Horoscop Urania zilnic: luni, 21 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 21 septembrie 2015


Horoscop 21 septembrie 2015, Berbec:

Azi ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc. Sunteţi prea nervoşi şi asta vă poate afecta toate planurile. Evitaţi şi să plecaţi la drum, în special dacă voi sunteţi şoferii, pentru că sunteţi predispuşi la accidente. Aveţi emoţii pentru că o să vă întâlniţi cu cineva de la care aşteptaţi un răspuns afectiv, dar important este că va fi pe măsura dorinţelor voastre.


Horoscop 21 septembrie 2015, Taur:

Vi se propune să colaboraţi într-un proiect care vi se potriveşte mănuşă, iar asta vă va bucura nespus mai ales că vă va scoate din impasul financiar în care aţi intrat. Rezolvaţi astăzi problemele pe care le tot amânaţi de ceva vreme. Dimineaţă sunteţi cam agitaţi, dar vă calmaţi pe seară când vă treziţi cu musafiri la uşă.


Horoscop 21 septembrie 2015, Gemeni:

Nu este momentul acum să plecaţi într-o călătorie lungă sau într-una prelungită. Oboseala acumulată vă face irascibili şi riscaţi să provocaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Cel mai bine ar fi să vă ocupaţi de casă, să mai aranjaţi câte ceva astfel încât să vă simţiţi confortabili în ea. Nu luaţi decizii în această zi de luni.


Horoscop 21 septembrie 2015, Rac:

De dimineaţă, şeful vostru vă dă o veste neplăcută, care vă va indispune pentru toată ziua. Ar putea fi vorba despre o penalizare sau despre încălcarea unor termene importante. O reuniune colegială după orele de program v-ar putea scoate din această stare neplăcută.


Horoscop 21 septembrie 2015, Leu:

Aveţi parte de reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Un coleg de serviciu invidios pe succesul vostru încearcă să vă atragă într-o cursă. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că trebuie să lucraţi peste program şi nu înţelege că doar aşa vă puteţi ridica la alt nivel social.


Horoscop 21 septembrie 2015, Fecioară:

Nişte probleme de natură financiară ar putea isca o discuţie dură cu o femeie care întârzie să vă achite o datorie. Faceţi progrese în sfera personală şi o să vă meargă mult mai bine în familie. Aţi putea planifica de azi pentru mâine după-amiază o plecare la prietenii aflaţi într-o altă zonă geografică.


Horoscop 21 septembrie 2015, Balanţă:

Se pare că o să primiţi un ajutor din partea celor care vă iubesc şi vă apreciază. Cineva drag vă scoate la o plimbare sau la o cină romantică, ba chiar vă va face şi nişte declaraţii de dragoste astfel încât să vă facă să uitaţi de toate necazurile.


Horoscop 21 septembrie 2015, Scorpion:

Primiţi încă de dimineaţă de la un grup de prieteni o invitaţie într-o excursie. Încercaţi să vă luaţi liber mâine ca să puteţi pleca încă de dimineaţă şi să profitaţi de un weekend prelungit. Partenerul de viaţă s-ar putea să cam strâmbe din nas şi să nu fie de acord cu această ieşire, mai ales că nu staţi prea bine cu banii.


Horoscop 21 septembrie 2015, Săgetător:

Aţi putea sări nişte etape şi să ajungeţi în vârful unei ierarhii la job, în societate, sau poate din punct de vedere intelectual să căpătaţi o viziune panoramică asupra vieţii. Inima vă bate puternic pentru o persoană din anturaj şi, dacă nu aveţi pe nimeni, aţi putea da curs unei relaţii sentimentale.


Horoscop 21 septembrie 2015, Capricorn:

Oboseala pe care aţi acumulat-o în ultima perioadă începe să se resimtă. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm riscaţi să aveţi probleme grave de sănătate. Demersurile care ţin de o vânzare-cumpărare vă ies azi, reuşiţi să scutiţi nişte bani. Ba chiar aveţi să şi încasaţi o sumă de pe urma unei colaborări.


Horoscop 21 septembrie 2015, Vărsător:

Dimineaţă, o rudă apropiată vă dă o veste neplăcută. Nu vă îngrijoraţi, căci problemele sunt trecătoare. Se poate să cereţi sfatul unui avocat ca să intraţi în drepturi, să vă apere în cazul unui litigiu. O relaţie de cuplu începută azi sau în următoarele câteva zile are şansa să se transforme într-o familie.


Horoscop 21 septembrie 2015, Peşti:

Apar la orizont oferte de lucru, colaborări şi o să aveţi de unde să câştigaţi nişte bani în plus ca să daţi avansul pentru o casă sau pentru o maşină. Seara, vă daţi întâlnire cu nişte prieteni la un suc sau la un grătar. Ideal ar fi să nu plecaţi nicăieri cu maşina pentru că sunteţi predispuşi la accidente de circulaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS