Horoscop Urania zilnic: luni, 28 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 28 septembrie 2015


Horoscop 28 septembrie 2015, Berbec:

Astăzi sunteţi calzi, sensibili şi emotivi. Simţiţi nevoia să fiţi cocoloşiţi, de aceea ar fi bine să nu aşteptaţi ca cei din jur să vă intuiască dorinţele, ci să vă exprimaţi clar sentimentele. În viaţa sentimentală se instalează o oarecare monotonie, însă nu este motiv de îngrijorare. Spre seară, vi se va propune implicarea într-un proiect atractiv, dar solicitant în acelaşi timp.


Horoscop 28 septembrie 2015, Taur:

Imaginaţia şi intuiţia voastră sunt la cote foarte înalte. Aveţi grijă însă la drum, fiţi precauţi pentru că riscaţi să fiţi implicaţi într-un accident grav. În dragoste, sunteţi dispuşi să analizaţi mai atent reacţiile partenerului şi conştientizaţi că fidelitatea şi respectul sunt elementele indispensabile relaţiei voastre.


Horoscop 28 septembrie 2015, Gemeni:

Azi sunteţi foarte sensibili şi puteţi fi duşi de nas cu uşurinţă. Atenţie! Nu vă lăsaţi manipulaţi. Debordaţi de energie, iar relaţia cu persoana iubită şi cu copiii este foarte dinamică. Sistemul vostru imunitar este pregătit pentru orice schimbare meteorologică, aşa că poate să vină şi frigul că voi aveţi cu ce să-l întâmpinaţi.


Horoscop 28 septembrie 2015, Rac:

Simţiţi nevoia să fiţi singuri astăzi şi este bine să răspundeţi afirmativ acestei cereri personale. V-aţi pus suficient în slujba celorlalţi, este timpul să vă mai ocupaţi şi de voi. Sunteţi înţelegători cu partenerul şi îi treceţi cu vederea unele aspecte care altădată vi se păreau de neiertat. Fiţi atenţi la unele semnale ale organismului legate de probleme de sănătate.


Horoscop 28 septembrie 2015, Leu:

Cuceriţi prin felul spumos în care comunicaţi, prin viteza de reacţie şi promptitudine. Una peste alta, o zi în care străluciţi la propriu şi la figurat. Dacă simţeaţi nevoia unei vacanţe, se prefigurează o călătorie de scurtă durată cu maşina. Evitaţi alimentele nesănătoase pentru că riscaţi să faceţi o indigestie.


Horoscop 28 septembrie 2015, Fecioară:

Azi nu vă prea place să staţi singuri şi căutaţi compania cuiva apropiat, în special a partenerului de viaţă cu care vă faceţi planuri îndrăzneţe. Munca în echipă vă aduce beneficii neaşteptate, întrucât vă ajută să vă faceţi remarcaţi prin seriozitate şi spirit de iniţiativă. Faceţi paşi siguri spre noi surse de câştig.


Horoscop 28 septembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi foarte populari la serviciu, iar viaţa profesională pare să fie benefică şi înfloritoare. Un simplu flirt se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste. Încercaţi să treceţi peste timiditatea caracteristică şi să daţi frâu liber sentimentelor. Aveţi grijă la alimentaţie. Hrăniţi-vă moderat şi îngrijiţi-vă sănătatea.


Horoscop 28 septembrie 2015, Scorpion:

Simţiţi nevoia de odihnă pentru a vă încărca bateriile. Oricum, roadele muncii voastre sunt deja vizibile. Imaginaţia şi intuiţia voastră sunt debordante şi pur şi simplu le ghiciţi dorinţele celor dragi şi săriţi în îndeplinirea lor. Aveţi parte de veşti care vă stârnesc mulţumirea de sine. Poate fi vorba de noutăţi care ţin de familie sau despre viaţa profesională.


Horoscop 28 septembrie 2015, Săgetător:

Aveţi şanse mari să intraţi în posesia unui câştig financiar provenit din asocierile în care sunteţi implicaţi. Sunteţi încăpăţânaţi şi nu vedeţi aspectele pozitive create de persoana iubită. Cel mai bine ar fi să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul, pentru că numai aşa puteţi determina sursa problemelor. Traversaţi o perioadă în care sarcinile de serviciu vă copleşesc.


Horoscop 28 septembrie 2015, Capricorn:

Vă manifestaţi cu duritate şi sunteţi destul de sceptici în privinţa acţiunilor celor din jur. Încercaţi să fiţi mai toleranţi şi mai echilibraţi. Dacă vreţi să schimbaţi ceva, începeţi cu voi. În dragoste, este posibil să cădeţi într-o stare pesimistă şi să priviţi lucrurile într-o lumină mai proastă decât sunt de fapt.


Horoscop 28 septembrie 2015, Vărsător:

Încercaţi să vă temperaţi tendinţa de a vă risipi resursele financiare. Comunicaţi clar, deschis, încercaţi să nu fiţi stăpâniţi de gelozie şi să vă faceţi cât mai bine înţeleşi. La locul de muncă sunteţi remarcaţi datorită ideilor îndrăzneţe pe care le promovaţi în rândul colaboratorilor.


Horoscop 28 septembrie 2015, Peşti:

Astăzi vă bucuraţi mai mult ca niciodată de plăcerile vieţii. Sunteţi foarte îndrăgiţi de persoana iubită, pe care o copleşiţi cu afecţiunea voastră. Aveţi o mulţime de idei vizionare şi dispuneţi de o mare influenţă asupra maselor. Unele probleme financiare apăsătoare v-ar putea da ceva bătăi de cap. Achitaţi facturile în ordinea scadenţei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS