Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 septembrie 2015


Horoscop 26 septembrie 2015, Berbec:

Ziua de astăzi vă găseşte destul de irascibili. Încercaţi pe cât posibil să evitaţi agravarea situaţiilor problematice. Concentraţi-vă energia excesivă în alte activităţi fizice. Cu toate acestea, evitaţi mişcările grăbite deoarece puteţi face greşeli majore.


Horoscop 26 septembrie 2015, Taur:

Sunteţi foarte perseverenţi în munca profesională, iar superiorii sunt mândri de evoluţia voastră, aşa că vă pot răsplăti cu un bonus substanţial. Pentru viitor, veniţi cu câteva idei de proiecte foarte bune, care vă vor ajuta să deveniţi cunoscuţi în domeniul vostru.


Horoscop 26 septembrie 2015, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi şi irascibili; vă este dificil să purtaţi o discuţie serioasă cu persoanele din jurul vostru fără a intra în polemici. Vă recomand să evitaţi întâlnirile de afaceri pe cât posibil sau să vă ocupaţi de ele după orele prânzului, când lucrurile revin la normal.


Horoscop 26 septembrie 2015, Rac:

Vă gândiţi serios să începeţi câteva parteneriate profesionale; aveţi idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în practică, aşteptaţi doar momentul potrivit pentru a vă ocupa de ele. Din fericire, în acest nou drum primiţi susţinere din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 26 septembrie 2015, Leu:

Din păcate, astăzi nu aveţi prea multă încredere în voi şi puteţi face greşeli majore pe plan personal; relaţia cu partenerul de cuplu se poate răci dacă nu învăţaţi să faceţi compromisuri şi să vă susţineţi persoana iubită în problemele pe care le are.


Horoscop 26 septembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi destul de neîncrezători în ceea ce vă rezervă viitorul şi încă nu ştiţi pe ce drum să o apucaţi. Totuşi, astăzi nu este un moment bun pentru schimbări importante sau luarea unor decizii radicale. Încercaţi să staţi liniştiţi şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea.


Horoscop 26 septembrie 2015, Balanţă:

Viaţa la locul de muncă poate lua o întorsătură complet diferită; un partener sau un coleg de afaceri vă face o propunere interesantă de colaborare, care vă va aduce beneficii financiare incredibile în următoarea perioadă.


Horoscop 26 septembrie 2015, Scorpion:

Alianţele create în ultimele zile pot fi fragile din cauza unor factori ce nu ţin de voi. Important este să încercaţi să staţi departe de întâlniri importante sau negocieri cu privire la viitorul profesional. De mâine, lucrurile revin la normal.


Horoscop 26 septembrie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile profesionale; aveţi multă răbdare şi reuşiţi să rezolvaţi totul înainte de a termina programul de muncă. Spre seară o persoană foarte dragă vine la voi cu o problemă delicată.


Horoscop 26 septembrie 2015, Capricorn:

Problemele pe care le aveţi pe plan personal nu vă lasă să vă concentraţi la locul de muncă. Ziua de astăzi nu este un moment tocmai bun pentru a vă ocupa de situaţii complicate; este posibil să pierdeţi câteva colaborări importante.


Horoscop 26 septembrie 2015, Vărsător:

Nu fugiţi de probleme deoarece, în timp, acestea vor deveni şi mai complicate. Cel mai bine este să trageţi aer adânc în piept, să vă concentraţi şi să încercaţi să vă ocupaţi de aceste situaţii dificile. Succesul în afaceri poate fi perturbat de emoţiile prin care treceţi.


Horoscop 26 septembrie 2015, Peşti:

În această perioadă vă este destul de dificil să vă concentraţi şi să gândiţi logic; până şi intuiţia poate da indicii false. Posibilitatea de a avea rezultate bune pe plan profesional creşte după orele prânzului, când întâlniţi o persoană care are încredere în voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS