Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 27 septembrie 2015


Horoscop 27 septembrie 2015, Berbec:

Unele neînţelegeri în familie vă strică buna dispoziţie. Pentru binele vostru şi al celor din jur încercaţi să fiţi mai îngăduitori. V-aţi planificat o mulţime de întâlniri pentru azi şi starea proastă de care aveţi parte vă determină să anulaţi unele din ele.


Horoscop 27 septembrie 2015, Taur:

Primiţi sfaturi de la un părinte pentru rezolvarea problemelor apărute în relaţia voastră. Nu vă face plăcere să îi ascultaţi în special criticile, dar nu aveţi încotro. Oricum, de felul vostru aveţi impresia că nu vă înţelege nimeni, dar măcar azi fiţi prudenţi şi diplomaţi. Dacă sunteţi singuri, este momentul să porniţi în căutarea alesei/ului.


Horoscop 27 septembrie 2015, Gemeni:

Este o zi în care trebuie să lăsaţi la o parte preocupările legate de locul de muncă, chiar dacă aveţi unele restante. Odihniţi-vă cât mai mult, pentru că programul încărcat din ultima perioadă v-a extenuat şi riscaţi să vă îmbolnăviţi. Nu ar fi rău să mergeţi la nişte cursuri de yoga. O întâlnire cu prietenii se va dovedi relaxantă.


Horoscop 27 septembrie 2015, Rac:

Sunteţi plini de energie şi pe toată lumea miră impulsivitatea pe care o manifestaţi azi. Până şi vouă vă dă o stare de nervozitate graba cu care sunteţi tentaţi să acţionaţi. Vă mai calmaţi spre seară, când simţiţi nevoia să adoptaţi o atitudine seducătoare. Ţineţi cont de intuiţie şi amânaţi orice călătorie v-aţi planificat.


Horoscop 27 septembrie 2015, Leu:

Nicăieri nu vă simţiţi mai bine decât în medii aglomerate, printre cât mai mulţi oameni, chiar şi complet necunoscuţi. Iar azi este una dintre acele zile în care cunoaşteţi oameni de care se poate lega strâns viitorul vostru. Câteva drumuri pe care le aveţi de făcut vă încurcă planurile, însă reuşiţi să vă şi distraţi.


Horoscop 27 septembrie 2015, Fecioară:

Este o zi extrem de oscilantă, pentru că de la o oră la alta treceţi de la bucurie la tristeţe. Nu priviţi în jur ca şi cum aţi avea numai duşmani, pentru că sigur aveţi şi câţiva prieteni adevăraţi. Tocmai celor din urmă daţi-le întâlnire după-amiază. Veţi conversa mult şi de aici se pot naşte idei ingenioase şi profitabile.


Horoscop 27 septembrie 2015, Balanţă:

Atenţie la ideile pe care vi le împărtăşeşte un prieten mai în vârstă. Într-o zi vă veţi putea folosi de ele. Bugetul devine o preocupare majoră, la fel şi revizuirea unor surse de venit. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de rezolvat astăzi şi, dacă simţiţi că nu faceţi faţă, lăsaţi orgoliul deoparte şi cereţi ajutorul unei persoane apropiate.


Horoscop 27 septembrie 2015, Scorpion:

Surprize de ordin sentimental pot apărea azi de oriunde şi pentru asta trebuie să profitaţi de orice ocazie de a socializa cu cât mai multă lume. Nici nu ştiţi unde vă descoperiţi ursita/ul, mai ales că străluciţi ca un diamant, aveţi un magnetism aproape ireal. Bine ar fi să nu vă amestecaţi în problemele altora, pentru că pot ieşi scântei.


Horoscop 27 septembrie 2015, Săgetător:

Ziua de azi vine cu o atmosferă relaxantă, în care nu vi se cere nimic complicat sau dificil. Aveţi o mulţime de lucruri mărunte de făcut, dar asta nu vă deranjează deloc. Daţi deoparte şi dezordinea din viaţa sentimentală fiindcă sunteţi hotărâţi să păstraţi doar persoanele care vă aduc valoare şi bucurie.


Horoscop 27 septembrie 2015, Capricorn:

Deşi aveţi multă treabă de făcut azi, ar fi bine să încetiniţi puţin ritmul. Fiţi prudenţi şi în ceea ce priveşte cheltuielile, întrucât aveţi tendinţa să cumpăraţi o mulţime de lucruri inutile. Un party sau o întâlnire cu un grup extins de prieteni ar putea aduce în viaţa voastră o persoană care să vă schimbe atitudinea faţă de viaţa de cuplu.


Horoscop 27 septembrie 2015, Vărsător:

Sunteţi ca de obicei cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi tocmai problemele importante. Trebuie să luaţi iniţiativă dacă vreţi să vă recâştigaţi respectul celor din jur. Atmosfera tensionată creată de partenerul de cuplu vă face irascibili, însă ar fi bine să evitaţi certurile dacă nu vreţi să se ajungă la un scandal mare.


Horoscop 27 septembrie 2015, Peşti:

S-ar putea să apară legături cu oameni din alte culturi. Aţi putea să colaboraţi cu cineva dintr-o ţară îndepărtată sau cu o altă origine etnică. Cert este că e o ocazie pe care bine ar fi să nu o rataţi, fiindcă nu vă veţi mai întâlni altădată cu ea. Se întrevăd şi perspective de câştiguri financiare importante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS