Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 19 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 19 septembrie 2015


Horoscop 19 septembrie 2015, Berbec:

Din cauza neatenţiei şi a grabei nejustificate faceţi câteva greşeli majore în proiectele profesionale; trebuie să rezolvaţi aceste situaţii complicate cât mai repede cu putinţă. Rămâneţi cu picioarele pe pământ şi încercaţi să gândiţi raţional.


Horoscop 19 septembrie 2015, Taur:

Este indicat ca astăzi să ascultaţi de sfaturile persoanelor din jurul vostru. Nu luaţi decizii pripite deoarece este posibil ca în viitorul apropiat să le regretaţi. Aveţi răbdare şi aşteptaţi ca astrele să se poziţioneze şi în favoarea voastră. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop 19 septembrie 2015, Gemeni:

Sunteţi cu capul în nori şi nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi; această perioadă nu este un moment tocmai potrivit pentru a face schimbări majore în viaţa voastră. Încercaţi să fiţi obiectivi şi să aveţi răbdare; în cazul în care aveţi sarcini importante de rezolvat şi nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 19 septembrie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi foarte energici şi aveţi inspiraţie în proiectele profesionale; reuşiţi să vă menţineţi activi datorită beneficiilor pe care le primiţi de la colaboratori. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, astrele vă pregătesc o surpriză frumoasă.


Horoscop 19 septembrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de importantă pentru voi; acum aveţi şansa de a vă dezvolta proiectele la care lucraţi de foarte mult timp. Numeroase oportunităţi profesionale vă bat la uşă, trebuie doar să aveţi grijă la alegerile pe care le faceţi.


Horoscop 19 septembrie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; apare o problemă neaşteptată, care nu poate fi amânată. Este posibil să anulaţi o întâlnire foarte importantă pentru a vă ocupa de această situaţie. Spre seară lucrurile par să se liniştească.


Horoscop 19 septembrie 2015, Balanţă:

Din cauza unor probleme profesionale pot apărea câteva tensiuni în relaţia cu partenerul de cuplu. Este important să aveţi parte de o discuţie importantă şi sinceră în care să rezolvaţi aceste probleme. Spre seară aveţi timp să vă odihniţi.


Horoscop 19 septembrie 2015, Scorpion:

Lucraţi de mult timp la un proiect foarte important, însă astăzi primiţi o veste neplăcută de la parteneri cu privire la această colaborare. Sunteţi indispuşi întreaga zi şi nu reuşiţi să ieşiţi din această stare. Spre seară o persoană dragă vă poate oferi un sfat bun.


Horoscop 19 septembrie 2015, Săgetător:

Ziua de sâmbătă pare să fie cea mai dificilă zi a săptămânii pentru voi; vă este foarte greu să vă faceţi înţeleşi. Vă recomand să evitaţi întâlnirile importante, şedinţele sau negocierile cu privire la viaţa profesională. Cel mai bine este să încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 19 septembrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi vine la pachet cu numeroase surprize frumoase pentru voi; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce multe beneficii financiare. Nu luaţi o decizie finală înainte de a discuta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 19 septembrie 2015, Vărsător:

Astăzi lăsaţi pe plan secund viaţa profesională deoarece apar câteva probleme neaşteptate în relaţia cu persoanele din jurul vostru şi vă vedeţi nevoiţi să vă ocupaţi de acestea. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să aveţi mare grijă la vorbele pe care le spuneţi.


Horoscop 19 septembrie 2015, Peşti:

Relaţia cu partenerul de cuplu nu este tocmai roz; astrele nu vă ajută deloc pe plan sentimental, iar voi vă încăpăţânaţi să faceţi schimbări majore. Vă recomand să aveţi răbdare şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea. Spre seară participaţi la un eveniment.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS