul să vă îngrijoraţi mai mult decât trebuie. Concentraţi-vă asupra activităţilor pe care le desfăşuraţi la muncă şi nu încercaţi să vă asumaţi responsabilităţi care nu vă privesc în mod direct.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS