Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 22 septembrie 2015


Horoscop 22 septembrie 2015, Berbec:

Astăzi reuşiţi să puneţi bazele unui proiect impresionant, pe care îl aveţi în plan de foarte mult timp. Sunteţi foarte mândri de voi şi de evoluţia profesională. Visele voastre par să devină realitate, însă mai aveţi de muncit până să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 22 septembrie 2015, Taur:

Proiectul vostru creşte încet, însă foarte frumos; evoluţia este una minunată şi în curând veţi începe să vedeţi şi beneficii financiare. Până atunci, vă mulţumiţi cu faptul că oamenii necunoscuţi vă laudă munca şi sunteţi mai fericiţi ca niciodată.


Horoscop 22 septembrie 2015, Gemeni:

Ziua de marţi este dedicată vieţii sentimentale; sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu şi să rezolvaţi o problemă mai dificilă, care vă dă bătăi de cap de foarte mult timp. Aveţi răbdare în discuţiile pe care le aveţi cu persoana iubită şi învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 22 septembrie 2015, Rac:

Începeţi ziua de marţi cu multe proiecte importante şi sarcini urgente de care trebuie să vă ocupaţi personal. Încercaţi să vă relaxaţi şi să fiţi voi înşivă în discuţiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop 22 septembrie 2015, Leu:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte veseli şi vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi de la superiori fără nicio problemă. Starea voastră de spirit este contagioasă, reuşind să îi molipsiţi şi pe cei cu care intraţi în contact.


Horoscop 22 septembrie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei primiţi o veste neplăcută de la superiori; este vorba despre o problemă neaşteptată la un proiect de care vă ocupaţi personal. Nu ştiţi cum să rezolvaţi această situaţie şi vă este foarte dificil să rămâneţi calmi. Cereţi ajutorul colegilor.


Horoscop 22 septembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei se anunţă a fi una foarte dificilă pentru voi; problemele în relaţia de cuplu persistă şi nu ştiţi ce să mai faceţi pentru a scăpa de ele. După orele prânzului aveţi parte de o întâlnire profesională, care vă dă speranţe pentru cariera voastră.


Horoscop 22 septembrie 2015, Scorpion:

Ziua de marţi pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii. Luaţi în primire un proiect important pe plan profesional, care vă va ajuta să evoluaţi foarte mult în carieră. În plus, acesta vă va aduce şi numeroase beneficii financiare.


Horoscop 22 septembrie 2015, Săgetător:

Este marţi, iar voi sunteţi pregătiţi pentru o zi de foc; deşi aveţi multă răbdare cu persoanele din jurul vostru, multe vor încerca să vă pună beţe în roate. Poate că este timpul să luaţi măsuri în acest sens. Spre seară, o ieşire în oraş cu prietenii vă ajută să vă relaxaţi.


Horoscop 22 septembrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; aveţi câteva sarcini extrem de importante de rezolvat, care vă ocupă majoritatea timpului. După orele prânzului, o persoană din trecut vă aduce o veste foarte frumoasă. Sunteţi veseli şi fericiţi.


Horoscop 22 septembrie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de obişnuită pentru voi; în prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale. Trebuie să fiţi atenţi la detalii pentru a reuşi să rezolvaţi ceea ce vă propuneţi. Spre seară, discutaţi cu partenerul de cuplu despre schimbările din relaţia voastră.


Horoscop 22 septembrie 2015, Peşti:

După o perioadă plină de schimbări, poate că este timpul să vă odihniţi. Încercaţi să găsiţi timp şi pentru voi deoarece, în caz contrar, veţi face multe greşeli pe care nu le veţi mai putea repara. Partenerul de cuplu vă oferă susţinere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS