Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 septembrie 2015


Horoscop 16 septembrie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri pare să fie una destul de complicată pentru voi; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi întâlniri la care trebuie să participaţi. După orele prânzului primiţi o propunere de colaborare foarte interesantă; nu luaţi o decizie înainte de a discuta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 16 septembrie 2015, Taur:

După o perioadă în care aţi muncit foarte mult la proiectele personale, iată că a venit momentul mult aşteptat pentru voi: încep să se vadă rezultatele, iar visurile sunt pe cale să se împlinească. Trebuie doar să mai aveţi puţină răbdare şi, indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi, să nu vă daţi bătuţi.


Horoscop 16 septembrie 2015, Gemeni:

Colegii de muncă au nevoie de ajutorul vostru; este posibil să fie o problemă complicată cu privire la un proiect de care vă ocupaţi. Vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism în discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi colaboratorii.


Horoscop 16 septembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este una mai dificilă pentru voi; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a rezolva câteva probleme profesionale. Spre seară întâlniţi o persoană foarte dragă, care vă oferă un sfat bun pentru cariera voastră.


Horoscop 16 septembrie 2015, Leu:

Ultima perioadă a fost una mai complicată pentru voi şi partenerul de cuplu; s-au schimbat foarte multe în vieţile voastre şi încă sunteţi pe drumul cel bun. Acesta a fost ca un test pentru relaţia voastră şi iată că aţi reuşit să treceţi peste orice obstacole. În curând va apărea şi soarele pe strada voastră.


Horoscop 16 septembrie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, care nu mai pot fi amânate. Păstraţi-vă calmul şi acordaţi multă atenţie detaliilor deoarece acestea fac diferenţa. Spre seară, o persoană în vârstă vă vizitează şi vă oferă o sumă de bani.


Horoscop 16 septembrie 2015, Balanţă:

Lucrurile nu par să evolueze în direcţia pe care voi vi-o doriţi; apar obstacole destul de dificil de trecut. Este o perioadă mai complicată, însă dacă nu vă abateţi de la traseu şi continuaţi să luptaţi cu morile de vânt, va veni şi momentul mult aşteptat; acela în care visurile voastre sunt împlinite.


Horoscop 16 septembrie 2015, Scorpion:

Deşi astrele sunt de partea voastră şi vă oferă posibilităţi nenumărate de evoluţie pe plan profesional, voi vă aflaţi într-o perioadă mai complicată pe plan personal şi vă este foarte greu să vă concentraţi asupra carierei. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul celor din jurul vostru pentru a depăşi aceste momente.


Horoscop 16 septembrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi una destul de liniştită; aveţi multe sarcini de îndeplinit, însă vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să terminaţi totul şi să nu rămâneţi peste program. Spre seară, un prieten drag vine la voi cu o problemă dificilă.


Horoscop 16 septembrie 2015, Capricorn:

Astrele vă aduc numeroase schimbări frumoase în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; este timpul ca voi şi partenerul de cuplu să aveţi o discuţie serioasă. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 16 septembrie 2015, Vărsător:

După o perioadă destul de aglomerată şi complicată pentru voi, profitaţi de prima parte a acestei zile pentru a vă odihni. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri prin localitate pentru a rezolva o problemă neaşteptată.


Horoscop 16 septembrie 2015, Peşti:

Ziua de azi este una foarte importantă pentru voi; este posibil să începeţi un nou proiect, să faceţi o schimbare majoră pe plan profesional sau să acceptaţi o colaborare interesantă. Aveţi multă încredere în voi şi asta vă ajută să vă adaptaţi noilor condiţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS