Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 5 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 5 septembrie 2015


Horoscop 5 septembrie 2015, Berbec:

Evenimentele publice pot fi asociate cu complicaţii inutile şi emoţii negative; cel mai bine este să încercaţi să petreceţi această zi fără a interacţiona prea mult cu cei din jurul vostru. Seara va fi mai liniştită decât de obicei.


Horoscop 5 septembrie 2015, Taur:

Ziua de astăzi pare a fi una destul de obişnuită pentru voi; în prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de problemele şi sarcinile profesionale. După orele prânzului vă faceţi planuri pentru ziua de mâine; vă gândiţi să plecaţi într-o mică vacanţă alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 5 septembrie 2015, Gemeni:

Astăzi participaţi la o şedinţă importantă alături de parteneri de afaceri şi superiori. Acum este şansa mult dorită; aveţi posibilitatea de a vă expune punctul de vedere şi de a face schimbări majore pe plan profesional.


Horoscop 5 septembrie 2015, Rac:

Prima parte a zilei va fi destul de aglomerată şi obositoare pentru voi; primiţi câteva sarcini importante, însă dificile şi trebuie să vă daţi silinţa pentru a le rezolva. Spre seară petreceţi timp frumos în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 5 septembrie 2015, Leu:

Temperamentul vulcanic vă poate provoca mici probleme, în special cu colegii de la locul de muncă. Încercaţi să evitaţi întâlnirile importante, acesta nu este un moment tocmai bun pentru a lua decizii şi a gândi soluţii pentru problemele profesionale.


Horoscop 5 septembrie 2015, Fecioară:

Agitaţia şi starea emoţională dificilă sunt în măsură să ducă la o cădere nervoasă; încercaţi să rămâneţi liniştiţi şi să nu vă stresaţi. De asemenea, vă recomand să petreceţi mai mult timp alături de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 5 septembrie 2015, Balanţă:

Astăzi este posibil să întâmpinaţi câteva probleme dificile la locul de muncă; dacă aceste situaţii complicate vă aduc emoţii negative, încercaţi să transformaţi energia distructivă într-una constructivă. Colegii de muncă vă pot veni în ajutor.


Horoscop 5 septembrie 2015, Scorpion:

Superiorii vă surprind cu mici schimbări la locul de muncă; dimineaţa pare să fie una dificilă pentru voi deoarece sunteţi nevoiţi să vă anulaţi sau chiar amânaţi planurile personale. Vă este greu să vă adaptaţi schimbărilor, însă constrângerile vă provoacă la progres.


Horoscop 5 septembrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei este una destul de complicată, cu câteva probleme de care sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi. După orele prânzului, sunteţi mult mai relaxaţi. Seara este favorabilă pentru întâlniri sentimentale sau chiar pentru mişcare, activitate fizică.


Horoscop 5 septembrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi vă oferă posibilitatea de a combina cu succes viaţa profesională cu cea personală; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare din partea unei persoane dragi. Împreună puteţi pune bazele unei afaceri cu mult potenţial de reuşită.


Horoscop 5 septembrie 2015, Vărsător:

Hotărâţi să profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a investi în propriile persoane; vă bucuraţi de tot ce vă oferă viaţa şi încercaţi să profitaţi de beneficiile muncii voastre. Este posibil ca pe seară să existe mici tensiuni în discuţiile pe care le aveţi cu o persoană dragă.


Horoscop 5 septembrie 2015, Peşti:

Deşi de cele mai multe ori vă place munca pe cont propriu şi vă descurcaţi de minune cu proiectele voastre, de data aceasta acceptaţi provocarea colegilor de a pune bazele unui proiect amplu. Există posibilitatea unor relaţii tensionate, însă problemele vor fi depăşite atunci când veţi începe să vedeţi rezultatele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS