Horoscop Urania zilnic: joi, 17 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 17 septembrie 2015


Horoscop 17 septembrie 2015, Berbec:

Ziua de joi se anunţă a fi una cu adevărat specială pentru voi; partenerul de cuplu sau o persoană foarte dragă vă face o surpriză minunată, care vă va ţine cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Spre seară luaţi o decizie importantă cu privire la viaţa personală.


Horoscop 17 septembrie 2015, Taur:

Azi sunteţi puşi pe treabă; în prima parte a zilei vă ocupaţi cu multă răbdare de sarcinile profesionale pe care le primiţi de la superiori. După orele prânzului este posibil să vă faceţi planuri pentru proiecte interesante, cu mari şanse de reuşită.


Horoscop 17 septembrie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi foarte veseli şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi. După orele prânzului aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă, care vă va ajuta foarte mult pe viitor. Este prea devreme pentru a spune sigur dacă va fi vorba de o relaţie personală sau strict profesională.


Horoscop 17 septembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una plină de veşti frumoase pentru voi; superiorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia profesională, aşa că este posibil să vă răsplătească cu un bonus substanţial. Spre seară aveţi parte de momente frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 17 septembrie 2015, Leu:

Joi pare a fi o zi foarte bună pentru a ieşi din zona de confort şi a face schimbări importante în viaţa voastră. Acesta este un moment favorabil pentru a începe noi proiecte sau a rezolva problemele sentimentale. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 17 septembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile de astăzi deoarece superiorii au nevoie de voi; este posibil să plecaţi într-o scurtă călătorie de afaceri pentru a rezolva o problemă cu privire la un proiect foarte important. Partenerul de cuplu nu va fi foarte încântat.


Horoscop 17 septembrie 2015, Balanţă:

Treceţi printr-o perioadă destul de dificilă pe plan personal; este posibil ca o persoană apropiată să aibă multă nevoie de ajutorul vostru. Sunteţi neliniştiţi şi vă este foarte greu să găsiţi soluţii eficiente pentru aceste situaţii complicate. Aveţi răbdare şi lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea.


Horoscop 17 septembrie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a îndrăzni să fiţi voi înşivă. Renunţaţi la metodele standard pentru rezolvarea problemelor deoarece este posibil să daţi greş; în schimb vă recomand să încercaţi o abordare originală. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul care trebuie.


Horoscop 17 septembrie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de proiecte foarte importante; acum este şansa voastră de a demonstra tuturor că sunteţi persoane indispensabile în cadrul firmei în care lucraţi. Seara este un moment perfect pentru a ieşi în oraş alături de prieteni.


Horoscop 17 septembrie 2015, Capricorn:

Vă este foarte uşor să vă faceţi înţeleşi, indiferent de mediul în care sunteţi. Aveţi posibilitatea de a rezolva problemele personale şi conflictele cu membrii familiei, aşa că încercaţi să vă călcaţi pe orgoliu şi să fiţi voi cei care fac primul pas.


Horoscop 17 septembrie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei este una mai agitată, însă voi rămâneţi liniştiţi deoarece ştiţi că doar aşa reuşiţi să vă rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară aveţi parte de o surpriză neaşteptată din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 17 septembrie 2015, Peşti:

Schimbările din această perioadă sunt binevenite, însă este nevoie de timp pentru a vă adapta. Aveţi răbdare cu voi, învăţaţi mai greu ce trebuie să faceţi însă contează că, în cele din urmă, vă veţi descurca de minune pe acest drum. Partenerul de cuplu vă oferă susţinere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS