Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 15 septembrie 2015


Horoscop 15 septembrie 2015, Berbec:

Aţi putea începe acum o activitate care să vă aducă un profit consistent. Şefii vă văd cu ochi buni, dar nu aceeaşi părere o au şi colegii, pe care îi cam roade invidia. Succes veţi avea şi în activităţile casnice.


Horoscop 15 septembrie 2015, Taur:

Ziua începe cum nu se poate mai bine; superiorii vă oferă posibilitatea de a face o schimbare majoră pe plan profesional. Începeţi un proiect frumos, care vă va deschide numeroase ferestre în viitorul apropiat. Sunteţi foarte mulţumiţi de evoluţia voastră în carieră.


Horoscop 15 septembrie 2015, Gemeni:

Sunteţi persoane foarte critice şi dure când vine vorba despre propriul succes. Încercaţi să fiţi mai temperaţi şi să vă acceptaţi şi greşelile deoarece acestea fac parte din procesul vostru de evoluţie profesională. Un om drag vă poate da un sfat foarte bun.


Horoscop 15 septembrie 2015, Rac:

Începeţi o activitate interesantă, care vă va ajuta să evoluaţi cu uşurinţă în carieră. Superiorii sunt foarte mulţumiţi de voi şi vă pot oferi un bonus substanţial sau chiar şi o mărire de salariu. Spre seară sărbătoriţi în compania celor dragi.


Horoscop 15 septembrie 2015, Leu:

Ziua de marţi începe foarte bine pentru voi; aveţi parte de o zi destul de aglomerată, în care abia aveţi timp de pauze. Însă nu vă plângeţi şi continuaţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi de la superiori. Ştiţi că în curând lucrurile se vor schimba radical pentru voi.


Horoscop 15 septembrie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale. Este posibil să aveţi parte de o şedinţă neaşteptată cu superiorii, în care să discutaţi despre viitoarele proiecte. Spre seară primiţi o veste neplăcută cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi.


Horoscop 15 septembrie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte veseli; optimismul vă ajută să vă rezolvaţi cu multă uşurinţă problemele şi să treceţi peste dificultăţile pe care le întâmpinaţi. Spre seară o persoană dragă vă oferă un sfat de viaţă important.


Horoscop 15 septembrie 2015, Scorpion:

Astrele sunt de partea voastră şi vă ajută foarte mult astăzi; este posibil să primiţi o sumă de bani destul de mare, care vă va ajuta să vă rezolvaţi o parte din problemele financiare cu care vă confruntaţi. Seara se anunţă a fi una foarte liniştită.


Horoscop 15 septembrie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi pe problemele profesionale; superiorii au nevoie de voi, aşa că faceţi tot posibilul să veniţi cu cele mai bune idei. După orele prânzului, întâlniţi o persoană interesantă, care vă poate da un sfat bun cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 15 septembrie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei pare să fie una încărcată; aveţi multe sarcini de rezolvat pe plan profesional şi sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de toate de unii singuri. După orele prânzului reuşiţi să vă liniştiţi şi să vă bucuraţi de puţin timp liber. Seara pare să fie una frumoasă.


Horoscop 15 septembrie 2015, Vărsător:

După o perioadă în care aţi avut multe probleme în relaţia cu partenerul de cuplu, iată că astăzi este un moment frumos pentru voi doi. Aveţi posibilitatea să vă rezolvaţi conflictele şi să discutaţi serios despre viitorul vostru. Spre seară sunteţi foarte relaxaţi.


Horoscop 15 septembrie 2015, Peşti:

Drumul pe care mergeţi acum este presărat de noutăţi; sunteţi încântaţi de alegerea pe care aţi făcut-o şi vă doriţi foarte mult să evoluaţi frumos. Este posibil să întâlniţi persoane noi şi interesante, care vă vor oferi numeroase sfaturi bune.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS