Horoscop Urania zilnic: vineri, 18 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 18 septembrie 2015


Horoscop 18 septembrie 2015, Berbec:

Este posibil să fiţi destul de iritaţi astăzi din cauza unor probleme personale; de aceea vă recomand să evitaţi întâlnirile şi şedinţele importante. Vă este greu să vă faceţi înţeleşi şi vă pierdeţi calmul destul de uşor. Ocupaţi-vă doar de sarcinile obişnuite.


Horoscop 18 septembrie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de vineri ar fi bine să staţi departe de persoanele care încearcă să vă schimbe drumul în viaţă. Nu vă lăsaţi influenţaţi de sfaturi şi păreri, ci continuaţi-vă calea. Aveţi încredere în instinctul vostru şi nu vă lăsaţi doborâţi de obstacolele pe care le întâlniţi.


Horoscop 18 septembrie 2015, Gemeni:

Nu aveţi răbdare cu persoanele din jurul vostru, aşa că este recomandat să le evitaţi pe cât posibil. De asemenea, ziua de astăzi nu este una tocmai bună pentru schimbări importante atât personale, cât şi profesionale. Încercaţi să fiţi liniştiţi şi să aveţi răbdare.


Horoscop 18 septembrie 2015, Rac:

În prima parte a zilei primiţi un sfat foarte bun de la un superior; aveţi şansa să rezolvaţi o problemă mai complicată, pe care o amânaţi de mult timp. După orele prânzului primiţi o sumă de bani care vă ajută să vă rezolvaţi problemele financiare; poate fi vorba despre un împrumut mai vechi.


Horoscop 18 septembrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; aveţi suficientă energie încât să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă. Spre seară este posibil să ieşiţi în oraş şi să vă relaxaţi în compania prietenilor.


Horoscop 18 septembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi foarte inspiraţi şi găsiţi soluţii eficiente chiar şi pentru cele mai dificile probleme. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc o surpriză. În cazul în care sunteţi singuri, astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană care vă va cuceri de la prima privire.


Horoscop 18 septembrie 2015, Balanţă:

Voi nu sunteţi cu gândul la muncă. În prima parte a zilei este posibil să participaţi la o întâlnire profesională, însă va fi una destul de lejeră. După orele prânzului, vă faceţi planuri pentru weekend; simţiţi nevoia să ieşiţi din localitate.


Horoscop 18 septembrie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte optimişti şi reuşiţi să rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce numeroase beneficii nu doar financiare, ci şi în carieră. Spre seară, vă relaxaţi în compania unei persoane dragi.


Horoscop 18 septembrie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; încercaţi să vă faceţi un plan bine detaliat pentru a vă ocupa de toate sarcinile pe care le primiţi şi a fi siguri că nu sunteţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 18 septembrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; este posibil să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă întâlni cu oameni importanţi. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale şi petreceţi clipe frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 18 septembrie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; este posibil ca ziua de astăzi să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru voi. După orele prânzului vă întâlniţi cu o persoană foarte dragă, care vă dă o veste minunată. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă.


Horoscop 18 septembrie 2015, Peşti:

Vă confruntaţi cu câteva probleme destul de serioase, însă sunteţi foarte liniştiţi; această atitudine vă ajută foarte mult. Nu vă stresaţi şi aveţi posibilitatea de a analiza cu mare atenţie deciziile pe care trebuie să le luaţi. Spre seară participaţi la un eveniment important pentru o persoană dragă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS