Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 29 septembrie 2015


Horoscop 29 septembrie 2015, Berbec:

Simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări pe plan profesional; consideraţi că lucrurile evoluează mult prea lent pentru voi şi nu sunteţi mulţumiţi de beneficiile pe care le primiţi de pe urma muncii voastre. Vă recomand să încercaţi să puneţi bazele unui proiect de unii singuri.


Horoscop 29 septembrie 2015, Taur:

Sunteţi foarte norocoşi deoarece în această perioadă astrele sunt de partea voastră. Luaţi decizii foarte bune cu privire la viaţa profesională, decizii care vă vor aduce multe beneficii nu doar pe plan financiar, ci şi în relaţia cu partenerii de afaceri.


Horoscop 29 septembrie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una foarte aglomerată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi îngropaţi în hârtii şi acte importante. Trebuie să vă planificaţi foarte bine timpul petrecut la muncă pentru a nu fi nevoiţi să rămâneţi şi peste program.


Horoscop 29 septembrie 2015, Rac:

A doua zi a săptămânii pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; faceţi ceea ce vă place şi nici nu simţiţi că munciţi, indiferent de volumul de sarcini pe care îl primiţi. Spre seară, aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu unul dintre superiori.


Horoscop 29 septembrie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de problemele profesionale; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a rezolva mici situaţii legale. Spre seară sunteţi vizitaţi de persoane dragi, pe care nu le-aţi mai văzut de foarte mult timp.


Horoscop 29 septembrie 2015, Fecioară:

Ziua de marţi pare să înceapă foarte frumos pentru voi, cu multe sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi. Colaboraţi cu persoane cunoscute în industria profesională, care vă vor deschide numeroase uşi în viitorul apropiat. Lucrurile sună foarte bine pentru voi.


Horoscop 29 septembrie 2015, Balanţă:

Poate că este timpul să încercaţi să vă relaxaţi; ultima perioadă a fost una mai complicată pentru voi nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu şi persoanelor dragi.


Horoscop 29 septembrie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi vine cu multe oportunităţi profesionale pentru voi; acum este şansa voastră, trebuie să fiţi pregătiţi pentru tot ce vă rezervă viitorul. Încercaţi, totuşi, să puneţi în balanţă situaţiile cu care vă confruntaţi şi abia apoi să luaţi o decizie finală.


Horoscop 29 septembrie 2015, Săgetător:

Marţi pare să fie o zi foarte aglomerată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii superiorii au nevoie de voi pentru a vă ocupa de o sarcină extrem de importantă. După orele prânzului este posibil să intraţi în şedinţa cu partenerii de afaceri.


Horoscop 29 septembrie 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii superiorii au nevoie de voi, aşa că sunteţi nevoiţi să vă schimbaţi planurile. Este posibil să fiţi trimişi într-o călătorie de afaceri; partenerul de cuplu nu va fi foarte încântat de această situaţie.


Horoscop 29 septembrie 2015, Vărsător:

Astrele sunt de partea voastră astăzi, aşa că încercaţi să vă relaxaţi şi să nu mai fiţi atât de încordaţi. Aveţi mai multă încredere în voi şi în deciziile pe care vreţi să le luaţi. Mergeţi pe drumul care vă place şi îndrăzniţi să aveţi planuri măreţe.


Horoscop 29 septembrie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una mai lejeră pentru voi; în prima parte vă ocupaţi de câteva probleme profesionale, iar apoi sunteţi liberi. Încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de aceste momente fără griji. Spre seară este posibil să ieşiţi în oraş cu prietenii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS